Glömde

Åhh dem ska ha en balklänings uppvisning för oss 3or. Redan nästa vecka. Det ser jag verkligen fram emot. Kan knappt Bärja mig till jag och Fie ska ut och testa kläningar för min bal. Längtar som bara den. Men som sagt måste fixa dejten först. Har ju ingen att gå med än så länge. Så det kommer bli ett dilemma. Planerar då att ta med mig någon utanför skolan. För det går ju det med. Hur gjorde ni när ni köpte balklänning? Och var köpte ni dem? Är bara så  nyfiken. Vet redan var jag ska köpa min. Men vill ju se vad dem har för utbud på olika ställen. Höhö. Längtar

God morgon.

God morgon.

Jaa då missade man bussen i morse. Aldrig kul. Får se om jag kan få kopiera antäckningarna av martin från första lektionen. Hum. Kom nyss till skolan från frissa. Har klippt mig. woho. det behövdes kan jag säga. Det känns lite kort men det är det inte. och jag gjorde det ara för att mitt hår skulle må bra. Bilder kommer upp i morgon, Då jag ska till far min idag. Har väl tillgång till dator, men inget som jag brukar göra när jag är där precis. Kan vara väldigt skönt att komma ifrån datorn tycker jag allt. För mycket dator bidrar till fyrkantiga ögon. Hihi som mamma brukar säga. Kom som sagt till skolan precis och guess what!. Lektionen vi skulle haft är inställd. Hum varför? joo det ska jag berätta. Våran lärare är och åker skidor >.< OMG varför Maila han inte och sa det för då hade jag inte behövt stressa från frissan. Så jag har bara en lektion kvar. WOHO sista på hela dagen med. Segt som bara den. Aja men sådant är livet får vackert sitta här och vänta på att den ska börja om ca en timme.

Vi höres nog i morgon. Kram på er så länge <3

God kväll.

God kväll på er.

Ja då sitter man här som jag sa att jag skulle göra. Skönt att få skriva av sig lite.
Kom nyss hem ifrån syster min. Det var inga problem att laga mat och får i barnen maten. Men dock tog det väldans tid. Malva ville inte äta grönsakerna men efter ett tag funkade det. Fick även kollat på bolibompa också som jag inte sett på flera år. Men det var mysigt att krypa ner i soffan med en unge på vardera sida om en. Fick talat ändel med syster om livet osså. Madicken hade läxaor som vi gjorde medans syrran var och handlade ciggariller. Usch och fy. Fick även borstat tänderna och klätt av Malva sina kläder och gjort iordning henne för natten, medans Madicken gjorde klart sin läxa. Sedan så bar det av upp på Malvas rum som lovat så skulle jag läsa en sag för henne. Hon valde ju då snövit. En söt gammal historia. Inge fel med det. så fick vi satt på en bok på skiva för att få hennes stanna i sängen efter det. Sedan var det Madickens tur att lägga sig. Men mitt i allt kom ju pappa och Robert hem så det tog sin lilla stund innan hon kom i säng. Men som sagt hon kom i säng och denna gången var det min tur att få lyssna på saga. Madicken ville ju visa sina läskunskap för moster, Jo å det fick hon. Redig flicka som läser jätte bra.. Sen bar det av hemmåt eller ja, snarare till pingvin. Pappa var hungrig där satt vi 15 min och väntade på 2 kebaber en till far och en till mor. Sen bar det av hemmåt med en massa bil prat på vägen. Hum inte så inressant men bra och veta.

Så nu är de då dags för mig att sova känner jag. Någon som har lust att läsa en god natt saga för mig? höhö. skojade lite. Skämt å sido så är det dags för sängen.

God natt på er

Sitter hos syster, och passar barnen.

Hej på er.

Idag var det då 4 timmars nationella prov då direkt på morgonen. Man kände sig nästan haj på att ha det. Efter skulle vi ha 3 timmars kör, Men vem orkar det lixom? Man blir gott mör i huvudet efter det. Neh jag bestämde mig för att åka hem. När jag kommer hem står pappa vid bilen och grejer. Tydligen skulle syrrans gubbe och han åka till Karlstad och kolla på en bil som syrran och dem skulle ha. Men brist på saker att göra så erbjuder jag mig att sitta barnvakt åt deras barn medans syrran pluggar inför en tenta. Så här sitter jag hos syrran. Barnen kollar på film. Och jag ska snart göra dem sällskap. 

 
Malva mitt lilla godistroll.


Malva pysslar med gamelfarmor


Madicken på Gotland och hälsar på gamelfarmor


Madicken i sin vackra Maskerad känning när hon skulle vara en fin prinsessa.


Får vara nog på en stund. kommer tillbaka senare. Nu får jag hålla mina systerdöttrar sällskap.


Torsdag

Hejsan alla glada.

Idag har jag som vanligt vart i skolan. Inget märkvärdigt med det faktiskt utom att det gick otroligt bra på engsamblen. Sen efter det så var det möte med Michaela, Vi gick igenom lite alternativ som jag kunde välja mellan till min framtid. Som vanligt så tar vi en fika på Briggens och går runt och fönster shoppar. Härlig socialsekreterare man har.  Så senare så fick jag ta bussen hem. När jag kom hem så pratade jag en stund med mor min. Fick även reda på att den sista av våra placeríngar vi haft hade skrivit in sig på en psyke, så nu är man ensam ungdom hemma. Är lite tråkigt men skönt att få egen tid med min ritkiga familj. Senare på kvällen så fick pappa och jag reda på att syrran gubbe fylde år av mamma. Hum lite sent att säga det på kvällen kanske. Men jag och pappa åkte iaf ner och grattade honom på han 35 års dag. Medans mamma satt fast klistrad vid sin jäkla dator som vanligt. Och nu så sitter jag här och avverkar lite tid medans jag pratar med Peter i telefonen.  Så snart blir det sängen faktiskt. Är väldigt trött idag.

