10 dagar kvar

till löning. Wiho längtar som tusan. En tripp till ikea, elle en tripp till en elektronikaffär.? Nått i den stilen iaf. Hoppas denna veckan gå fot nu, För just nu är det bara extremt tråkigt. Jag ve iaf vad jag måste köpa vid löningen. En Volumaster ! Ett måste ha.



Lots of Love / Nali

Kinnan på Apoteket = Stålpskott

Harre jössenes hade sån go lust att säga något elakt till henne faktiskt. Men jag får la ta mig ut till överbys apotek istället hädanefter. Jag har under en period nu haft väldigt jobba huvudverk Väldigt ofta vaknar jag med en sjuhelsikes huvudverk och känns som huvudet inte går att lyfta från huvudkudden. Offtast de dagarna jag bara blir liggande på soffan eller sänge. Persienerna får vara nere för ljuset gör häste ont i mitt huvud. Jag berättade hur jobbig min huvudverk var, Men kvinnan ville inte ge mig hjälp för bästa läkemedel mot den sortens huvudverk. Men alvedon funka inte så bra och de höll hon med om. Men jag lästa mig till att jag hade en lätt variant av migrän, Asså slipper illamåendet och spyorna. Migrän tabletter skulle ju va de bästa alternativet.. Men denna kvinna till stålpskott sa att jag skulle kolla upp det hos en läkare, som jag kan tänka mig att hon säger till alla.. För de har hon gjort gångerna innan när jag frågat henne om hjälp angående andra saker. *SUCK!*

Denna Gamla dam borde gå i förtidspenssion.!

Lots of love / Nali

En hemliget om mig


Den senaste tiden har jag märkt en hems ovana hos mig själv. Och de är att jag äter när jag har tråkigt. Men mitt jobb och de så är jag jävligt glad för att jag inte ha lagt på mig ett jota. Helt underbart. Denna lilla habit ska brytas omgående. Inte bara för att det är en dumhet och onyttigt. Det tar i pengapungen också. Allt jag lägger ut på smått oh gott kan jag ju lägga på annat. Så idag har jag väkt i mig massa onyttigt och jag har inte rört på mig efter de heller. Detta är nackdelen med att vara lång ledig. Är evigt glad över att få jobba imorgon. Men så fort de är okej väder ute, ej som de va idag (typ skyfall) så får jag fn ta mig ut och springa, för detta är ej nyttigt. Funderar även på att byta ut de onyttiga till nyttigt typ som frukt och grönt?. Det är nog bäst så..

Lots of love / Nali

Någon vänlig själ som vet ?



Vart man kan köpa dessa.? jag är nämligen väldigt sugen på att ha en i mina ägor. Gud vad kul jag skulle kunna ha med en sådanhär. MHM Meee Like ALOT!  Vet ni vart man an få tag på denna och eventuellt flera andra liknande, hör gära av er.

 
LOTS OF LOVE /
Nali

Go och glad

God morgon kära läsare. Idag har jag verkligen vaknat på rätt sida även fast jag är pissed på min mor fortfarande. Too bad. *små skrattar*  Idag ska jag försöka göra nåtgot. Utom att vika tvätten.  Men vad sa jag göra? hmm det tåls att tänka på. För jag är så less på att ha tråkigt och nästan alla jobbar bara för att jag är ledig. Kanske borde åka (cykla) och köpa nytt balsam efter som jag (smartass) Missade att jag köpte shampoo istället för balsam. Jag i ett nötskal.

Face art


Sjukt snygg sminkning, något att ha på krogen nästa gång kanske ?


Jätte snyggt med ev långa svarta ögonfransar.


Väldigt snyggt. Måste tatt tid med sminket under klistermärkena ;)


Sjuktsnyggt.


Också väldigt snyggt. Önskar jag visste var man kunde köpa sådanahär ögonskuggor.


Också väldigt fin.


Jätte häftig sminkning. Önskar jag hade sånna metalicfärjade ögonskuggor :)

Är häste arg på min mamma

Joo jag är sjukt arg på min biologiska mamma.. Jag fattar inte varför hon ska ifrgasätta och starta en sjuhelsikes diskution om någon hon inte har nån koll på. Jag nämde till henne tidigare idag att jag är återbetalningskyldig på bostadbidraget osv. kvinnan på försäkringskassan förklarade precis varför Men min mamma förstår inte varför och tycker inte att jag skabehö va betala tillbaka för månader som redan vart osv, försökte förklara för henne varför. Men då var hon vungen att fråga sin chef i sin tur är så jävla insatt i denna skit. Men kiss my ass att han är. Och han visste uppenbarligen inte heller varför. När jag vet att jag har rätt ger jag mig inte. Men jag sa åt henne att ringa försäkringskassa själv för att ta reda på varför de är så, Men jag fattar inte att hon måste sätta igång och bråka om en sådan sak, varför ens ifråga sätta att jag behöver betala tillbaka 1400kr inom de senaste 2 åren. Hur jag än förklarar för henne fattar hon inte ett skit. Är ap less på att hon är så trångsynt.så jag slog upp det på försäkringskassans hemsida och så ringde upp henne igen för att läsa upp för henne mer exakt varför. Men hon vägrar att svar.. sjukt moget.!

Detta är varför jag ska betala tillbala bostadsbidraget, För att jag jobbar och tjänar pengar. Is it hard to get?



Återbetalning av bostadsbidrag


Bostadsbidraget som du får är ett preliminärt bidrag. Det betyder att vi beräknar det med hjälp av uppgifterna som du lämnar, men ditt slutliga bidrag bestäms i efterhand när taxeringen är klar för det kalenderår som du fick bidrag.

