Shopping med Angelica

Tjenixen.  Idag har det blivit ändel shopping och med mig ar naturligvis Angelica. Och När jag och Angelica är tillsamman får alla vara berädda på vad som kan hända. Hihi först började det med att vi har extrem över energi och skratar åt minsta lilla grej.. Så vi stog och tjatade med Dasa haha och skoja lite med honom. Han skrattar ju förtusan åt allt så.. Sen bar det iväg ut från skolan där vi fick se Krokus ute vid trotoaren. Jaa naturligt vis så blev det som det blev. vi skulle ta kort på de fina vårblommorna. Erm meed rumpan i vädret för att de va ju inte så lätt att få kort på dem.. Men vi lyckades iaf. Sen bar det av ner till banken så jag kan plocka ut lite pengar till mina glasögon. Där jag och Angelica står och tjatar som två gamla tanter. Men efter det så bar det av till Wani där jag fick köpt min Balklänning. Den är naturligt vis Korallfrägad. Sån härlig färg måste jag säga.  Sen så gick vi upp till en frisör salong där Angelica skulle beställa tid och sen skulle hon gå och fika med någon.. Så jag traskade vidare runt i olika affärer men hittar inge roligt.



     
                   


Sen bär av till torp där jag springer runt och kollar lite i det olika affärerna. Sen kommer Angelica och vi traskar in på Bik bok. Åhh sådana härliga färger dem har nu till våren. Vi går iaf in på Bianco för jag skulle kolla in ett par grymt snygga skor. Men jah inga skor denna gången. Sen bär det vidare till Ginatricot där Angelica shoppar lite inför Kläppen resan och jag hittar inte alls det jag ville ha ine på gina så jag får vackert vänta. Sen gå vi in på Hm där jag fick köpt mig hårspännen och två riktigt snygga ögonskuggor.. Klockan tickar och bussen går så jaa då fick jag bege mig hem och Angelica skulle hem till sig. Så där skjildes vi efter som vi bor åt varsitt håll.  Men schopping är aldrig fel speciellt inte om man hittar något som man verkligen behöver. I morgon blir det nog en lock tång om jag inte köper det i slutet av april.


en titt tillbaka

Hej alla läsare. Kolla in vad jag hittade när jag satt i skolan och blädrade igenom lite mappar. Ja det vill säga när jag fick tag på en fungerande dator. Tro det eller ej men hade nästan glömt bort att dem fanns. Men jaa bara älskade dessa bilderna från vårat projektarbete.


Låt : Survive med Gabrielle
Korograferad : Nathalie
Stil : Mordärn showjazz typ.


Låt : M.pokora feat Timberland - Dangerous
Koreograf :  Angelica
Stil :  Hip hop


Låt : Lasgo - cry
Koreograf : Nathalie och Angelica
Stil : Mordärn


Låt : Lasgo - cry
Koreograf : Nathalie och Angelica
Stil : Mordärn


Låt : Kommer ej ihåg
Koreograf : Matilda och Sandra
Stil : mordärn

Jaa lite smak prov från mitt och Angelica projektarbete bara nå¨gra av de olika danserna. Jaa erm spex bilden ville jag ej lägga upp mer repekt för dem på bilden. Och tyckte inte alls att den vbar bra heller. De danser som inte fann med på bild är, vår andra hip hop dans salsan och pardansen. plus massa impron som det heter med mordärn dans från våra "barn" asså våra små elever som vi lärde ut danserna till. Gud vad jag saknar den tappra lilla skaran. Jaa de små damerna satte sig fast vid hjärtat på en verkligen. Hoppas man snart får se dem igen.

Hej på en stund.


Visst älskar vi skolan!

Hej på er alla söta. Jaa då sitter man i skolan. Guess what!.. Joo fasiken visst är jag egentligen ledig hela dagen idag. My gash.. haha.. jaa inte så mycket att göra åt det. Ska se om jag kan kila in på några lektioner med teater klassen. Så får man gjort något vettigt. Underbart.. Men thats life. Kanske jag får gjort lite saker ändå.. Kan ju alltid vara bra.

