Allmänt

Hej kära vänner. Nu sitter jag här och har allmänt tråkigt faktiskt. Tänkte ja men då kan ja ju lika gärna skriva i min lilla blogg. Joo har ju prov i morgon men jag orkar verkligen inte med det. Ska ju träffa soc i morgon med så någon måtta måste de vara. Hum får la sätta mig och plugga mer sen.

Joo Idag fyller Emelie år Grattis gumman Hela 17 år blir du idag, hoppas du haft en jätte bra tag.

Jo lite allmänt nu då. Var i skolan igår första dagen efter lovet. Det var verkligen Mega jobbigt. Efter insidenten har jag knappt gått utanför ytterdörren. Så det var extremt jobbigt. Jag kanske inte såh så himmla pigg eller munter ut heller. Men orkar verkligen inte alls mycket. Fick sluta tidigare då för min lärare.
Idag då så Behövde jag väl inte gå på första lektionen för min lärare. Men jag gick dit ändå så Fick gjort lite nytta. Hade ju sammlat på mig massa gammalt arbete så jag fick gjort klart alla dem. Så nu ska dem in och brännas och glaseras så har man lite fina och tjecka skålar och sådant. Trevligt.

När jag kom hem fick jag reda på att det först skulle komma hit entjej ett tag. Men lucky me, Hon kom aldrig. Usch nu känner jag mig elak när jag säger så. Men det är rätt krävande och jobbigt att ha fosterhems placeringar. Mamma hade ju vart jätte duktig och städat köket. Och sen till sist skit göran. Jajemen. Dem har fått för sig att göra om ett skåp till ett skafferi. MHM. Bära bära bära. haha men det blir bra i slut ändan.

Så nu sitter man här och är sjukt uttråkad. Vad brukar ni göra när ni har tråkigt för att pigga upp tillvaron?

Bygga upp

Hej kära läsare. Tyvärr har det inte blivit mycket bloggande. Dels på grund av att det händer alldeles för mycket runt om kring. Tyvärr ska inget blottas av detta. Det är för personligt och dels till hänsyn för andra personer. Så ett citat jag gav för inte alls längesen " Det finns en anledning till att alla inte ska veta allt ". Det har varit väldigt mycket motgångar i min tillvaro och var av min frånvaro. Vissa dagar klarar man inte av att sätta sig här och skriva ett inlägg för att allt inte står till rätta. Hoppas att ni förstår detta.  Men jag ska kämpa hårdare.

Men nu har jag iaf haft lov en vecka. Kanske inte det bästa lovet någonsin. Men det är skönt att får komma ifrån skolan. Men så mcyket vilande har det inte vart. Det har mer blivit en massa tänkande istället. Och känner verkligen att det skulle vart skönt med en förlängning på lovet. Men som sagt alla önskningar kan ju inte uppfyllas. Man får förbereda sig och ta nya tag i en och en halv månad tills påsklovet är så får man vila ut sig och prova balkläning. Hoppas Sofir fortfarande vill hänga med på en provrunda.

Vi höres snart

Ha en trevlig helg så ses vi på söndag.

Heej alla glada läsare.

Idag åker jag vidare till Jönköping efter skolan.
Det ska bli jätte kul att träffa Emelie igen.
Det var ju så sjukt länge sen jag såg henne. Typ 1 år eller så.
Men hon flyttade ju till kalstad först och sen till Jönköping.
Men nu när jag ska åka ner och hälsa på ska vi ha grymt kul. Vem vet vad som händer?
Det vet iaf inte jag.. Men det bästa är att jag får träffa Emelie.

Plugg plugg och ännu mer plugg.

