Rubrik

Hallå alla. hoppas ni mår bra, Här är det bättre lite rethosta kvar och snuva. Och förlåt för den dåliga uppdaterinen.
Men Har haft väldiga problem med min dator det senaste. Kan tänkas vara virus. Hum vet inte riktigt men den verkar bete sig lite bättre utom att MSN är helt bort. Hum. Ja jo och att om installera det  funkar ju inte heller. så vet inte riktigte hur man ska gör. Ganska irriterande. Men kanske bra det för idag har jag verkligen inte suttit vid datorn och det är ju bra det.
Men jobbigt då man inte kan komma in på msn och komma åt mailen lätt istället ska man behöva klicka upp flera sidor och logga in och greja. Aja jag vet jag låter lat. Men wtf who cares?

Aja vi får se om detta kommer upp nu eller om min dator vägrar att ladda upp det. Håller tummarna


Sjukgymnasten och köttbullar

Jaa då var man och kollade ryggen. Kan ju lova att jag hade mer ont i ryggen när jag gick där ifrån än när jag kom dit.
Hade nån problem med sista kotan i ryggraden så fick några övningar att köra varje timme när jag är vaken. WIHO så om någon undrar vad jag pysslar med så är dte mina roliga övningar och snart är det dags att köra en omgång till. *suckar djupt* Haha men vad gör man inte hällre blir jag av med verken än att fram kalla mer

Sen så när jag kom hem var det dags att rulla köttbullar wio wio. Är man snabb så går det fort och lätt. joo minsan tror jag rullade 380 köttbullar i julas så det gick fort.


Ja och sliten å grå är man med. Men kan inte så mycket göra när det är som det är.

Hemma

Idag blir det till att vara hemma måste kurera mig och försöka överleva förkylningen, och som topping på toppen måste jag plugga. Hur kul är det, inte alls. Och sen vill man ju inte vara sjuk nästa vecka då är du ju bal. Och den kan man ju inte bara missa. Nog med att jag kommer irra runt där Maybe alone. Eller joo jag kommer nog gå dit med min kavaljer men som vanligt så kommer man väl splittas upp och förmodligen åker jag hem tidigare. Vet inte som sagt. Men nu känns saker och ting väldigt upp och ner. Hade jag inte haft en kavaljer och köpt biljetten så hade jag nog skitit i att gå. Men Joo det är ända balen i ens liv så man får offra sig.
Snart är det studenten livs glödje. !
Men i många tankar och funderingar skulle jag helst vilja att det blev bra. Att allt kanske var som det var förr. Tänker jag efter så saknar jag mycket.
Det finns mycket som händer mycket som skapar den jag är. Men mycket saknar jag från det som var innan.
Önskar ibland att livet har en "spla tillbaka" knapp så man kan åka tillbaka och ändra på det som blev fel.


Nog med önskningar. för det mesta går ju ändå inte i uppfyllelse tyvärr hur mycket man än önskar det.
Saknar dig just dig. !

Dags för en sjukling att sova

Tänkte iaf att jag skulle skriva ett inlägg innan jag går till sängs.
Undedagen känns det som det vart lite bättre alvedonen hjälpte efter nårra timmars sömn.
Men nu kommer huvudverken tillbaka halsen känns mycket bättre har inte ont als nu men dessvärre hostar jag och är snuvig. Biohålorna är helt tilltäppta och huvudverken bara dunkar som en hammare mot huvudet. I morgon blir det absolut ingen skolan. Får ligga hemma och kurera mig och plugga för onsdagen då jag verkligen måste in till skolan för att skriva prov. Hoppas att det kommer funka.

Fick även klart med mamma atts tudenten är fixad. Wei !
Så nur är det bara att skicka inbjudningar och fixa smörgåstårta osv. Härligt härligt.

God natt då på er alla friska glada och krya.

Idrott

Wio wio. Guess what ! i skolan kom min idrottslärare fram till mig och ville prata. Blev mest om varför jag var borta i fredags. MatteC nationella. sjukt svårt men men.

E - Jaa du gjorde prov i fredags va?
(jag) - Ja joo jag gjorde ju det.
E - Men i varje fall så tänkte jag ge dig ditt betyg.
(jag) - Jaha jaa okeeej. *tänker efter länge*
E - Jaa det var mycket svårt att sätta ett betyg. Men jag ska göra dig glad.
(jag) - Ja jaha men okeeej. *vad ska man säga lixom, kom till skott kanske*
E - Jaa du kommer bli riktigt glad.  Jag ger det ett MVG
(jag) - ÅHH TACK TACK TACK så jätte mycket.