Pussen


Morn morn

Hallå ja. Då var det dags för skola igen då.. riktigt segt Orkade verkligen inte att gå upp i morse.. Så nu sitter jag här och funderar på när mina glasögon ska bli klara också. Det har ju gått 2 hela veckor nu. Wierd. Men iaf fick panik i morse när jag vaknade. " SHIT natinellt prov på onsdag. och jag har inte läst häftet! ". Jaa det är det ju bara att sätta sig och läsa det då.. Får ta bussen till det. Temat är Engagemang och påverkan. hum låter det som något kul?. Naah vette tusan men hoppas det går iaf. Sen ska ska jag skriva tal till de natinella med. Asså varför kommer jag på detta nu.. Nu har jag massor att göra verkligen. Så nu kan jag vara lite off i flera dagar för att dra in tyglarna.

Min helg har vart helt okej fredags startade med kaosmed bussar som inte kom när det skulle och förseningar till skolan. Även tåget efter skolan var försenat. Men tack o låv så var ju Viktor med så jag fick lite sällskap på vägen till Göteborg, men min fredag slutade jätte bra iaf en toppen mysig kväll. Mycket mys osså jaa.
Lördagen jaa då klev man ju inte upp för ens halv 5 på dagen.. Vansinnigt men så blir det när man går och lägger sig sent och är trött.. Jag fick iaf åkte hem. Kom till göteborg.. Där träffar jag Niklas. Weiii.. Lilla Niklas har jag inet sett på ett år. Han hade vart och spelat bandy i göteborg så då fick jag sällskap på tåget hem. ja för er som inte vet vem Niklas är så är det en gammal tränings kompis från judo tiderna. Oerhört trevlig kille det. som sagt mamma kom och hämtade mig I uddevalla. så när jag kom hem så blev det bara lite mys framför tvn och sedan sova. 
Söndagen blev väldigt lugn. Jag diskade lite och det var meningen att vi skulle få gäster men dem kom ju aldrig så. Men sedan fick jag också lagat lite mat och myst lite framför datorn och tvn.. Söndagar är estremt tråkiga men man får göra det bästa av situationen. Joo mamma ringde med angående Dopet. Jag säger bara det ska det vara så himla krångligt och det ska vara massa kaos så kan jag lika gärna skita i det.. För jag vägrar att sätta mig på en buss i 4-7 timmar för att tiderna inte passar ihop med varandra.. Aldrig.. Jag inte bett om att få en sladbarn till kusin. Min åsikt. sen får det tolkas hur det vill. Men jag har ingen vidare lust att gå på det dopet egentligen.   

Men nu ska jag torka mitt hår och ta mig något att äta borsta tänderna och sedan packa ihop mina skolgrejer och sedan bege mig ut till bussen. Håller tummarna för att bussen kommer. *suckar djupt*

Puss på er <3


Studieverkstan

Tjenixen.  Nu sitter man här på Margeretegärde och läser en  självbiografisk bok om en pojke som en gång varit barnsoldat. Joo anledningen till att jagh läser boken är för attg jag ska skiva en rapport om barnsoldater till ett ämne i skolan.. Usch boken är rätt hemsk dock. Men jag lär mig mycket ändå. Man hittar ju inte så mycket info på nätet direkt. Så då valde jag att läsa en bok.. Och sedan kanske rimnga röda korset någon dag och få mer fakta.

Nog om det. blir depprimerad att behöva tänka på dem stakars barnen. slutar här om en timme osså ska jag till min sista lektion.. sedan ska jag åka till Borås..  Hoppas på att det inte är sån extrem kaos med västtrafik. Efter som det var det där jag bor. Bussen som jag skulle ta in till skolan kom ju aldrig, så jag fick ju ta bussen där efter.. Segt men gick det med.