Slutade ju 10,45 idag då. Men var ändå kvar i skolan för lite extra arbete. Mycket trevligt fick sällskap av nårra bygg killar.  Sen så bar det av hemåt Där det blev en massa plugg och enu mer plugg. Har ju prov på fredag och inlämnings uppgift så det gäller att ligga i. Kom ihåg var aldrig sent ute med att plugga för då blir det inte bra. Men vad är pluggandet utan frukt popcorn och godis ? Jaa man måste ju ha något att tugga på när man pluggar Ökar konsentrations förmågan. Så nu ska jag krypa ner i sängen och läsa i min samhällsbok inför provet. och gör resten av frågorna i morgon sen så går man igenom exakt varje fråga igen. Ohh så mycket arbete. Men man måste ju ha raster också när man pluggar för att komma bort och tänka på annat för att sen igen komma tillbaka till pluggandet med nu energi. jag tog då en mysig rast med vovsingen i soffan och vi hade det jätte mysigt då hon skulle sitta i knät och mysa när vi kollade på Made på Mtv.
Så nu sitter jag och kollar på Tila tequila finalen och det gick inge vidare bra för Tila denna gången heller. Den stackaren.
Men hon hittar nog sin stora kärlek tillslut.

men nu ska jag sova så ni får sova så gott.

Kramar från mig <3


Halv åtta hos mig.

Jaa det blev inte så mycket pluggande. Är väldigt trött efter skolan. Det har verkligen vart en intensiv dag. Så nu sitter jag här och kopplar av framför dumburken kollar på halv åtta hos mig. Rätt spännande faktiskt. Blir väl snart en kvälls smörgås och lite varmt citron te.

Vad hittar ni på en kväll som denna?

Kram på er <3

God morgon.

God morgon på er.

Igår hann jag ju inte skriva i min kära blogg då jag hade så mycket skolarbete och göra. Som jag fortfarande har men inget man direkt sätter sig och gör  på morgonkvisten sådär. Blir väl endel skolarbete senare i efter middag men ska också då försöka hinna med att skriva i min lilla blogg.  Men nu är det dags för min vanliga färd in till skolan. Så nu ska jag bara borsta mina tänder  och sticka ut.

Hoppas ni har en bra dag.

En kopp te och Bones

Jaa Nali har vart jätte duktig idag. Rensade ut gamla skolgrejer och till och med dammade rummet. Jajemen. Oj var glad att ni inte såg ovanför minna klädes skåp. Där är ju inte så ofta man städar. Men jaa dey var nästa så att man fick ha på sig Såndär mask som renar luften. Oj så mycket damm. Jaa Städningen tog 3 och en halv timme. Riktigt rent är det nu. Tack och lov, nu behövs det inte städas grundligt på ett tag. Men de får inte gå allt för lång tid emellan för då äckligt vill man ju inte ha det.
Sen fick vi besök efter att man städade. Joo då. Min systers botter och hennes far kom påö besök. Mycket trevligt. Åt lite hallon glass med strössel. Och kollade på disney chanel. Mysigt.

Så nu har dem åkt hem och nu sitter man här och myser med en kopp varmt te och kollar på bones.
Vilket te är erat favorit te?
Vilka serier tycker ni är bra?
Har typ missat massa bra serier nu när man knappt har tid att kolla på tvn längre.

Rent och fint

Nu ska Nali vara duktig och städa hade hon bestämt..  Lite rent och fint skadar aldrig. Så nu är det dags att sätta igång. Och efter det ska Nali ta en liten rast och sedan plugga inför ett kommande prov. Sen blir det Piano läxa förmodligen. 

Hej då länge..

Dömma eller att inte dömma.

Asså blir så less på att folk är så profitionella på att dömma andra i sin omgivning. 
Som ett gammalt ordspråk lyder " Dömm inte boken efter omslaget"
Varför dömmer nästan alla efter omslaget?
Fast mer induviduellt, Som hon ser ut si och han ser ut så. Och det är inte acceptablet att vara si och så.
Vem bestämmer det?
Vem sätter gränser för vad som är rätt och fel?
Jag blir så less på att folk bara ska anta saker, Och jag vet att det är fler som tycker så också.
Men Ingen kan komma och säga att ditt sätt att vara är inte rätt. För alla är vi olika och ingen är varandra lik.
Varför ska man vara svartsjuk?
Vad är det som gör att andra blir svartsjuka och ska börja med att göra saker större än vad det är?
Är det för att man är osäker, eller för att man vill ha det som en annan har, men vet att det inte går?
Ahh jag vet inte. Men jag är less på att man ska vara svartsjuk på saker och ting.
Var nöjd med de som finns, Och de man har. Och börja att acceptera andra för de dem egentligen är.
Inte förens man har accepterat sig själv kan man börja acceptera andra.
Vem säger att killar inte kan umgås med tjejer och tvärt om utan att det är något speciellt?
Vem skapade svartsjukan, Och varför finns den?
Det är en bra fråga.
Men jag hoppas att alla som har någon och han/hon har kompisar som den ena kanske inte gillar så kan dem inte förbjuda varandra att umgås med sina vänner på ett vanligt vuxet sätt.
Åhh det är som att döma en bok. Blir så less på sådana saker.
Det har alltid varit så och kommer nog alltid att vara. Men varför inte försöka ändra på det, precis som att bryta trenden?
Jaa jag vet inte vad ni tycker; men jag tycker det är löjligt.