Om det då visar sig att du hade lägre inkomster än du räknade med, kan du få bidrag i efterskott i form av en tilläggsutbetalning. Hade du tvärtom högre inkomster än du räknade med, kan du bli skyldig att betala tillbaka pengar.

Det lägsta beloppet som vi betalar ut i efterskott eller som du måste betala tillbaka är 1 200 kronor.



Svårare änså är det inte.


Hår produkter

Som alltid varje månad så köper jag nytt shampoo och balsam. Oftast tar jag ju det som luktar godast för de flesta shampoo och balsam i butikerna är ju de samma. Men denna gången valde jag Naturelle creamy peach. Sämsta valet jag kunde gjort faktiskt. Jag gillar idén att de är bra miljömärkta. Men Det kan inte vara så bra miljömärkta om man ska behöva anvlnda en halv flaska balsam i håret för att den ska hjälpa. Inte riktigt rätt.

    

Så idag åkte jag iväg och köpte nya och en ny hår inpackning. Men naturligt vis missade jag att de va shampoo jag köpte så jag får åka iväg imorgon igen för att köpa balsam.. Och denna gången för jordgubbs doft  så köpte jag fläder och vanilj. Luktar super gott.. Ganska ska slänga på mig en ansiktsmask och i med lite hår inpackning och bara känna mig lyxig idag,, Kanske fixa naglarna och bara mysa. Får se om orken finns för de..


Färgat håret

Och jag blev inte helt nöjd kanske.. Men det är vä bättre än den bruna jag hade innan som blev äna dassig i färgen efter ett tag. Nu är det mörkbrunt nära till svart känns det som, men inte riktigt så mörkt. Men ska vänta och se ett tag om den extremt mörka tonen försvinner. Det brukar ju vara så att färgen är väldigt intensiv i början och inte alls så man ville ha de från början. Men oftast avtar de och det blir den färg man hoppas på. Men jag funderar på att göra blonda slingor i längre fram..


morn morn

Usch har vart vaken en timme nu och orkar fn inte gå upp ur sängen. Men nu ska jag få tummen ur. Sks ju faktisk till jobbet snart. Men först får jag se till att göra mig iordning, för vem vet om jag hinner göra de sen efter jobbet. Fick starkaorder igår på att jag skulle med arbetskamraterna ut. Vet ej vilka de är. måran allt i allo sa att dem skulle sammla ihop ett gäng och gå ut. Jaha tänkte jag andra gången denna veckan. Wei. Får se till att jag inte blir för påverkad, ska ju ändå upp och jobba imorgon också. Men vi får se vad som händer. Men nu ska jag få tummen ur och göra lite nytta..



en strawberry daiquiri kanske



Eller kanske en raspberry Mojito

Ny duschad

Och snart ska jag ställa mig och föna håret och kanske lägga på lite mascara. Blir den naturliga looken idag. om ca en timme så blir det att dra sig ner till jobbet. börjar 17.00 idag. slutar 22.00.. Så ni får ha en toppen dag.

Andy mckee



Tycker att denna låter är sjukt fin, bara de att den är akustisk. En jätte härlig låt. En kompis till mig visade mig detta klippet för många årsen. Osså sa han att denna låten skulle han ha på sin begravning. Visst de kan jag förstå tänkte jag då, Men vem planerar sådant redan i tonåren?. Men låten är mysig.

Tankar och funderingar



Nu när jag stod i köket och skulle göra mig frukost, så slog de mig hur jag egentligen slösar på endel varer jag har hemma. Bland annat mat och andra saker jag just nu inte kan komma på, på rak arm. Som tex jag tar ALDRIG de två första bröd bitarna av limpan, dem slänger jag. Men varför? Tror de är en fix idé att jag inte gillar typ skalken eller den andra biten innanför den. Neh för mitten är godast. Det är faktiskt ganska löjligt av mig när jag tänker efter. Men efter detta inlägg tror jag inte att jag kommer ändra på den dåliga vanan. Istället så kan jag ju ge dem bitarna till våra underbara vänner som flyger runt ute eller nått. 

Brukar ni ta skalken eller inte, i så fall varför?

Nu hörni så blir det sängen.

Ja även fast dagen har varit lång har den ändå gått rätt fort. Hunnit med lite saker och pillat lite. Nu är jag uttråkad och det blir sängen i mitt läge då. Vem fasiken springer ut och väsnas nu? Skall iof jobba imorgon så en lång natts sömn kan behövas. natti natti


Undrar om det är.....



Vart man kan få tag på en dagbok som man knyter ihop när den är stäng. Alltså ingen dagbok som man har ett lås på eller nån gummisnod man bara drar över från baksidan och fram som gåller den stäng. Jag har sett i filmer typ att dem använder sådana och nu vill jag veta vart man kan köpa en sådan för jag är rätt sugen på att ha en här hemma.


Nu ska jag vara duktig och städa här hemma. Sen ska jag ställa mig och laga mat. Btw det fanns inget vettigt på marknade så jag åkte hem igen. Ska ner till stan senare i eftermiddag och sola.


Fint väder

Och jag tänker verkligen inte sitta inne idag.. Så nu ska jag klä på mig.. Och ta en sväng ner på stan och kolla in marknaden. Kanske ta en fika med nån av arbetskamraterna. Sedan gå och sola, Inte helt fel.
Men har bara ett dilemma, Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Är så sugen att ta en klänning på mig. Men det känns lite väl kallt för de. Så kanske ett par jeans ? Usch vilket dilemma :)

Sorry

FÖRLÅT. Har varit så off det senaste.. Det händer så mycket och sen så känner man att vissa saker ska man verkligen hålla personligt. Men jag ska föröska bättre på mig med skrivandet. Efter min anställning så har jag bara inte haft någon ork alls att skriva här.. Och de kan behövas att bara få vara lite off ibland och lägga tiden på något annat.


RSS 2.0