Men vi ses efter helgen.. Puss på er


Min helg

Söndag: Söndagn var rätt lugn Jag vknade redan vid 8 tiden. Då jag fått sova i runda slängar 3-4 timmar. Men ringer min mor och smalar med henne en stund efter som jag visste att hon jobbade. Sen vaknade ake efter en stund. Osså kollar vi bussar hem. Och spelar lite Tv-spel. Måste roa sig lite medans det tre andra sover. klockan närmar sig och alla hinner vakna ca 2 timmar innan jag skall åka så vi sitter och tjatar en stund och spelar lite mer TV-spel sedan bär det av hemåt. Så jag åker in till nisse köper mig en stor toastad Baguett som jag ska sitta och smaska på, på tåget. Jätte god var den. Men oliver på usch. Tillslut kommer jag hem, Och blir varmt välkomnad av voffsingen och alla andra hemma.

Lördag: Jaa då vaknade jag vi 8 tiden på morgonen. Och jage hade en väldans tur att jag inte fick mig en spark av Lisa där på natten. Hon är en hejare på att slås i sömnen. Undrar om hon drömer att hon är i slagsmål ibland. men iaf så var det förjäkla ensamt så tidigt på morgonen, och jag vågade inte väcka nogon heller. Så jag satte mig och löste ett korsord. Sen somnade jag igen i bäddsoffan. Då Lisa vaknade som sedan väckte mig. MEn iaf så bar det av in till stan väldigt fort då jag Fie och Lisa sprang runt inne på H&M och Åhlens på Top Shop och Rut eller vad den nu heter. Lisa skulle Iaf färga håret. Svart blev det. Men innan vi gick hem från bussen I bohus så sprang vi in på netto och handlade lite. Jag hittar kinder ägg. Det var längesen säger jag då och köper ett packet med kinderägg pluss några stänger med kinderäggs choklad som jag fick värsta iden med. Joo vi använder fonuen  så vi smälte kinderäggs choklad i den och dopppar diverse godasker i den chokladen efter maten. Tiden bara springer iväg och vi märker att klockan närmar sig 18 tiden. Ohh då var det minsan brottom. Ahh blev rena rusningen inne på toaletten då Nicke skulle duscha och tre tjejer skulle sminka sig. efter mycket stress så kom vi iväg in till stan. Där vi mötte ake på Dilerium där vi satt och gottade oss med lite öl och cider. Sedan efter ett tag bard det vidare till Inferno på viktoriagatan, Fie, Nicke och Akes favorit ställe numera. Hårdrocks musik. Inte min typ av musik så, Men jag stannar ändå med mina vänner. Och efter en stund blev det genast mycket bättre. In kommer fyra killar och två av dem var ju so good looking. Så då kunde man ju spana lite iaf. Se men inte röra. Efter en stund så spelar dem till och med gamla godingar jag känner igen. Typ Poisen, Final count down, och nickelback. Haha. Sedan kom Peter som sedan drog med mig över gatan till cheers där vi hälsade på hans kompis som jobbade där. Men vi gick till baka till inferno igen och Peter åkte vidare till avenyn. och vi andra stannar kvar. Vid 2 tiden inser vi att klockan blir mycket och sista bussen skulle strax gå så vi åkte tillbaka in till nisse då vi beställde mat innan. Och Vi fick ta hand om Fie som träffade Balong mannen. När vi kommer hem så deckar alla väldigt fort.


Från vänster: Lisa, Jag och Fie


Fredag: då var de ju skola som vanligt. Tråkigt nog men jaa det belönade sig faktiskt med en resa till Göteborg. Där Fie mötte upp mig vid tåget osså gick vi tillsammans och provade lite balklänningar. Wei Fanns en jätte fin i rosa som inte alls passade. Tråkig nog men hittade en lika dan men i en korall färg. Sedan så bar de ju av till systemet. Haha där Fie skulle handla. Efter det så gick vi till nisse och mötte Lisa som skulle komma upp och hälsa på. Vi alla tre åkte sedan hem till Fie och lämnade våra grejer och gick sedan ner och beställde pizza åt och och till Nicke. Nicke kom ju då när vi hade beställt  och bjöd på pizza. Tack så mycket.. Sen när vi kom hem fick jag en present av Fie, Lisa och Nicke. Weeiii! Och gissa vad det var förnågot. En choklad fondue oh yes. Och dyr chocklad till det. Hehe.. Så nu ska det doppas frukter i choklad. Jättre romantiskt faktiskt. Sen så satt vi kollade på Bumbibjörnana. Klart man måste se på gamla barnprogram man kollade på när man var liten. Hihi.. Jätte kul. Men sen så måste jag somnat för de sa alla andra runt om. Men det hemska var att jag hörde ändå vad alla sa runt mig när jag låg där på golvet. Skumt.. men vid 12 tiden vlev det att vi bäddade ut soffa och gick och la oss. Jag och Lisa var ju helt utmattade efter skola och arbete.