Inga anklaganden. Men detta händer då alltid mig och jag är trött på det.
Det finns i Hemma i skolan/jobbet på stan, Ja det finns över allt.
Så vad gör vi?
Vi bryter trenden!

Check dag. hum kanske.

Var hos syrran en sväng förut idag. Jaa vi mötte ju syrran gubbe robert på vägen. Han skulle tydligen lämna Malva hos mormor tor jag de va. Syrran var i-alla-fall hemma. Där satt vi en timme medans syrran pratade massa plugg med mamma satt jag och pappa och kollade på ett bilprogram på tvn. Och busade med pappa. Haha han kan verkligen vara som ett barn ibland.


Pappa gör något fult. När jag ska ta ett kort på honom. Haha

Sedan bar det av till torp. Hunden har ju växt en hel del så de va ju dags att köpa nutt koppel och halsband. Och Det blev såklart inte bara det. Jaa vi hamnade blan fruktern. Ohh ja. Jag fick syn på vindruvorna så jag roffar åt mig ett gäng vindruvor och päron plus bananer. Härligt med lite fräsh frukt hemma. Ja sen kom vi då till charkten. Ajemen där skulle pappa ha sina Skagen röror. Usch. Sedan bar det av neråt mot kassorna. Där Hittade jag bakelserna. Ohh mamma var på bra humör efter sin opperation så vi köpte Lite bakverk. Mums. Och så klart lite godis, popcorn och kola till det.

När vi kom hem satt vi alla tre och mös med bakverk och cola ahh dem andra drack kaffe då. Det går ju inte att dricka. Sen så blev det mys med hunden såklart. Hon är så mysig och ska vara i knät och gosa. Jaa efter som det skulle vara fiskbullar till middag och pappa inte vet hur man lagar till det och mamma ska ju helst inte hålla på med massa grejer nu. Så fick jag laga maten. Hehe jaa det blev faktiskt jätte bra. Tro det eller ej.


En Budapest bakelse. Tyvärr kunde jag inte få i mig den. Åt en annan bakelse innan med massa grädde som fick mig att må jätte illa. Grädde och jag är inte vänner. Usch på grädde.


Lite mys med Lona. Alltid lika gosigt!

Så sen har de bara vart en lugn dag. Sov rätt länge och det blir en tidigt kväll. Sen ska jag försöka att ändra mitt nattrytm. Är ju så fruktulöst trött konstant. Men nu sitter jag här ikväll och tråkar gärnet efter som ja ska upp och jobba tidigt i morgon. Tråkigt nog, Kan ju aldrig göra något på lördag kväller. Får bli ändring på detta. Men nu sitter jag i-alla-fall här och kollar på en film och äter popcorn.

Kram på er


Lets dance.

Oj oj.. Fick nästan en chock när jag sitter här och kollar på Lets dance. Jösses Morgan borde ha full poängare ikväll. Fick öva lite på en låt text till våran musikal samtidigt som jag kollar på tv. Hihi Dem hade en låt från musikalen vi ska framföra Hair. Hehe fick en chock. bah " ohh men de är ju den från Hair" hihi. Då fick jag övat lite på texten där då. Morgan är jätte duktigt på att dansa By the way..

Jönköping?