Fast glädjen varade inte länge för ens huvudverken tog över allt som fanns och min ögon ville inte lyda. Så ont i ögon och huvud så fick mamma komma och hämta mig.



Såhär glad blir man när man får bra betug och om inte gladare ! wio wio

Mammas tidning och en penna i högsta hugg

Jaa här sitrer jag med mammas tidning hon förmodligen köpte på gotlandsfärjan och en penna i högsta hugg.
Det första mamma sa när hon plockade fram dem och de nya böckerna igår.
-  Här Nathalie här har jag nya böcker denna har jag inte börjat i så den kan ju du börja i, Och här har jag en tidning och läsa om du vill.
- Åhh men jag har redan en bok att läsa. Men tack ändå.
- jaa men dem finns kvar om du ångrar dig.
- Jo föresten finns det korshord i tidningen, eller har ni redan löst alla?
- Neh vi har löst ett.
- TACK mamma. hehe

så nu är man väl förbered. bara för man är sjuk ska man inte sluta använda hjärnan ^^

Nu är det nog !

För i hela friden väx upp!
Att vara negativ helatide och provocera folk är det minsta okloka man kan göra. Att gapa och skrika är ännu värre.
Joo folk bryr sig dem gör det. Och vill ens bästa.
Men jisses asså. Något stopp får det fan vara på allt.
Negativa människor kan nästan slänga sig i väggen; hur kul är det att springa runt och varas arg och vresig hela tiden?
NeH jag förstår verkligen inte vittsen med det. Men kan inte tänka mig att det är så kul.
Det är 3 veckor kvar och jag ska njuta av tiden i skolan för när man väl har gått ur kanske man saknar den.
Sen ska jag njuta hela sommaren hoppas på att det bara blir bättre.
Borlänge here we come !

sjuk

Jaa då har man dragit på sig en underbar förkylning inte nog med de så slår den ut mina ögon också. Så nu är jag väldigt ljuskänslig för det bara sticker i mina ögon och tårarna bara sprutar och klarar knappt se utomhus.
Så kul är det. Har bedövat halsen underdagen med halstabletter  inge vidare kul, men man får god andedräckt, hiho hiho. Skämt å sido. Var på möte i morse med M och K  mer får ni inte veta än. Hemlis!. ahh fast försov ju mig så det var en jobbig morgon blev ingen frukost osv. ja sen åkte  jag till skolan, när jag kom dit var det vackert att äta skolans hemska mat. Dem har tydligen fått nya regler. angående maten för kommande år. TACK OCH LOV för att vi hart slutat då. för de reglerna var sjukt patetiska. Men det är väl inte konstigt att folk slänger maten när den smakar som den gör! Osså är det ju bara Korc och fick och sopa minst en gång i veckan. Helt sjukt. KORV lixom det är ju inte mat. Ahh sen iaf så fick jag gå och sjukanmäla mig för det blev värre under dagen huvudverken började att slå sin lovsång, härligt (NOT!).
Mamma hemta mig efter dem hade vart och handlat så det bar ju av hemot proppa i sig en alvedo och däcka på soffan tills hunden hoppa upp och slickade mig i ansiktet och dena lägga sig raklång över mig.  Um nedrans hund.




Vill vara frisk det är inge kul att vara sjuk.


Tack K

Tack så himla mycket K för den fina designen. Och alla som vill ha en ny blogg design kolla in K's Blogg. (klicka här)

Norga vannn igår och det är deras nationaldag

Joo idag är det nog stora kravaller i Norge. INte bara för att norge van. Utan det är deras nationaldag idag också.
Känns lite knepigt dock att inte vara där.´Har varit dör 3 år isträck på 17e maj. utom förra året och iår. Förra så blev det ju att man åkte till turkiet på 17e maj och iår jaa då vette tusan. Finns ingen tid för att åka dit iår. Hoppas dem klarar sig utan oss spelande där uppe. Haha. fast det har ju inte vart så soltigt där uppe egentligen, Det roliga var att se hur glada alla norskarna är, och är så stolta över sitt land. När fan ska sverige fira sin nationaldag så som norge?. Eller är det så att vi inte får göra det på grund av vissa omständigheter. Ni kanske förstår vad jag menar. Men det är ju sjukt. vi får inte äns hissa flagga på våra egna skolavslutningar. Helt sjukt. Vi bor i svergie var stolta för tusan. Tänk om vi bodde i Malawi och utsattes för svält och livs längden låg på 30-40 år.
Vi borde vara stolta att vi bor i sverige och fira våran nationaldag och vara glada för att vi har det så bra som vi har det.!