Här är den korall färgade klänningen.
Den rosa hänger precis brevid och har någor fint mönster på tyget.


God morgon

Hejsan alla glada läsare. Nu har jag vart på den slöa sidan och inte vart hemma för den delen. Så jag har inte haft tid till att skriva i min blogg. Men senare under dan kommer det komma uppdateringar från helgen och dessa två dagar som har gått.. Vi ses lite senare..

Mvh / Nali


Íngen rubrik

God morgon kära vänner. tyvärr så skrev jag inte i min blogg igår. kom hem efter skolan helt död slutade iof tidigt då vi inte hade någon nutidakonst. Men iaf då satte jag mig och räddade min tröja. Gosh mudden på armen var helt åt skogen så jag fick ju sy ihop den. Det kanske inte var den finaste räddnngen men den funkar. Sen så kom det massa folk hit. jag är så trött på att det alltid ska komma hit hundrafemtioelva personer hit åt gången och sova här. Men jag somnade iaf klockan nio  igår så det blev ingen uppdatering. Men nu är jag här och så klart ska ni få se hur dagen kommer se ut. Förhoppningsvis.

Jaaa då har man en skön sovmorgon. Härligt börjar inte förens vid tolv tiden. Härligt. Sen så bär det av till skolan slutar sent. Men det är allt okej när jag ändå börjar klockan tolv. Någon gång på dagen så ska jag och mamma förmodligen ut till torp och månads handla. Då vi gör det största inköpet av allt vi behöver för en månad framåt. Sen är det ju självklart att det kommer få handlas mjölk och sådant emellan. Idag ska jag väl inte göra så mycket mer faktiskt. Bara njuta av att få vara ensam med mamma och pappa hemma.

Joo till helgen som kommer. Så kommer jag inte heller kunna göra några uppdateringar. Då jag ska vara hela helgen i Göteborg. Hos Fie och Niklas. Fredagen blir det till att prova balklänningar kanske lördagen med. Men på fredag kväll kommer Lisa. Woho!  men på lördag så blir det utgång med Fie, Niklas, Lisa och Ake. Härliga gänget. Sen så är jag även ledig på måndag. Kompetensutvecklings dag. Då lärarna ska göra nått och vi elever är lediga. Älskart.

Fick reda på igår också att balbiljetterna kommer kosta 500kr/st. Men va tusan det är ju bara bal en gång så go for it.!


Här kommer en bild från söndagen

Vi ses senare. 
Puss på er <3

Threading.

Hej kära vänner. Idag hade jag ingen engelska så jag hade en lååång rast. Så jag passade på att springa ner och ta en vända på stan. Kollade in en ny parfym som jag tänkt att jag skulle köpa. Sen har jag även kollat in lite mysiga saker som jag skulle vilja ha när jag flyttar hemifrån. Sen har jag också Kollat på en otroligt fin klänning som jag bara tappade hakan för. Förmodligen så är det den som kommer bli min student klänning eller balklänning får se. Ska ju strax ner och kolla in kläningar med Fie. Sen gick jag int till Daniels salong och plockade ögonbrynen fick provat på Threading. Otroligt vad ren man känner  att ansiktet är efter det. Fast i början kännes det konstigt gjorde lite ont så. Men sen så vande man sig och  det blev ett Otroligt bra resultat. Daniel är en riktigt bra frisör så är man i uddevalla och vill klippa sig, så titta in hos honom och se om han har tid. Han använder sig inte av extremt mordäna grejer som plattång och locktångar osså. Utan han gör allt för hand med hårfönen. Sjukt duktig kille.




Ett jätte effectivt sätt att plocka ögonbrynen på. Det borde ni testa!



