ingen rubrik

Hej hej på er. hur mår ni? Jag mår bra. Lite tidigt på morgonen bara. Var ett tagsen jag skerv så tänkte att det var på tiden. Joo idag blir det en lugn dag faktiskt men i morgon åker jag till gbg då det blir utgång med Angelica K
Vi Sattsar på Inferno  R&b Night. Det hade ju inte suttit fel.
Joo idag funderar jag på om jag ska åka och köpa snygga skot till balen/studenten.
Är rätt sugen på nårra snygga höga skor.
Sen ska jag se så jag kan få köpa en tåg biljett för Fie också. Hihi. Så ska jag fjäska med mamma och pappa om vi kan åka ner och hämta henne på fredagen. det är ju så segt att åka massa bussar.
Så nu är det att kolla runt efter snygga frisyrer som hon ska sätta upp i mitt hår.

Men nu hörni måste jag gå ifrån datorn. Snart är det dags för skola. *suckar djupt* Aja men snart är den slut. Wei


Ny blir det plugg

Jaa då var det dags att sätta igång så man blir av med lite arbeten. Vi startar med Nationella i svenska (tal) Det ska handla om mobbing, Och texterna jag väljer är Idol-juryn och en artikel om ett youtube klipp som nångon la ut på en tjej. Japp Mobbing är det värst som finns och tyvärr finns den över allt. Spelar ju ingen roll vart män är idag så finns det runt rn hela tiden även om man inte lägger märke till den.

Lite råd och komentarer är välkomet. =)

Puss på er så länge.

God morgon

Igår var det toppen mysigt. Vi grillade för första gången för iår och sen kom mina systerdöttrar till oss och hälsade på.  Så det blev än massa lek och bus. Och självklart så blev det ju en tripp till affären för att köpa lördags godis. Det är ett måste på lördagar. Meningen var att lilla Madicken skulle sovit över här och baka wienerbröd med moffa. Men hon åkte med pappa hem istället för det var jobbigt när pappa skulle åka, MEn nu är hon här igen och bakar för fulla muggar med moffa.


Och här kommer en bild från promenaden till affären. Hunden är så klart med.
Kanckse inte den finaste bilden men den får duga.

Hej igen.

Nu var det allt längesen jag var inne och bloggade. Men det blir ju så nu. Det är precis i slutet av skolveckorna nu är det ca 5 veckor  var och seden blir det studenten. Har ej kunat blogga så mycket på grund av lite resot hit och dit var blandannat i Borås i helgen super mysigt och träffade lite nya människor ännu mer härligt. Massa mys. Sen så är det så klart extremt mycket skolarbeten nu såhär i slutet av skoltiden. Får se hur det blir.

Var inne igår och skrev in mig hos arbetsförmedlingen super duktig kännde jag mig. Karin min handledare är också en super super trevlig människa. Jag och Karin kommer nog komma överens jätte bra tror jag. Sen så ska jag flytta. Får se hur detta ska bli. Måste se till så att jag får fixat så jag har Acceptabla möbler typ som kökbord, För det har jag ju då verkligen inte. Åhh hittade 2 jätte fina beiga  soffor till salu för runda slängar 500 Super nice i samma stad som jag ska flytta till. Så får hoppas på att människan fortfarande har dem då. Färgen måste ju gå i stil med varandra när jag flyttar så klart.

Mycket spännande som sker nu. Hör av mig när jag kan.. Ha det så bra nu.


En spännande och härlig dag.

Morsning gatukorsning. Idag var det riktigt kämpigt att gå upp. Jo minsan tro det eller ej. Men jag kom iaf upp tillslut och i tid till skolan.. Kämpigt nog så skulel vi ha kreaktiva timmen på morgonen. Keramik och glasformgivning ahh krävs ju att man är pigg och alert men ikke ar jag det.. lektionen är 2 timmar lång och Nali gör en figur på 20 min och orkar inte göra mer efter det. Kämpit som satan. Men blev rätt nöjd med det ändå.

Hihi fantasilös men gillar den ändå.