Joo pratade med Emelie innan Lets dance startade. Oj oj. hihi vad vi retades med hennes kille. Det var nog första gången jag pratade med martin direkt också. Haha Jaa skämt å sido . Vi kom då på att jag skulle komma ner och hälsa på hos dem någon gång på lovet. wei. Det vet är verkligen ett helt årsen vi träffades. Saknar våra långa promenader och intensiva och långa samtal när vi satt ute på senkvällen och tjatade länge.  Men nu ska jag ta mig ner och hälsa på dig. Lite trångt dock om vi ska vara 4 personer i en etta. Men vi får la slänga ner Martin på luft madrassen med hans kill kompis. Så får vi tjejer ta dubbelsängen. Detta ser jag allt fram emot.  Woho !

Kram på er <3

God kväll.

Åhh det är alltid så mysigt att vakna varje morgon av att ha någon att gosa med. Aw Min lilla bebis Lona är så gosig varända morgon och ska verkligen krypa upp i knät och kramas. Även denna kväll är rätt mysig. Sitter här och kollar på Madagaskar två och har ätit lite päronglass med strössel. Riktigt mums.  Ja Idag har vi varit i ishallen på idrotten såklart offe körde ju pimp sryle, Ni får se en bild senare. Var rätt roligt. Var dock några årsen jag åkte skrillor så klarade inte göra piruetter och hopp. Tråkigt nog. Sen så hade vi engelska fick dan att ändra på sin uppgift till efter lovet. Woho!. Så vi fick kolla på film Psycho. Erm den var svart vit och jag var trött. Vad händer? Jooo jag somnar.. Omg det är ju inte första gången det händer i skoalan. Pinsamt. Men i-alla-fall så har mamma kommit hem från sin operation. ser lite hemskt ut dock efter som dem snittat i halsen precis under hakan. "usch" Men vad måste man inte göra för att bli av med sjukdomar.

Så nu sitter jag här och tråkar faktiskt. Skulle ju vart till Göteborg men orkar verkligen inte och blev bjuden på fest. Nah är inte riktigt på fest humör idag. Nej det blev till att sitta hem insvept i en Mysig filt och äter chips och ska kolla på lets dance. Dock tråkigt att behöva sitta hemma och mysa själv. Men inte många som friviligt tar sig upp i dalsland bara sådär. Höhö. Hoppas på att få flytta snart.

Men nu börjar lets Dance så jag får väl kolla på det så jag inte missar programet som jag alltid gör annars.


Morgon mys med bebis.


Hon upptäckte dock att min dator stol är skön att ligga i.


Offe goes pimp med pipan i munnen. Och Lotta visar hur Graciös hon är.


Har en bok på Engelska att läsa ut. Ojj den är rätt så svår läst men man lär sig.


Idag.

Idag så vaknade jag faktiskt av väckarklockan men skulle ställa om den. Men som som har hänt förut ställer jag inte väckarklockan utan ändrar tiden på klockan så jag var ricktigt bära på att försova mig. Icke icke bra. Men som tur var vacknade jag 10 min senare än vad jag skulle gjort om väckarklockan hade ringt igen. Inte så farligt men det kunde gått illa. Kommer upp gör mig iordning för skolan äter frukost och mamma och vovvsingen kommer ut. Som vanligt så är Lona lika Gosig som vanligt på morgonen och sma mysa och sitta i knät. Hum knähund? Ohh nej inte när du blir större då kommer du inte få plats. Kommer till skolan, första lektionen muntligt prov. OMG det visste jag inte fick ju vackert sätta mig där och gå igenom dikterna med alla andra hihi. gick väl sådär inge vidare typ.  sen hade jag Piano lektion. Läraren var sen. ajsing bajsing Jan. Vanligt vis har jag lektion till tjugo i 11 ohh yeah. Neh efter som han var sen fick jag sitta där  en timme extra då. Halva min lunchrast var borta. Sedan bar det av till Högskolan i Trollywood. Höhö skoja Trollhättan. Sprng runt där och kickade lite roffade åt sig lite bläckpennor. höhö Gratis är inte fel. Efter en stund tröttnade vi och gick ut på stan. Gick in på Gina och testade lite  kläder ofc hittar man alltid något man vill ha när plånboken inte tillåter.


Lite morgon mys med Bebis.


På bussen till Högskolan. Här är Angelica som är så söt i sina glasögon.