Jag blev jätte nöjd med resultatet.

Men nu msåte jag kila iväg. Ska ringa Fie och prata lite med henne. Men vi ses.
Puss på er / Nali


Lite kort om helgen

söndag
Pappa, Farmor och min farbror var här och firade mig lite, Mysigt att min farmor kunde följa med. Då hon jobbar varje gång det är något. Men nu så var hon här. Min Farmor är min lilla powerpuff pingla. Sprider glädje runt sig.. Älskar allt min goa farmor. Hon och jag är rätt så lika. En sak vi har gemensamt är att vi är så korta och vi har typ hundratusen fräknar. Älskar min farmor.

Lördag
Nah då blev det mycket hemma sittande. var så trött den dagen. Kan väl bero på att jag satt och prata med en goding till klockan 2 på natten. Ops. tiden bara flyger iväg. Nah de blev ändel dator och massa tv faktiskt, Men jag var inte allt för lat heller. Städade faktiskt mitt rum och tvättade massor.  Hum trode inte jag hade så mycket kläder men det var hur mycket som helst och hade ändå inte använt hälften av allt. Kanske dags att kolla in i skåpet och se vad som man kan slänga. Men ofta blir det " Men där e ju den, Men den kkan jag ju inte släng. Nej men denhär är ju bra och ha ifall. Och titta där e ju den, Den kommer nog till användning snart" Haha Känner ni igen er också?. Hum Kanske dags att slänga lite skit. Men man drar sig ifrån det.

Fredag
Joo  denna dagen var jag ju i skolan. Och när den var slut så åkte jag ut till torp en sväng. Hum jaa okeej då några timmar. Hittade massor. Köpte bland annat en T-shirt ett linne och en scarf. Plus ändel smink. Hum kände verkligen att jag behövde förnya mig lite. Det sitter ju aldrig fel med lite nya kläder och smink. Sen kom jag hem och blev mött av en väldigt sjuk familj. Som tur är så är det inte lätt att smitta mig med någon skit. Tyvärr blir väldigt sällan sjuk. Så här springer då min familj runt med värsta förkylningen och snörvlar och hostar, medans jag glatt trallar runt fullt frisk. Men mamma hade då inte ork till att laga mat. Så det blev en pizza. Ohh jaa pizza tänker nali då. Hum naeh är inte så förtjust i skräp mat.



T-shirt -  Ginatricot
Linne -Ginatricot
Scarf - Kappahl

Puss  / Nali


God kväll!

Hejsan kära läsare. Hur är det med er? Här är det helt okej. har vart väldigt lat över helgen och inte orkat skriva. Men nu får jag skriva några rader. Så idag har min Farmor min pappa och min farbror vart här, Dem kom hit och fikade och firade mig litegranna. Så jag fickl mer pengar. Det slår aldrig fel. Sen så i morse då så passade jag på att ta lite nya bilder. Kommer nog upp en och en annan ibland då och då.  Men nu är söndagen snart slut, och i morgon är det skola. "suckar" Det är ju så tråkigt.

Hoppas ni har haft en bra helg. Här har den vart väldigt slapp och skön.


En bild från i morse.

Kram på er / Nali

Bakelse och skolarbete

Hej kära läsare. Nu sitter jag här på Margeretegärde och ska göra skolarbete. Köpte mig en bakelse och en dricka. Mysa lite. Det är ju trots allt fredag. Tänkte även sammanfatta  gårdagen.

Jo Nalis födelsedag, Fick ha en hel dag på Margeretegärde gymnasiet. Nah inte så himla kul faktiskt. men fick iaf gjort mycket.  Det var soligt när jag åkte till skolan, Men när jag åkte hem så snöa det massor. Nu är det ettt tjockt lager som ligger och irriterar en. Men iaf jag kom hem och var vrål hungrig verkligen. Korv i skolan, Nali + korv = Går inte alls. Joo när jag kom hem fick vi ju vänta på Pappa och en till som skulle komma innan vi kunde äta. mm det tog ju en timme innan dem kom hem. Men så kom dem hem iaf. Så blev jag varmt välkomnad av min gosiga lilla hund. Och första presenten pappa någonsin köpt till mig på egen han. Den ska man bevara väl och ta hand om. Det var ju då en porslins höna och tre roser. Mysigt. Fick även ett present kort på Ikea från mamma och pappa, för att införskaffa grejer till mitt framtida hem. Mysigt fakitiskt. presic vad jag önskade mig. Fick även lite andra pengar osså. Sen kom farfar osså åt vi lite cheesecake och tjatade massor. Fick lite mer pengar och choklad av farfar. Sen så var kvällen hyfsat lugn. Har ju skola dagen efter så  man vill ju inte ut och dricka eller festa gärnet.

