Olaa

Nu sitter jag hemma hos min kompis i gbg (Ricoo)
Vi var ute igår, grymt kul och ahh dock blev det lite för jobbigt då dt var några som försökte stöta på mig. Haha Men jag rectade såklart men dem fattade tydligen inte det. Men man ska inte låta kvällen fötöras på grund av det. Haf var med Ricos kompisar ett grabb gäng. And me, Jag är nog en stor pojkflicka invändigt men kul hade vi och sälskapt var super trevligt. Fick dansat och allt annat skoj man gör ute. Nu ä jag hemma hos ricoo och chillar. ätt mat nyligen och bara tjarar ch har det trevligt. Ska väl ta mig hemmåt snare men vet ej när.
Har planer på att försöka kunna träna igen.. Härlig ska det bli.. Men man ska inte at ut allt i förskott för det kan bli en stor påfrästning för ryggen men hoppa på det bästa..


Men nu ska jag återgå och vara social med min vän och fortsäta ha lite quality time med honom innan jag ska hem för gud vet när jag träfar honom igen.

Men hoppas att alla mår ba och har det bra, För jag må bra och jag lever thets the moste importent.

Men vi göes nog snart igen. 

Mochi mochi/ Nali

WOW jag lever

.... helt otroligt eller hur? Naeh men tiden rullar på och jag längtar verkligen tills jag får min egna datorn
Nu sitter jag på biblioteket och ska betala räkningar.. Haha inte världens roligaste men det måste göras.
Snart ska jag  iväg och jobba också. På min praktikplats då. Jätte härligt ställe och det är super kul härliga människor. 


mäste kila nu men skriver när jag får chansen igen :)

Ett kort inlägg

Jag lever, woho. Bor ju i min lilla lägenhet. Lite tomt.. Men snart har jag förmodligen internet också. Nästa månad pratar vi på då kan jag tänka mig..
Det är blandade kännslor att bo själv. Det är mycket ansvar och mycket nytt. Det är spännande och jätte kul samtidigt. men Ensamt för det mesta, Men visst har man undebara vänner som kommer och hälsar på ibland då och då. 
 
Jo i Veckan så fyllde min mamma 40 år. Ett stort grattis till henne.
Jag bakade en prinsess trårta till henne, och köpte present.
Men hennes perfekta present blev ju då att hennes sambo friade till min mamma.
Wiho!, så snart blir det bröllop. Hoppas på kyrkligt det behöver ju inte vara stort, Men hoppas på att får vara brud tärna. Ska tjöta lite extra på henne. Så min mamma är väldens lyckligaste mamma just nu.

Och Min praktik kommer igång på måndag så äntligen slipper jag sitta hemma hela dagarna.
Känner att jag verkligen går i tacket snart.
So here we go!
ska praktisera på ett fik. Så hoppas på det bästa, Hoppas på att få goda erfarenheter och inomsnar framtid ett jobb inom branchen eller något annat slags jobb.

Ville bara informera er att jag lever och allt är bra.. Bor ju isolerat utan internet men det kommer nog nästa månad så då kanske de blir mer inlägg..

Pussar Nali

RSS 2.0