Bilder på Dagens kläder jag fastnade för kommer upp senare för just nu vill inte riktigt bilderna hänga med. Lite krångel på fronten.

Sammanfattning

Då startar vi med Fredag den 30 Januari
Joo som vanligt så skulle jag till skolan, Men det blev ej en vanlig morgon. Jag missade bussen in till skolan.  Åhh joo inte direkt så bra. Men jag tog då nästa buss in till skolan, Men gick ju inte direkt till skolan då efter som jag hade en tid hos frisören. Kommer in på den nya frisör salongen mitt i uddevalla ( Salong Daniel ). Tänker inte mer på det. Sätter mig i stolen redo för att klipp håret. Så hör jag frisören säg " Hej det var längesen" Jag vänder mig om, Ofc Det var den frisören jag älskade att gå till för ett årsen men han lade ner sin salong och hörde aldrig mer där ifrån. Så där satt jag jätte glöd för att min Favorit frisör äntligen startat en ny salong fast inne i stan. Vi fick ju pratat ändel om vad som hänt med tiden och händer framåt i tiden. Rätt trevligt så nu vet jag vart jag ska gå och klippa mig hädan efter. Sedan stressar jag upp till skolan och börjar undra var i hela friden min lärare var någonstans. Inte likt att vara sen sådär. Då springer jag bort till receptionen och frågar. " Dan är på skidresa ", bra tänker jag hum vad ska man göra nu då lixom. Joo gå och väntar på sista lektionen för dag. Så kommer en i min parallel klass fram och säger " Men vad gör du här? Eran klass är ju ledig idag" Åhh fine.. bästa dagen ever lixom. Usch så arg jag blev. Som sagt skulle jag ju då till pappa. så Jag toh ju bussen till Trollhättan det skulle ju gå fortare då att ta den vägen till Vänerborg. Mhm kommer till Trollhättan Och ska gå upp till torget. Vad händer inte då?. Jo Jag måste ju då korsa vägen asså vid ett övergångs ställe. De var en två filig väg och närmast stannar en skåpbil ofc. Så en annan förare som kör på den andra vägbanan ser inte att jag ska gå över. Och jag såg inte bilen själv så jag traskade på och när jag kommer halv vägs tror jag att jag ska dö.  Bilen var 20 cm ifrån att köra på mig. Inte första gången jag ser mit liv pasrea i revy. Nej utan dett var 3e gången. Hade ju vart fint att bli påkörd när man pratar med mamma i telefonen. Hum eller inte kanske. Neh jag kommer net på jorden efter chocken och sakta tar mig där ifrån. Tar bussen hem till pappa, Där de sedan var ett litet "kalas" Med min syssling och nårra vänner till pappa och hans tjej. Det var ju ändel drickande. Men ett halv glas vin fick jag nöja mig med. Var ej på humör för att dricka.


Detta är då min nya frisyr. OBS ej raklugg. Den är sne men syns ej på bilden.


Det är farligt med bilar!

Lördagen den 31 Janurai
Lördagen Var rätt lugn, Min farbror kom över till pappas hus och vi spelade lite sällskaps spel jag och han. Sen kom mina föräldrar. (fosterföräldrar) och hämtade mig. Eller ja vi lät hundarna hälsa på varandra men våran hund blev rätt kinkig så de gick inget vidare. Vi hade lite Fika inne sedan innan vi åkte. När jag kom hem så blev det lite tid vid datorn, Och bums i säng. Var rätt trött den dagen.

Söndagen den  1 Februari
Dagen då jag köpte mig en ny Mobil en LG KU 990 veiwty. Ja rean hade ju precis tagit slut så den kostade mer än vad jag hade beräknat men var ju absolut tvungen till att ha en ny telefon efter som min förra krånglade jätte mycket. Fick den iaf billigare än orginalpriset då efter som det var sista exemplaqret i butiken då. Sen bar det av hemåt. Ringde så klart Lisa och sa grattis på hennes födelsedag. För hon blir ju äldre och äldre. Men vi åldras allihopa.