Svininfluensan

God morgon på er allihopa. Idag vaknade jag med hals ont. OMG Första som slog mig var Svininfluensan! Det är väl klart som tusan at man blir orolig över en sådan sak. Men jaa det är ju trots allt en sjukdom som härjar över allt nu. Neh tror knappast att det jag har är svininfluensan. Men man blir ju smått orolig om jag ska vara ärlig. Tydligen så har det hittats ett till fal av svinindluensan i svergie. OMG. Nu får det inte sprida sig länge!. Tydligen så har 2 skolor i USA stänts ner för att det har förkompit svininfluensa på skolorna. Nu snart är det sommar och allt. Undrar om det sprider sig fortare då i värmen menar ja. Uff. man ska nog ta och sätta sig i karangtän. Vad ska man göra då om man är smittan.? Finns det nått botemedel? Kommer alla som har den dö?  Usch jaa det är många frågot som härgar i huvudet. Men nu får ja äna ta och lugna ner mig. Ta en kopp te med honung så kanske de försvinner.


Sola och barnkalas

Joo idag minsan har det vart en slapp dag. Vaknade dock rätt sent. Hann och sola lite. Vid 2 tiden bar det av till syrran vars barn fyllde år. Grattis skrutt unge. Sen en och en halv timme senare så bar det av hem igen. Solade mera. Och måste säga att solen är helt underbar. Varmt och skönt. Men nu under kvällen har det dock dragit in ändel moln över himmlen.



Fotosession 14/05/09

Förlåt för den fåliga uppdateringen ej meningen men har dock inte vart hemma om dagarna. Men under helgen kommer massa spännande. Så håll i er hårt så startar vi med första inlägget.

























Så vad tycks?
Finns fler bilder men får allt spara till andra tillfällen då man kan uppdatera med bilder.


Pinsamma djur kan vara

Joo förut så gick vi tjejer en sväng och då menar även hunden. Först till ungdomsmotagningen och checkade öppetiderna. Och sedan så skulle jag se om man kunde fått prata med någon på sjukgymnasitken för min rygg och joo då fick allt en tid på fredag morgon. Wei så nu ska jag få kollat min rygg för en gång skull kanske kan få svar på min hemska rygga värkar. Men sedan så gick vi ju ner till tempo för det skulle ju handlas också. När vi kommer ner mitt i centrum tvgärnitar hunden. Tack och lov för att jag hade med mig Bajspåse för en gångs skull annars brukar jag glömma dem. Hunden sätter sig och Bajsar mitt på gångbanan i Centrum. Gosh och den som hade satt fast bajspåsen på kopplet var ju inte så smart kanske knöt en dubbelknut med påsen och kopplet. så det tog ju 10 min innan vi fick upp den nedras knuten. Och där stod vi som fån.  Men gud så pinsam.

Måste erkänna att min lilla bäbis även var duktig trots hennes pinsamma idéer. Joo hon är ju 6 månader och nyfiken på ALLT. Så var det en äldre härre som gick förbi hunden väldigt nära. Tror dock inte att han såg henne. Men hon hade allt lagt sig till ro och väntade på oss. Stod allt och kollade på henne i fönstret. Men när denna mannen gick förbi gjorde hon absolut ingenting, hon visade inte ens intresse för mannen. Så ducktig min lilla flicka är ändå.



Sprak och gnistor

Joo minsan I morse så gick min kontakt uttag. Um jag skulle dra ut sladden till el elementet för att jag skulle sätta i steron. Och mit i allt när jag ska dra ur den så får jag med mig hela den vita plast hållaren. Erm NOT GOOD! Joo och inte nog med det blir det värre. Uttaget började spraka och slå gnistor om sig. Hjälp vad skulle jag göra. Ja menar halv 7 på morgonen inte äns pappa var vaken då. Så nu har jag ett farlig hål i min vägg, Hoppas dock att min far fixar det snart annars blir det då ingen värme, Väckarklocka, Tv, dvd eller musik för mig. Suck.

