Upptagen.

Jo kunde nog inte säga det bättre. Igår bråkade mitt internet med mig så jag gav upp att försöka få igång det. Så det blev en hel dag på stan istället och en Jätte rolig utekväll med Jackie.Vi började med lite förfest hos mig, samtidig som vi gjorde oss i ordning. Självklart gick vi in gratis och vi hade jätte kul. Vi dansade hela kvällen. Och jag kan säga att den kvällen var den roligast utekvällen i Trollhättans historia, för min del då. Gillar ju annars att gå ut i Göteborg för de känns lite mer anonymt och man känner inte folket. Mycket roligare då. Men igår va de skoj som sagt. Vi tog oss hem till mig så Jackie sov här inatt. Och har även vart här hela dagen. Har inte orkat plocka fram datorn, känns lite osocialt att sätta sig framför datorn och surfa när man har gäster.


Det är det sjukaste jag sett i hela mitt liv


Pysslat

Klapparna är klara och granen är pyntad. Det är ju bara 10 dagar kvar till jul. Tänkte visa er hur min gran ser ut. Jag säger som så att det är många som tycker att färgerna jag valt inte låtr fint. Men min gran är Lila i olika nyanser och rosa i olika nyanser lite vitt och grått också.. Ingen skrik färg utan härliga färger att se på. Klapparna ligger inslagna och fina under granen. Dock tog mitt julpapper slut under tiden och fick springa ner till affären och köpa nytt. 

  


Här är en bild på en av alla julklappar, Köpt i 4 delar av vardera. Tyckte dem vara så fina.
Jag vågar lägga ut denna bilden för jag vet att den som ska ha den läser inte bloggar och vet inte ens vad det är.


Nu ska jag springa iväg och diska, för snart ringer Jackie och ska hämta upp mig för en kväll med pulka åkning.


God morgon

God morgon på er alla där ute i kylan. Jag har precis vaknat, och jag känner av en dov trötthet i huvudet. Kan det bli huvudverk tro?. Mjo jag kan tro det faktiskt. Hoppas inte det. Igår btw så var det en riktigt händelserik dag. På vägen ner till ullared, ungefär strax efter göteborg på E6an så körde en vit skåpbil förbi oss och min kompis tyckte det såg ut som en av hennes kompisar. Så vi körde om denna skåpbilen så jag typ tittar på en som kör för att kolla om de va de. Och det satt två killar i skåpbilen vilket vi inte såg i början. Men jag ror dem körde om oss 3 gånger till efter de plus att vi körde körde om dem 2 gånger, Så de två sista gångerna dem körde förbi oss hade dem skrivit upp sina telefon nummer på ett block och satte upp dem i rutan. Och oj vad vi skrattade. Det var jätte roligt. Vi trode också att vi hade kört fel på vägen ner, Men tack och lov för att jag har karta i min telefon så et gick ju ganska lätt att navigera. Iaf när vi kom fram, så startade shoppingen och vi hade jätteroligt. Dock trode väl det flästa folket att vi var lite funtade, efter som vi fick ju skrattattacker efter skrattattack. Men vi två ihop när vi inte har ätit och börjar bli lite trött så blir vi jätte flamsiga. Bland annat stod det en kille vid omklädningsrummen och stog och små flinade åt oss. Detta la jag då märket till så jag skulle berätta det för min vän i omklädningsrummet bredvid så när jag väl kommer in där kan jag inte hålla mig och för skratt. Så det var bara vackert att gå ut ifrån gången där omklädningsrummen låg så jag kunde lugna ner mig. Nog med det. Dock handlade jag alldeles för mycket. Visar er lite senare vad som blev inköpt.  På vägen hem stannade vi på mcdonalds för att få i oss lite mer mat. Dum som jag är köper jag en mcflurry och sedan åker vi. Jag orkar inte äta glassen så strax efter göteborg på 45an så vevar jag ner rutan och ska kasta ut den. Det gick inte så jätte bra. Det slutade med att min vän fick fartränder på sin bil istället och vi fick lite i bilen också. Aja Dum som jag är så får det gå. Även där efter kom en skrattattack av mina låga interligens.



Nu ska jag kliva in i duschen och fräscha upp mig. Gick och la mig med smink på igår. Det ska man inte göra, men jag var så trött så det vara bara att lägga sig i sängen direkt när man kom hem.

 


Kvälls inlägg.



Nu blir det sista inlägget för ikväll. Det har vart dålig uppdatering här idag. Men jobbet kommer först. Ska upp tidigt imorgon och åka och julshoppa. Hoppas att vi inte behöver stå i meter göer imorgon men det kommer vi garanterat behöva. Efter som morgondagens ulfyckt går till ullared och vi åkerhär ifrån vid tio tiden. Jag vet man ska åkta tidigare. Men finns vissa saker som måste göras imorgon innan vi åker någonstans. Tock känns det inte så roligt att åka till ullared om man inte kan shoppa loss men det får inhandlas i liten mängd denna gången. Vi höres nog imorgon kväll.  Sov gott mina kära läsare.



Känns så himla bra!!