Måndagen den 2 Februari
Joo på måndagen hade jag lovat Max att jag skulle smsa med honom hela dagen då efter som han var ledig och jag var i skolan. Lyx barn kallas det. Men efter som jag har 3000 fria sms så skadar de ju inte att slänga iväg nårra sms. Joo osså för att göra dagen kort så hoppar vi till lunnchen nu. Ofc som vanligt är det ej ätbar mat. Kräks snart påhela skolan, som inte kan laga ordentlig mat som eleverna kan äta. Joo så hoppar vi till keramiken. Kännde för att dreja lite den dagen. Men det gick ing vidare alls så jag sket i det efter som allt bara blev fel då. Så då bestämde jag mig att jag skulle göra en avjutning av min mun med gips. Usch tänk er sjölva ligga på en bänk i skolan när dem häller massa gips över eran mun. Aja det var väl inte riktigt så farligt. Fick gjort två avjutningar så nästa vecka ska jag se hur det blri att använda de som mall i lera.

Ej så vacker bild men det får duga.

Tisdagen den 3 Februari
På tisdagen hade jag bestämt mig för att juta av hela mitt ansikte. Japp sagt som gjort det gjorde jag. det var bara att kleta in Ögonbryn i Vaselin och så väl hela vägen med hårrotsfästet då och ögonfransar. Kändes inge vidare mysigt vill jag lova. Men Jag kan ju berätta det att den absolut bästa ansikts masken är att göra en avjutning av sítt ansikte. Del för att gipset bränner det ska ju torkas på plats. Det käns jätte hemskt men det går faktiskt an. man tänker hela ansiktet ögon mun. Men absolut inte näsborrarna få kan ni inte andas. Men när gipset bränner för att torka blir det såklart varmt under också så det gör ju att porerna i ansiktet öppnas och gipset drar med en massa skit från ansiktet och det är inte så praktiskt att bara öppna ögon när man tagot bort masken. Helst ska man vara flera så någon kan leda vägen till diskhon så att den som har gjort avjutningen kan tävtta ansiktet. Och där rensas då porerna så då vidgat sig av värmen. Vädligt praktiskt men dock inget man gör vardagligen. Sen ofc var det vidrigt mat i skolan.

Ändel sprickor i får se om det funkar. Annars blir det till att göra en ny

Onsdag den 4 Februari
Dagen startade piss kan jag lova var jätte jätte trött inte äns sminket kunde dölja ringarn aunder ögonen. Då vill jag lov att det är illa. Men vi startar med Naturkunskap. det går inte som jag tänkte mig oh det skiter sig så, så klart pblir jag arg och less men sitter ändå kvar. tar mig till nästa lektion vilket var Engsamble där det lättade lite då. Efter som vi fick spela musik. Sedan åkte jag ju hem då för att få lite tid med mamma innan hon skulle in på operation dagen efter. Hum ja då va ju inte hon hemma. Så jag fick gjort mig iordning och duschat mm. Så kom mamma hem och lagade mat. Sedan bar det av till skolan igen typ tio sex på kvällen. Mu-afton hade vi. (Musiklinje afton) Det innebär att vi uppträder och spelar med våra Engsambler och uppträder för allmänheten som vill komma och kolla. Och redan där blev jag på bättre humör. Det gick jätte bra för våran grupp tack och lov. Men fick dosch vänta på bussen hem som gick vid halv elva på kvällen. Sat då i lochen och pratade med Björn sista halvtimmen. Riktigt trevlig kille det. Pratade om än hel del äckliga skräck filmer. Sen kom jag ner till busstationen och till min förvåning hittade Sten där. Så då blev det ju så att man stog och pratade med Sten sista timmen innan bussen gick hem.


Kolla in de mörka ringarna under ögonen. Oj jösses.


En grupp av alla som var med. Sedan dog telefonen så de blev inga mer kort den kvällen.

Nu är jag tillbaka efter en massa tänkande.

Som ni kanske har förståt så har jag inte bloggat på en vecka.
Det känns rätt hårt haft lusten men ej orken. Joo det har hänt väldigt mycket runt mig nu som gjort att jag behövt tänka lite och ta avstånd. But I'm bacl in track. Tillbaka och redo för att skriva av mig lite. Så får väl börja med att sammanfatta Hela veckan som varit. Från Fredag förra veckan tills idag.

RSS 2.0