Jaa med denna händelse rika morgon så var jag panikslagen och det fanns då ingen chans att jag skulle somna om av trötthet.

Känn er som hemma!

När någon säger känn dig som hemma. Hur reagerar ni och vad gör ni?
Asså då kom det till detta dilemmat. Vissa Känner ju sig som hemma direkt om någon säger så. Bara kan ta för sig och utan att tänka på vad man gör. Men jag tex skulle aldrig klara av att göra nått sådant. Därför tycker jag att det är jobbigt att vara hemma hos andra. Osså säger dem "känn dig som hemma" vad innebär det.?
Ja menar det är ju inte mitt hem eller ett ställe som ja bor på.  Ja menar skulle jag göra nått så skulle jag fråga om lov först även om det kanske inte behövs. Men jag skulle tex aldrig klara av att typ gå och rota i någon kylskåp om jag är hungrig.  Som jag vet att andra kan göra. För jag tycker då att det är genant.

Osså var det detta med mat hos andra. Det är också något jag tycker är sjukt pinsamt, fråga mig inte varför, jag vet inte. Men tycker att det är extremt jobbigt. Ingen är den andra lik och alla äter olika. Och jag må vara extremt kräsen I know. Men det är hemskt att behöva sitta hemma hos någon som sitter och erbjuder den ena maten efter den andra och hälften äter jag inte ens men det kanske finns nån enstaka rätt som kanske kommer upp sa jag äter.
Är det tillåtet att vara så kräsen?

Det är detta med konsistensen och smaken.
Många tror som mamma att jag bantar? Hum finns det någon anledning till det? Nej verkligen inte. Jag är inte så stor och behöver därför inte bli mindre än vad jag redan är.
Men för mig så är konsistensen och smaken viktig och maten ska se inbjudande ut annars kommer ja aldrig klara äta viss mat. Visst må det vara att jag är väldigt kräsen.
Men är mån om vad jag stoppat i mig. Men ycket av det jag inte äter är bara konsistensens eller smaken fel.

Det är som flingor. att ha mjölk i flingor är självklart. Men står det i mjölken mer än fem minuter och man sedan stoppar dem i munnen så faller dem isär som om det var gjort av mjöl eller nått, för dem har sugit upp mjölken och blir slibbig. Det är också något som skrämer mig. Konsistensen blir mjuk och sladrig något som påminner om typ maskar. Ne nu ska vi inte ta i. Men iaf.

Och jag kan nämna fler saker som skrämmer mig i matväg angående kosistens och smak.

Men får man verkligen lov att vara såhär kräsen?
Själv tycker jag att de är sjukt pinsamt men inget jag kan göra åt

Siw Malmkvist

Kunde inte låta bli. Har lyssnat på gammlingar goda. Hittade dock inget bättre exempel men här kommer ett från en söt liten kör från nån skola.



Snart blir det sänge.
Och inga mer uppdateringar ivkäll.
Men ni får sova sött.
Kram på er.

Hår uppsättning

Bara för att vara lite udda ska jag göra en liknade frisyr i morgon och gå runt med bara för att.
Tycker den är så sjukt söt.





Säg vad ni tycket och tänker om frisyren?
Tycker ni det är söt?
Kommentera gjärna!

Uppdateringar

Uppdateringarna kan vara dåliga under veckan. Ska nämligen byta design. Men det lär ta ett tag innan den ändras. Men känner dock att den jag har nu har blivit lite tråkig.  Men hoppas på att en ny design ska dyka upp fortare än vad man tror.  Men som sagt. Uppdateringarna kan vara lite dåliga under veckan. Beror nog mest på humör och osså. Men har dock mycket att göra i veckan också. Som två nationella prov och ska även försöka gå på extra matte lektionerna för att klara matte nationella på fredag.

Hårfrisyr

Satt och kollade på lite sidor och hittade denna oroliga hår uppsättning.
Ta en titt själv och kommentera vad ni tycket.
Själv tycker jag att den är sjukt häftig skulle själv vilja testa den men har för kort hår.
Får la skaffa löshår om jag ska göra en sådan.




Så vad tycker ni?
Kommentera gärna.