Åhh Idag har jag jobbat för första gången sen vi stänge för renoveringen, Men vi öppnade dock förra lördagen. Men det har vart lite krångel med arbetsförmedlingen innan, så de suger väl lite iofs. Men det känns så jävla bra att ha jobbat, Har verkligen saknat det så det är sanslöst. Älskar verkligen att jobba och jag älskar mitt jobb. Och det är så mycket mer praktiskt nu med det nya. So freaking love it! Och så mycket finare och skönare. Plus att vi har nya ur snygga skjortor på oss när vi jobbar. Vi har slopat temat svarta arbetskläder så nu får vi har jeans på jobbet. Thats AWSOME! Och det är helt underbart de också. Tänk i sommras man sprang runt i hettan med svarta kläder och jag bland annat hade svarta jeans på mig då. Inte så jätte roligt kanske. Man svettades verkligen som en gris typ. det var väl lite att ta i, Men det var verkligen varmt.
 
Det ser lite roligt ut att jag håller handen på ena bobisen. Men jobbets logga sitter där. Och den ska vi inte visa. Efter som an inte ska skriva om sitt jobb på en blogg eller på andra ställen på nätet, Så därför täcker jag loggan med handen. Det inte för att ja gillar att ta på mig själv. ;) Men man vet ju aldrig, De kanske jag gillar.. Who knows?


Lite mer tv tittande


Jo som jag sa så blir det ytterligare mer tv tittande. Nu är det The Terminal (gjord 2004). Som också går på kanal5. Jag har sett den en gång förut för ganska längesen, men den är faktiskt ganska bra så varför inte mysa ner sig i soffan ytterligare en gång och bara ta det lilla lugna.

För alla partyprissar så hoppas jag er all lycka och en rolig kväll och hoppas att inget er händer.
Och för er som tar det lugnt med några vänner hemma med eran älskade eller er familj så önskar jg er en riktigt mysig kväll. 

Detta är sista inlägget för ikväll. Så jag hälsar er alla en god natts sömn.


Tv tittande



Nu blir det faktiskt att mysa ner sig i soffan och titta på Narnia som går på kanal5.
Yes jag är tråkig och tänker inte går ut. Men jag känner att jag har vart ute och festat lite väl mycket den senaste tiden, Så de ska bli vita helger fram till nyår faktiskt. Då ska helvetet braka loss hade jag tänkt. Iaf göa staden osäker. Får se om det blir Göteborg eller inte. Men känner starkt för Göteborg med min supergoa kompis.

Nog med tjat. Misser ju filmen annars. Hoppas ni får en toppen kväll vad ni nu gör. Så kanske vi hörs senare.


Mini me

Jag bjuder på denna bilden.

Bilden är tagen när jag var 3 år. Brevid mig sitter min lillasyster och där är hon bara 1år.
Jag tog en bild på kortet efter som jag själv inte äger något exemplar av bilden. Så jag passade på att ta ett kort på fotot när vi var hemma hos min mormor, hon hade den stående hemma i sitt vardagsrum på en byrå.
Fick en kommentar av en kompis att jag är mig lik. Vad säger ni om de?


Bruno Mars - Grenade


Helt otroligt bra låt. Den sitter fast på hjärnan just nu. Den Beskriver lite av mina känslor just nu.

Sean Banan - Gott Nytt Jul



Han är ju inte riktig, Men jag kan ju inget annat tycka än att den är ganska rolig ändå. Men detta är ju så typiskt Sean Banan, Vem annars skulle komma på en sådan sjuk grej? Men han är ju lite wierd.



Tänk om...



du hade vunnit 10,000,000 kr Vad hade du gjort för dem pengarna?

Själv hade jag självklart unnat mig de saker jag velat. Men inte slösat i onödan, Jag hade bland annat fixat körkortet och ev flyttat lite mer söder över. Men jag hade inte vart egoistisk utan jag hade lagt dem på mina när och kära också. Även lagt endel på välgörenhet. Men jag hade aldrig slutat jobbat för det. Lite rutin på livet får man ju ändå ha.

Dock så skulle man ju helt plötsligt ha massa folk som kysser ens fötter. Det finns ju väldigt mång Gold diggers som de heter. Så helt plötsligt så har du väldigt många "vänner", som gärna vill ha endel av kakan. 

Så vad hade ni gjort för den summan?


I need to clear the air

Jag skiter fullständingt i om ni läser det jag skriver. Och om ni inte gillar det jag skriver så läs det inte då. Alla har vi yttrande frihet! Det här är min blogg, och jag skriver vad jag vill. Och om ni inte gillar det jag skriver, synd för er! Så lägg inte ner tid att kommentera de heller i så fall. För jag tar inte åt mig. Jag vet fullständligt vart jag har er. Och vet ni vad, I DONT CARE. Bryr ni er inte så gör inte jag heller det. Och jag lägger inte ner mer tid på det för jag har betydligt bättre saker för mig än att snoka runt i andras liv som nån parasit. And i know that you do, because it's in your personality to do that. Jag har bara två ord till er, väx upp!


RSS 2.0