Så nu iaf sitter jag här i Sudieverkstan och ska göra lite skolarbete. hoppas jag fått gjort ändel idag men.. 
Men nu är det dags att börja. så vi får höras lite senare.

Mvh/ Nali

Bakning.

Hej kära läsare. Nu sitter jag vid datorn igen. Måste ju skriva något. Hum joo nu har jag precis bakat en Cheesecake som jag ska bjuda på min födelsedag. Borde det inte vara någon annan som bakar den åt mig då? Nah är för lat och sitter vid sin dator, och pappa bakar typ aldrig i så fall skulle det bli Winerbröd. Hehe. Hum Vad har jag mer gjort idag.. Jo jag har vart i "skolan" Studieverkstaden. Lover ett helt Wiero plats att göra sina studier på när man inte har lektioner. Måste ju gå dit för att få närvaro. Det är verkligen sjukt jäkla tråkigt. Alla stirrar ingen säger nått typ inga lärare där heller. Är det lärare där. så sitter dem och prata med nån elev. Gah Konstigt ställe. Smet lite tidigare ifrån där idag.. Ska nog prata med dem om mitt schema. Tänker ju knappast sitta där till 15.40 när mitt vanliga schema egentligen är  till 13.30. Hum. Nevah!


Mvh/ Nali

En halv dator.

Hejsan kära blogg läsare. Nu har jag precis ätit. Inte favvo maten direkt men det slank ner. jo och innan det så var vi hos optikern. Ohh ja.. jag har bestämt mig för att fixa mina glasögon så man kan byta av från linserna. Oj oj.. bara byta glas i mina bågar kostade ju nästan en halv dator.  Jösses amalia säger jag bara. Slutade skolan tidigt idag. Så härligt. Så jag har allt vart hemma en bra stund. Var allt bra jobbigt att åka in till stan igen för glasögonens skull. Haha ahh men nu är man tillbaka här, Och har mega mega tråkigt.

Någon som har förslag på något bra att göra?

Mvh/ Nali

Städa sedan handla

Tjenixen. Kom till skolan idag. Han ha en lektion sen så tappa jag mina linser.. Aja aja. Men får la ta och fixa mina glasögon så man akn använda dem utan att få huvudverk. Så jag fick ju dra mig hemåt tidigare.
 
Nu är jag ju då ombed att dammsuga utanför mitt rum. Där mina päron har en förmåga att slänga massa skit. Sånt som ska slängas asså. Hum typ andrahands soptip. icke kul. Men nu har dem städat där iaf. Så får man hoppas på att dem byggar om där nere så att det kan bli en fin Hall som vi kommer så småning om få använda.  

Sen funderar jag på man ska ta sig en sväng ner till affären och handla ingredienser till en Cheesecake. För er som inte vet så är de ju då my B-day på torsdag. Så jag får väl gå och handla då så jag kan baka lite. Kan ju vara trevligt att bjuda på lite gott så när det kommer folk.

Ja men då är det väl dags att börja dammsuga. Adjöken adjö!


Skolarbete

Hejsan kära läsare. Joo nu sitter jag här. Och ska göra ett skolarbete som ska in i april.
Joo jag ska göra en stor raport i Samhällskunskap. Och jag ska skriva om barnsoldater. Behöver lite hjälp. Min lärare är dock någon annan stans just nu.. Men jag behöver hjälp med att hitta bra sidor om barnsoldater där källorna ska vara Säkra.  Har kollat upp Unicef, rädda barnen, plan, och Regeringens webbplats om mänsklinga rättigheter.