2009/05/09

Hej på er, hur mår ni? hoppas att allt är bra med er. Joo Har ju fått höra från många att jag är tråkigt. Hum är jag verkligen det?
Nah inte på det sättet. Jag är tråkig för att jag sällan tar  bilder på mig själv. Varför? Joo för jag tycker personligen att det är roligare att memorisera andra saker än sitt utseende hela tiden. Hihi. Men som sagt nu har jag inte agit nya bilder på länge så de var väl på tiden då att det hände.

God morgon

Förlåt för den dåliga uppdatering under helgen. Men har som sagt inte vart hemma.
Det blev en tripp till borås och kom hem igår kväll, Då jag verkligen inte hade någon ork att uppdatera.
Som sagt jag var i borås´, Det var jätte mysigt. Fick sett på Transformers för första gången och den var jätte bra fraktiskt.
Idag funderar jag på om man ska fjäska med pappa oh spana in uddevallas nya värmevärk efter som det är öppet hus och man får åka dit och kolla. Säg också att  deras panna är inspererad av en panna som pappa har byggt sen innan lite spännande faktiskt. Men man har ju fått höra flera gånger när man åkt förbi stora farbriker. "Där barn. Där inne har jag byggt upp massor åt dem" Pannors osså vidare.  Pappa kan han.
Idag händer väl inte så mycket mer, ska försöka att plugga lite och bara slappa.
Har inte ont i ryggen idag men dess verre så har jag ont i bröstkorgen. Skumt. Men thats life.
Har väl nån skum förkylning på G.


2009/05/08

 

Engelska natinella prov

Ring tandvården

Ringt till sjukgymnasten

Städat mitt rum

En av mina läxor

2009/05/08



Engelska natinella prov

Städa rummet

Göra minst en läxa

Ringa tandläkaren

Ringa sjukgymnasten

Visdomstand

Jaa då var det dags igen. Som en gång innan så bhar jag haft verk i min visdomstand. Men den håller ju på att växa upp men det är inte skönt. och det innebär att den är känslig eller ja iaf tandköttet så nu har jag säkert fått en härlig inflamation o tandköttet övre den hemska tanden. Som läkaren sa "Får du verk en gång till så får vi dra ut den". Får väl ta mig till tandläkaren och se vad dem säger. Men hoppas verkligen inte att dem drar ut den. För en gångskulle så är den hel. Har ju hört att vissas visdomständen gårsönder usch. Det låter ju så hemskt. Men man vill ju inte gå runt och ha ont heller. Sis skunde ja ju knappt äta på grund av den hemska visdomstanden.


Från regn till sol

God kväll på er, mår ni bra? Hoppas det iaf. Jag mår allt bra är bara väldogt trött så snart blir det sängen. Men Som sagt tidigare så hade vi kammmarafron. Och När jag var i skolan tidigare idag så har det regnat hela dagen. väldigt typiskt när jag gick i leggings och en over sized tröja. Jaa i varje fall så var det kallt så när jag kom hem så duschade jag och fick upp värmen igen. Joo då när jag kom upp så lös solen. Underbart. Ja då slapp jag att frysa så mycket som jag gjorde innan. Men typiskt att den skulle komma sent på dagen.


Bussen gick till stan vid 17.20 tiden så jag gick ut till bussen 5 min innan och joo ni mitt hår han nogg torka på 5 min. Jösses vad det blåste. Rena orkanen verkade det som.


Ja det var lite kyligt med blåsten men det gick. Och det mojnade sen.

Efter vår lilla framträdande så skulle jag passa på att gå till bussen tidigt med tanke på att dem bygger om vid busstationen så är de väldigt rörigt där nere. Så tänkte jag att jag går över Margeretegärde parken. och fick mig en riktigt fin bild. Så grönt och vackert det är nu.


Solen lyste och det var riktigt behagligt men blåste en hel del då också.

Men jaa i varje fall så är det säng läge för mig del. Natinellt prov i Engelska B i morgon håller tummarna för att det går bra. Slutar tidigt ungefär vid 10.30. Härligt så då ska jag hem och städa lite och se om jag får gjort köranalysen. Sen bär det av till Borås.

Men ni får sussa gott alla så höres vi i morgon.