Den fick iaf lite kvinliga former tillslut ^^


Jo efter det tog jag en sväng in till Mariane och leveransen med våra student mössor hade kommit. Helt nervöst.. Man blir ju helt klåfingrig man bara vill riva upp och kolla.. Hihi. Men det hade tydligen blivit fel. Fick en röd kokard men jag ska ju ha en lila. Jag går ju estet ikke barn och fritid. hihi Men men


Nu längtar man som tusan


Naw nu är det bara 1,5 månad kvar.. tiden går fort. och jag längtar ^^

Lite bilder från helgen


Mys med bebis ute i solen på påskafton. Visst är hon vacker !


Naw hon är så fin ! Såhär mysigt hade vi iaf på morgonen.
En god frukost i solen tillsammans. Mycket mys.


Hon är så ståtlig så. Tänka sig att tiden går så fort. känns som det vore igår som hon kom hem till oss som en liten bebis men nu är hon hela 6 månader och bamse stor.



Hur tycker ni att slingorna blev?.. Jag blev iaf nöjd. Men nästa omgång ska bli större så får solen bleka sen så får man en härlig solblekt hår.

Slingor i håret !

Ikväll då så åker jag ner till mor min. Efter som ingen här klarar att göra slingor i mitt hår.
Så om en 30 min så far jag ner till min mor och hälsar på och myser lite med dem. Hoppas bara att vädret håller i sig i morgon med. Ska se om jag kan fixa så jag kan skriva ett inlägg när jag väl är det. För dem har ju fått internätt nu så nu slipper jag rnga runt och fråga hur bussarna går. Wie.. ahh får väl se till att göra mig iordning nu också så jag inte ser förjävligt ut när jag åker ner. Mamma och dem har ju skaffat sig en digitalkamera så där lär det ju inte vara lugnt. Ska se till så jag fått laggt in lite bilder på mig i ett minnes kort efter som mor vill ha massa fina bilder på mig. ^^

Ses antingen i morgon eller senare. puss på er

Laxsalladen

Som jag lovade skulle jag ju skriva in hur vi gjorde våran mumsiga sallad med Tsatsikisås till. So here we go !

Marinera laxen.

Marinaden består av.
Citronsaft och vatten. Och ändel peppar och salt.
Mängden är inte så viktig på hur mycket det är av varje i marinaden bara laxen får den lilla smaken av sitron i sig.

Släng in Laxen i ugnen på 175 grader  över och undervärme ungefär 15-20 min

Tsatsikin består av.
Turkiss yoghurt Ca 2-3 vanliga matskedaer
Sen häller ni i Citronsaft en hel del tills den blir lite syrlig. Inte allt för mycket. Vi vill ju inte att den ska bli för sur.
Sen så häller man i lite Grillkrydda svart peppar och salt. så mycket som man själv vill ha.

Sen skär ni upp salladen då självklar så mycket ni själva vill ha. Och storleken på bitarna är ju en smaksak så det är ju också upp till kocken.

OJ glöm inte att koka upp mackaronerna. Dem ska man ju också ha med förstårss.

Sen rör ni ihop allt till en sarlig härlig sallads röra. utom såsen då den ska man ju ha vid sidan om..


Shopping

Helloes. Jaa då har man vart en sväng ut på torp köpcentrum. Jojo vi ville inte sitta hemma och vara tråkiga osså behövde vi ju ändå handla grösnaker till Laxsalladen.  Jag fick tagit mig en sväng in Ginatricot och köpt mig en matchande väska till balklänningen. Super söt är den verkligen. Sen så handlades det massor med grönsaker och vindruvor. Och massa choklad som jag tänkte mysa med ikväll. Mhm Choklad fonduen ska användas. Mumisgt !



             


Sen så åkte vi hemåt då och när vi väl kom hem lagade jag till en härlig Laxsallad med en syrlig tsatsiki sås till. Riktigt mumsigt måste jag säga. Inte alls svårt att göra.  Skriver in reseptet lite senare. Promies !


God eftermiddag

Hej på er alla underbara. Nu sitter jag här inne istället för ute i det fina vädret. Men kan inte hjälpa det. Är som sagt väldigt lätt frusen och det blåser något fruktansvärt kallt ute tyvärr. Men Hoppas på att mojnar snart. Lite tråkigt att inte använda vädret när det ändå är här. Jaa vi åte precis middag med. Smaka apa. Synd, Men fisken var nog inte helt bra. Asså att den blibit fryst för länge eller att den tinat emellan eller fått någon frost skada. Men fisk är inte min favorit om det inte är lax. för det är min favvo fisk. Bästa fisken ever! Mycket nyttigt för hjärnan med fisk också..