Har ni några bra tips på sidor med säkra källor som man kan få lite uppgifter ifrån?

Mvh/ Nali

090307

Hejsan kära läsare. Nu har jag vart hos min kära mor sen igår. Var väl rätt skönt att träffa henne. Var ju innan jul senast om jag minns rätt. Men som sagt träffade mamma en halvtimme igår när jag var där. Hon skulle ju jobba. Så jag och hennes gubbe gick upp till Charlie och satt där på kvällen och tjatade. Trevlig prick får jag medge. Snygga möbler. Hehe Han är finsnickar så han har gjort det mesta av alla möblerna i hans lägenhet. ahh innan i gick dit fick jag i mig 1g panodil. Huvudverk hatar det. men jag sen så kom vi iaf hem en halvtimme innan mamma kom hem från jobbet. Så jag somnade i fotöljen precis när hon kom. Panodilen började verka måste jag säga klockan var ju bara runt 22 tiden. Och den sängen var ju hemsk. Haha vet inte hur den var fixad. Men det var en tältsäng med nån mega tjock madrass till det och sen tun ovanpå det. Så när man låg i den i mitten så sjönk man rätt så långt ner. Haha jaa ingen risk för att man ramlar ur sängen. Trodde där ett tag att jag skulle få besvär med min rygg bara för det. men idag klarade jag mig.. Men jag har sovit lite från och till idag. Vette tusan men var väldigt trött idag. Men nu är jag pigg som en lärka. Men det får inte bli alldeles försent idag.

Mvh/ Nali

Va tycks?


Kvinliga solglasögon Mycket snygga och 
skulle sitta fint till sommaren


Finns även snygga solglasögon för män.
Mycket snygga måste jag medge    


Mera solglasögon hittar ni på TrendArgency Ta en liten titt där och se om nit hittar era Solglasögon för sommaren/beatchen 2009. 


Underbert eller inte

Jaa som jag sa innan då så är jag jätte trött. När jag kom till skolan så visade det sig att jag inte har först lektionen. Helt jäkla underbart. Ohh no kanske inte.Sjukt segt. Så jaa  vad ska man göra nu då?.  det är ju långt kvar tills jag börjar nästa lektion. eller ahh typ 1 timme men ändå. har redan suttit i skolan oh gjort nada i 1 timme. Såå sjukt unerbart, Nej !

Hoppas ni andra haft en bra start på dagen.

Mvh/ Nali

Sms till väckarklocka

God morgon på er. Joo det är ju tur att man har Angelica asså. Jag förstår inte hur trött jag var igår kväll när jag gick till sängs. Helt otroligt. Jag ställde väckarklockan som vanligt, MEN satte jag på alarmet. Nej. Icke icke smart. Så nu är jag mega mega trött då efter som jag blev väckt en kvart senare än vad jag skulle. Men jag vaknade inte med ett ryck som jag brukar göra när väckarklockan drar igång så. Väckarklockan är helt fantastisk manik asså. Jo minsan det vill jag lova. Gud vet hur många gånger jag skulle försovit mig om jag inte hade haft en sådan. Men Idag iaf så blev jag väckt av et litet tanigt sms från Angelica. Det var ju tur det. Tack gumman att du var vaken iaf och skickade sms. ahh men så är det

Nu blir det frukost iaf. Te med en toastad macka med ost.. Inte helt fel. Men nu får jag äta osså så hörs vi sen

Detta med rubrik är ju svårt.

Jaa då var man klar med det mesta jag skulle gjort ikväll. Finns ju inte så mycket mer än att plugga. Men är verkligen döds trött. Och jag skulle övar på Piano läxan men det kom ju inge vart. Så jag får la komma till lektionen i morgon och skämas. Ja fy på mig! Men det är inte alltid lätt att hinna med allt. Så nu har jag iaf skickat iväg massa adresser så hoppas på ett posetivt svar plus en Bio biljett. Vem vill gå på bio med mig sen ?. Jaa iof så får det komma en bra film man vill gå på med.  Hum svängen förbi Ica blev ju inte av. Den glömde jag faktiskt bort. Men lovar att jag ska kolla upp te sorten. Den är så fruktansvärt god. Men nu funderar jag faktiskt på om man ska ta sig kvällsmat och en kopp te. Det hade vart mysigt va?.