Susan Boyle

Men Härregud sitter här och lyssnar på Susan Boyle. Vilken enormt vacker röst. Kvinnan kan verkligen sjunga. Jaa tänk om man kunde sjunga lika vackert som henne. Sitter här och får verkligen gåshud när jag har henne sjung. Helt fantastiskt.

Gå in och lyssna på henne när hon sjung. Så förstår ni vad jag menar. (klicka här.)

Liten har blivit stor.

Herrehjärtarnes. Så liten och söt. Känndes som det var igår hon var sådär liten. Men jaa så är ju inte fallet. Snart har vi kännt denna härliga godisunge i 6 månader. Och hon är ett riktigt monster ibland men hon har sina underbart mysiga stunder.



Liten klump.


Har blivit stor som ett monster och håller ej koll på sin kropp. En stor riktig liten klump är hon.


2009/05/05

God kväll på er.  Idag har det inte vart någon intressant dag. Regnade ju i morse när jag skulle till skolan. Men det var ju helt okej då med tanke på att det ändå har vart fint väder jätte länge och växterna behöver ju också vatten. Sen har det inte hänt så mycket om jag ska vara ärlig. Jo vi hade uppträdande på Muko lektionen mycket trevligt.

Men nu sitter man iaf här och myser med en kopp te och kollar på Christine. Joo och blobbar såklart. Snart blir det en sväng in i duschen och bli ren, Sen blir det dock sängen för mi del om man ska orka upp till skolan i morgon.
Var ute en sväng förut och köpte mig en glass. Var så hemskt sugen på glass så var ju tvungen. Sen fastnade jag där nere på tappen. Joo vårra granne (tappen)  har så enormt trevlig personal så man hamnar alltid en trevlig konversation. Och sen tar det ju ett tag innan man kommer där ifrån.

Jaa men ska man ta och återgå till vardagslivet här och pallra mig in i duschen och sedan sussa gott.

Men ni alla får ha de så bra så höres vi vid i morgn. Sov gott nu.

Gårdagens outfit


Jag vid Muséeparken
T-shirt - Ginatricot
Jeans - Mins inte
Tröja - Bulgarien
Skor - Skopunkten



Gelica vid Muséeparken

Ugly Betty

Har totalt fastnat i den serien. Denna gånge ställde Betty till rätta sin problem på tidningen Mode. Willhelmina fick Cornor till slut och Danile fick  Molly. Men som alltid så är det inte alltid lyckloga slut. Medans betty ställde saker och ting till rätta på arbetet hade hennes syster en öppnings fest på hennes nya "salong" Men allt går som sagt inte som planerat. Bettys Papi fick en hjärtattack och lades in akut.

Har totalt kärat ner mig i denna serien. Vette tusan varför men den är rolig och underhållande att titta på. Man får sig allt några roliga skratt. Testa se på det så ska ni få se att det är en bra serie.


2009/05/05

Tjohoo, Hur mår ni idag? Hoppas allt är bra även idag.. Här är det bra har vart lite sliten och grå hela dagen dock. men det har gått bra ändå. I morse var det Väldigt jobbigt att gå upp måste jag erkänna. Skolan tar ås på krafterna.  Men som sagt det är ju bara 1 månad kvar och längtar verkligen till studenten nu.  Vi hade uppvisning idag på Mukon Jaa lite pinsam var våran föreställning. Men vad gör man inte för att man ska bli godkännd i kursen. Det fanna många väldigt bra uppsättningar också. Så tackar för allas framträdanden.
Idag fick jag även med mig mina glas skålar jag gjort i skolan. Härligt härligt vet ej riktigt vart jag ska göra av dem dock. Men hittar väl någon plats. Har ju haft med mig så sjukt mycket från keramiken. Jaa men det är så det är. Antingen så ger man bort eller så sparar man. Tredje alternativet kan man också gör. Nämligen kasta.
Jaa men vi får se var dem hamnar. Nu är jag spänd för ett möta som sker på torsdag.
Min lilla hemlis ! Den får ni veta när det verkligen händer.

Men nu får jag åter gå till pluggandet.
Vi höres senare


Sjukt

Funderar ärligt på om det är något knas med blogg.se för nu vill inte mitt senaste inlägg visas. men får allt hoppas på att det kommer upp. Hum. Får  sova över saken det är iaf sparat så jag slipper skriva om det :).

