God morgon

Nu har jag nyligen vaknat sitter hemma hos mina föräldrar. Ska väl ta och kolla bussar hemåt. Får ju besök idag så då får man ju se till att man är hemma när han kommer.
Glömde säga igår att det var så härligt att komma till mina föräldrar. Bebis var den första som hälsade och oj vad glad hon var. Och jag fick inte gå och lägga mig utan att hon skulle vara imed, MEn fick skicka ut henne för hon kan inte ligga på den upp blås bara madrassen, Men Jag fick hellr inte vara ifred när jag kom utanför rummet. Bebis Jaa henne saknar jag allt när man sitter hemma och inte alls har några djur eller något. Längtar tills nästa år då jag kan få ha djur så det står härliga till.
nu ligger hon här brevid mig och ittar på mig med sina stor hundögon. Hon är min lilla speciella favorit, kramas är ju ett måste. nu ligger hon här halvt över min dator och min handled och gör det extra svårt att sriva.
Djur är så härliga, Vem kan inte älska dem?

ja har levt med dem sen blöj åldern och dem har alltid funnits i mitt liv, och det är verkligen inget jag ångrar.

Men nu måste jag kila. Pyss på er alla och hoppas att vi snart hörs av igen.

I'm still alive

Haha kollade igenom mitt förra inlägg från en vecka tillbaka så såg ja hur mycke fel det var i texten.. Pinsamt men kände mig lite stressad då så orkade inte kolla igenom allt.
Jag lever och har haft en toppen vecka.

Joo Jag ska svara på en komentar till Angelica. Vi hamnade på Parken heter det..
Lite svårt att komma in var det dock lista plus att det var 23 då.. Men alla killarna var typ 24 s jag klarade mig undan bevågat.. Men som nyktast av alla så var det nog ingt problem då vakten fågade mig om jag skötte mig och inte var odräglig. Haha.. Inget greta denna gången. Men den killen som stötte på mig när jag tänke efter hade passat super bra inne på gretas. haha.

Nog med kul nu.. NU ska jag ha lite quality time me mina föräldrar. Sen ska jag packa ner min dator och lägga ner den i väskan för nu följer den med hem. Så man har något att roa sig lite med :).. hihi


RSS 2.0