Natti Natti på er

Promenad med hunden.

Joo nu minsan var hon allt här och gjorde sig påmind. Våran lilla råtta. Ops jag menade hund. I vanlig ordning springer hon hit och slänger tassarna på tagentbordet. Ja det har kommit många hälsningar från henner till vänner man har pratar med just vid dem tillfällena.

Ja men i varje fall så ska jag ta mig en promenad med hunden och fixa lite gatuadresser för ett gammalt jobb. Segt men det måste göras. varför inte med hunden så har man ju sällskap. Smart får man vara ibland. Sen på vägen hem ska jag ta en sväng förbi ica och kolla vad detdära tet som är så himla gott heter. Så får man gjort det med. Har vart ett väldans mycket tankar om det. Eco te jätte god och nyttig. Men jag får återkomma senare.

Mvh/ Nali

God morgon.

Jaa då sitter man i skolan och funderar på vad man ska göra. Hsde nämligen tänk att jag ev skulle ta en heldag inne i keramik salen och göra klart en ler grej jag håller på med. Eller om man ska göra något annat. Ja det är ett riktigt dilemma iaf. Snart hade jag tänkt mig att sätta mig och läsa en bok. " svart mässa " av Erica Spindler.  Det är ju aldrig fel att läsa. Det är både kul och man får leva sig in i en annan värld. Läsning är något alla borde sysselsätta sig med. Speciellt om det är en bra bok. Finns ju jätte många bra böcker.  Och i morgon då så blir det Teater på kvällen med Angelica. ska gå och kolla på Martins och Robins föreställning. Eller ahh Hela teater treans slut produktion. " En midsommarnnatts dröm " mycket spännande. Får se hur bra den är..

Mvh/ Nali

Rubrik behövs det?

Hejsan kära vänner. Jaa då sitter man här igen, får ju slappa lite framför en av dumburkarna när man har tråkigt. Jo idag så hade jag en lektion i skolan idag. Hum kanske inte så roligt men det får gå ändå. Skol maten är ju inget att hurra för heller. Usch ne. Iaf så har jag spänderat ändel tid med Angelica idag. Vi fick stått och pratat med Martin också. Vi hade ett jätte roligt samtals ämne men kommer ej ihåg vad det handlade om nu. Vi var iaf inne på sex när vi pratade. Rätt kul. Alla förbipasserande trodde väl att vi var knäppa. Men jaa det är sådana vi är. Man ska asolut inte vara rädd att skämmas när man är med oss. För vi kan värkligen göra knäppa saker. Joo senad så gick vi och kollade in Kissies videblogg. haha så kul vi hade åt de. Kanske inte så snällt men ah. Vi gick sedan ner till stan då Angelica skulle köpa Foudation och Mascara.  Sen så gick det vidare till tempo där vi gick Igenom verkligen hela affären för att hitta macaroner. När vi väl kom till skott där så bar det av till Angelicas mormor. Där vi hamnade i ett Djupt samtal. Ja det är mycket tid vi har missat tillsammans så man får ju ta igen det när vi väl ses. Sen bar det av till Viking. Angelica skulle ju kolla in percing smycken till naveln. Så mötte vi upp Angelica B. NO Coments. Hum åkte hem där efter.

Så när man väl är hemma får man ju passa på och läsa Marcus blogg. Den får ni spana inn. Osså självklart blir det standart att man läser Stinalees blogg också och flera där till.  Joo I varje fall. Idag har jag vart duktig och lagat mat. Mamma och pappa var ju inte hemma när jag kom hem, så då ringde jag självklart och frågade vart dem hade farit. Jo Då minsan skulle jag laga mat. Funderade på fiskbullar, Men icke sa nicke det blev det inte. Utan det blev Grillad Kyckling Pomesfrits och currysås och så klart så ska man ha grönsaker till. Jätte gott verkligen. Så nu sitter jag här och funderar på om man ska ta och baka något också.

 So long <3

RSS 2.0