2009/05/04

God kväll alla underbara människor.  Även fast dagen började seg och tråkig så har den ändå slutat helt okej.
Bakade mig en kladdkaka och myste lite här framför datorn och kollade lite på tv.  Funderar på man ska sätta sig och kolla på en film. Men hittar ju inget att se på.. I morgon så ska ju självklar Nuko arbetet in. Ska la sätta mig i morgon och skriva klart de. INte alls så svårt egentligen. Men det är såå tråkigt med läxor så man gärna vill dra sig.. Men man hinner verkligen inte med det nu har ju inlämningar och prov nästan varjedag lite segt sådär.
Idag så fick vi också besök av lite släktingar. Efter som jag inte fått tillfället att få umgås med den ny tillkommne eller ska man säga så hon är trots allt 4 år nu. Men bara träffat henne så lite. Men i varje fall, vi började med att äta lite glass och mysa lite. Sen bar det ju av ut till studdsmattan så klart. Den är ju alla barns favorit.

Joo sitter också här och funderar på man ska ta och testa sig på en Spraythaning har dock inte råd just nu men nästa månad kanske? Mja får se på det blir nog mycket solande och mys under solen till sommaren hoppas. Havet är ju trotts allt underbart på sommaren.

Och idag är inte vilken dag som helst. Neh för idag är det exakt 1 månad kvar till studenten. Wiho länktar som tusan faktiskt. Ska bli så skönt. Men jaa man ska ju inte hurra allt för länge. Tänkte ju vara ledig från skolan nått år eller så och känna på det hårda livet utanför skolan. Men sen var det allt tänkt att man ska plugga igen. Hoppas på att man får upp suget på det så det går bra.

Och nu längtar jag faktiskt också till en helt annan sak. Men det är allt en hemlis till det är dags. Och när det väl händer ja då ska jag verkligen uppdatera er om allt som sker. Men först ska jag nog se till så att jag har en datorn i närheten. Det är kanske inte hundra prosentigt men hoppas på att få tag på en tills dess. Hoppas hoppas och håller tummarna. Vill ju kunna uppdatera er om vad som händer.

Ja nu börjar iaf tiden att gå fort, (tiden går ju fort när man har kul) Men snart är det lägg dags och skola i morgon. En annan har ju inte alls sovmorgon som många av er kanske har. Ja jag vet iaf många som har det. Lite fusk faktiskt men jag ska jobba flitigt i morgon (Lovar) Hiho. Skämt o sido. 

Nu ska jag ta mig en kopp te och komma till ro, Så kanske man somnar tidigt och får en god natt sömn. Hoppas på det iaf. Men ni får ha de så bra osså hörs vi i morgon.

Kram på er

Grattis Tommy

Jaa se ni idag var det många som fyller år. Idag är det minnsans Tommys födelsedag med.
Han blir hela 22år gammal. Nu du tommy nu börjar du bli gammal. Du får allt vänta ikapp mig nu.. haha'
Hoppas du får en helt fantastisk dag. Och att du får måna fina presenter och massa upp merkdamhet från dina nära och kära och alla din vänner runt om dig.


Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra. Ett fyr faldigt leve till Tommy från mig
Grattis från mig till dig.
Masser med pussar och kramar från mig till dig!

Grattis Marcus

Joo minsan idag fyller Marcus 19 år. det är ju så man får ställa sig upp och sjunga för honom. Har ej grattat honom idag får göra det senare. 
Hoppas du får en helt underbar dag och får massa finna presenter och massa uppmerksamhet från nära och kära och alla dina vänner omkring dig.

Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra !  GRATTIS från mig till dig !
Masser med kramar och pussar till dig från mig :)

2009/05/04

Tjenixen, hur mår ni? hoppast att allt  är bra med er. Här är det allt bra. Dagen startade sjukt segt och jobbigt. Vaknade dock innan väckarklockan. ännu mer segt pallade mig upp vid 5 tiden i morse. Så nu är man lite smått trött. Skrev dock 2 prov i dag. hoppas på att dem gick bra. håller tummarna för det iaf. Sen blev det lite relax med Angelica i parken tog lite roliga bilder osså. Bilderna kommer upp senare.

Men vi hörs nog senare ska uppdatera lite oftare nu.. känns som jag har tid för det nu iaf.