Puss på er

God kväll

Morsning Korsning. (som jag fick höra ev en lärare idag)
Joo ni sitter man här och myser en stund. har precis vart ute och gått i skogen med hunden. Usch åh fy vad smutsig hon blev. Jaa det är ju roligast och hoppa i lerpölar naturligtvis.  Ikväll blir det en lugn kväll, får se om det går något roligt på tv ikväll. För då får det bli tv och popcorn.

Joo idag har jag vart i skolan som vanligt. Men hade sovmorgon till 10 tiden. Sen satt jag på Gärdet hela dagen fram till 14 tiden då det var dags för Samhälls lektionen. Sen så var ju skolan slut. Och vet ni vad det innebär? Ohh ja det är LOV, Helt otroligt underbart. Nu ska det bli skönt att sova ut. Och umgås med vänner och hitta på lite allt möjligt mysigt.

Torsdag

Hej hopp. Torsdagen startade allt bra segt var väldans trött i morse när jag skulle gå upp.. Men till min stora förvåning så var mitt hår fortfarande platt. Så då bestämde jag mig att göra iordning mitt hår lite. För det är ju inte alltid jag plattar mitt hår eller gör det iordning för att jag är så försiktig med mitt hår. Ni skulle ha sett hur det såg ut för 6 månader sedan. Frissans komentar när hon tog i mitt hår var " Men härre gud vad har du gjort med ditt hår. Det är ju helt trasigt " jaa efter de så har jag var väldigt löjlig med mitt hår.. vill ej att det ska gå av eller bli kortare. Så nu är det till att ta det lugnt med håret och spara det istället. Men såhär såg det ut imorse iaf.


Sen blev det morgon mys med Carro Virre Cicilia och Minna Vi var nämligen och tog en liten furkost på Mc donalds, tostat och frukostmacka med milkshake och kaffe till dem som dricker det. Mycket underbart mysiga människor.  Sen tog vi bussen upp till skolan igen då det var dags att göra nytta igen.  

Men nu vettni är det verkligen dags för ett bad. Så härligt ! Föreställ er typ ett stort badkar med varmt varmt vatten med mycket skum och tända ljus. Mm det är det verkligen dags för.. Nali badar typ aldrig. Duschen är min favorit men bada får man allt mysa till det med ibland. Men mysigast att bada badkar när man har pojkvän. Med ett glas vin och tända ljus.
Visst låter det härligt. ?

Men nu kilar jag iväg, Uppdaterar efter..   Pussilusar


Fotosession

Tjosan trosan. (som man kan få höra ibland) !!
Jo minsan Det nationella provet gick väl helt okej. Man vet ju aldrig förens man får tillbaka det.. Men jag var väl inte så speciellt taggad för prov heller. Speciellt inte 5 timmar. Men iaf jag blev klar vid 11.30 tiden då Angelica redan hade gått. Så jag slängde iväg ett samtal till Angelica, Jo minsan då tyckte hon att jag skulle komma bort till hennes mormor. Sagt som gjort, Det gjorde ja du då.. Där satt vi i 3 timmar tills Angelica skulle bli plåtad. Men för att fördriva tiden hos en mormor så började vi med att platta håret. Joo du Nu är mitt hår plattare än någonsin. Och de plattnings medlet varken luktade eller smakade gott vill jag minsan lova. Vi bedrev tiden med att pilla med varandras hår. och Angelica övervägde att göra en frisyr på mig. Ohh jaa svampfrisyren som många unga tjäjer har idag. Erm jag skulle säga att det passade inte alls för fem öre.  Så här såg det iaf ut när vi grejade med vårat hår.


Bilden är tagen i köket hos Angelicas mormor.

Sedan bar det ju då av till foto studion Joo där spenderade vi en hel del tid. Ohh jaa Men jag kan lova er att jag har då inte vart med om någon som kan stå framför spegeln lika länge som min söta lilla Angelica kan göra. Så i morgon hoppas jag att Angelica har med sig skivan med mina bilder från i vintras. Hoppas hoppas.

Joo och idag berättade Robin att han hade fått sina student grejer hem på posten. Innebär det att jag också får mina på posten. Hoppas att dem kommer snart.. vill ha vill ha. ! håller tummarna


RSS 2.0