Musik

Oj satt och tittade igenom min musiklista från högstadietiden. Och hittade denna sommar godingen .Och många minnen kommer till dena härliga låt. Det var många årsen man hörde denna. Tack och lov för att mamma sparade all musik som vi la in på datorn



2009/05/02 - 2009/05/03

Hej hej. Då var det dags att skriva om lördagen.
Vi vaknade rätt så tidigt för att kommit hem sent, Skönt som tusan blev inte så mycket drickande kvällen innan så det var skönt att slippa baksmällan tack och lov. Men en stadigt frukost blev det. Och ett äpple på det. Sen bar det av till Allum igen. Där vi gick runt och kollade lite i affärerna. Och bara tjötade och hade trevligt.




Införskaffade mig en ny ring. Billig som tusan och är nöjd. som tur ä så är den äkta så man slipper alla hemska gräna märken. Orka ringar som färgar. Neh då får det kosta och vara äkta.


Tyckte den passade bra. ej för stor och klumpig utan liten och behaglig.

Kom hem till mig vid fem tiden på dagen kanske. Blev varmt välkomnad av min lilla bebis.
Jaa det blev lite prat med mamma och osså. Läsa lite bloggar och bara allmänt ta det lugnt.
sen så började ju klockan självklart närma sig 20.00 tiden och då var det dags för Robinson. Har totalt fastnat för den programet. I början var jag väldigt skeptisk mot Robinson men kollade på ett program så fastnade jag totalt. Och blev så glad att den hemska besservissern gav upp och åkte hem igår. Härligt.  Under tiden ja kollade på Robinson så var det självklart massa mys med bebis.


Hon är allt en för härlig liten tuss.

Jaa sedan tänkte jag kolla på Dreamgirls Men efter det första 10 minutrarna så deckade jag på soffan och vaknade någon gång vid halv 2 tiden. Och kom på att det nog var bäst att lägga sig i sin egna säng.
Så det bar ju av ner till sängen. Ja sen har natten varit förjäklig. Hemskt konstiga drömmar och vaknade titt som tätt. Jobbigt nog. Så idag är jag väldigt trött.

Hoppas att eran helg har varit bra. Och att ni alla mår bra.

Men nu måste jag plugga vidare på strindberg sjukt tråkigt men har ju prov om snubben i morgon så lika bra att plugga vidare..

2009/05/01

Tja Tja. hur mår ni? Jag mår iaf bra så här på eftermiddagen nyligen duschat och piggnat till. Jag tänkte vara duktig och skriva om 1:a maj och Angelicas första tripp till krogen.

Joo vaknade som sagt tidigt skulle ju med bussen till Göteborg där jag skulle hem till Angelicas mamma.
Får skjuts in till stan av pappa för sedan där ifrån ta tåget till Göteborg. Härligt varmt och skönt var det.

När jag kommer fram möter Angelica mig vid busshålls platsen och vi börjar traska hemåt till hennes mamma.
När vi kommer dit så lämnar vi mina väskor och tar en trupp till Allum. Härligt var nått årse jag var där och shoppade.
Men vi fick köpt oss några örhängen och halsband för kvällens  bravader.
Vi traskar sedan nöjda och glada tillbaka till hem där det var dags att fixa till sig.
Tog nårra timmar men det var det värt.

Sedan begav vi oss in till stan. Försökte febrilt få tag på peter men ikke. Han va och grilla den tokern.
Så vi traskade runt lite inne i göteborg typ 2 timmar innan vi mötte upp Ricoo Så fick vi tat oss in på resturang victoria. Där vi träffade ett gäng med folk. Jo vänner till Ricoo då. Härligt där satt vi ett tag. Så gick vi ut och tog luft där träffade vi en trevlig människa vid namn Oskar om jag minns rätt. Han drog ju vidare till Park lane.

Men men senare beslöt vi oss att gå vidare, Efter många om och men så kom vi till Gretas.
(för er som inte vet så är Gretas Göteborgs äna gay klubb)
Sjukt roligt ställe. Där hade vi väldigt roliga dansade och hade kul.
Och jag måste få tillägga att Jag tycker verkligen att Bögar är sjukt snygga enetligen, dem är ju så mån om sitt utseende.
Men som sagt Gretas spelade bra musik och hade dansgolv, Så Nali har dansat and she loved it !


Gelica


Nali

Det var en rolig kväll och hoppas på att den upprepast snart igen.

RSS 2.0