Åhh längtar verkligen tills jag och Fie ska ta våran Balskänings-provrunda. Kan knappt bärja mig. Längtar verkligen. Det kommer bli jätte trevligt. Och här ska det verkligen provas. Och som sagt så ska jag köpa en fin huvudbodnad till. Eller ska man kalla det för smyck typ av hårspänne som kommer täcka halva bakhuvudet. Osså planerar jag också att ha riktigt Lockat hår till det. Åhh det kommer bli så bra. Längtar!

God natt på er


Nu är jag tillbaka

Hej alla !

Då var man äntligen tillbaka hemma. Fick ett erbjudande förra veckan av min goda vän Fie, att vara modell åt henne i en fotostudio på Modellab för att hon sökte jobb där så hon behövde någon som hon kunde fotta. Så klart tackade jag självklart ja. För vem hjälper inte en vänn som behöver ens hjälp. 

Så nu har jag varit i Göteborg sen igåt kväll då jag fick övernatta hos Peter. Jätte snäll kille och han gör otroligt god mat. Var tvungen att få med det. höhö. Vi lirade lite GH, Man får ju visa lite hur grym man är. fast han vann sista omgången. Men jag fick sådan huvudverk så vi la oss tidigt. Somnade nästan på stört. Sådan hemsk huvudverk. Kände mig inte alls revlig och social som bara somnade så fort. Men jag kunde inte hjälpa det. Men det blev än hel del strul igår. Fie smsade och sa att hon hade sakt fel dag och fotograferingen skulle vart igår. Så jag trodde jag hade tagit ledigt från skolan i onödan. Men hon skulle försöka få en ny tidag idag då. så imorse ringde hon precis när jag vaknade och hon hade fått en ny tid. Kl 11.00. Peter var sen till jobbet och jag fick stressa järnet . kommer ner till spårvagnen och dem ropar i högtalarna att det var stopp någon stans så spårvagnarna går en annan väg. Jag är ju inte fårn Göteborg direkt så jag visste inte riktigt vart jag skulle gå. Men det kom en snäll äldre dam och förklarade vägen för mig till nästa ställe där spårvagnarna går. så jag fick gå mot järntorget men så kom spårvagnen där två hållplatser innan så det var ju rena turen. Så jag slapp gå hela vägen till järntorget. Sen mötte jag upp fie då i stan i gick och tog frukost. Båda hade stressat tils vi träffades då.

När vi kom upp till studion då så kommer denna söta lilla chihuahua springade mot oss och ska hälsa. Vi går in i studion och jag får byta om och sminka mig snabbt sådär. Vi hade ju en timme på oss innan första kunden skulle komma. Men vi arbetade flitigt tillsamans och det gick bra, och vi blev klara snabbt. Så det har vart en härlig dag. Fie och jag har ju inte träffats så mycket mer än på festerna vi vart på tillsammans. Så vi hade en jätte trevlig dag på stan i Göteborg. Och Fie visade mig en jätte billig och bra affär där jag planerar att köpa min balklänning. Fie Rocks!  Men det var jätte härligt att får går runt och umgås med Fie själv annars har det alltid vart mycket mer folk runt om kring. Så vi har umgåts hela dagen.  

Sen var det då dags att åka hem. Det satte sig en gubbe precis bervid mig . Tror han var politiker, han plockar upp en bibba med papper som han planerat att gå igenom på bussen. Som vanligt somnar jag på bussen. Kan ju inte ha sett så bra ut kanske somnar sittande med huvudet hängande och öppen mun. Typ. OMG måste sett kul ut. Aja det får la gå. Gjort är gjort som sagt. Vaknar en bit innan uddevalla och gubben ser att jag vaknar till och börjar råstirra på mig. Hum trevligt tänkte jag. God middag på dig med. Sen kommer jag av bussen i Uddevalla och ska byta buss till 738. Då hade man ju vaknat till en aningen kanske. Då mötte jag Patrik. Som vanligt så har vi alltid något att prata om. Osså kom vi in på vitamin tabletter vilket jag käkar varje dag. Så jag plockar upp min burk och visar honom vilket märke jag har och vad det var för sorts tabletter då. Så säger jag till honom öppna burken och lukta. "försiktgt". Hum försiktat var det kanske inte. Människan stoppar ner hela nästan i burken Och slänger sig bakåt. Tror ni inte jag höll på att vika mig av skratt. Jag vet ju själv att dem luktar förjäkligt. Sa ju inte direkt att han skulle stoppa ner hela näsan i burken. Men jaa ett gott skratt förlänger livet har jag hört. Så alla borde skratta lite oftare. höhö.

Nu är jag äntligen hemma och ska strax sätta mig och plugga. Är en aningens trött idag. Men det får gå. läxorna ropar på mig. Så ja hoppas vi höres lite senare.

Kram på er <3

Hej

Hej på der. hur är det och vad gör ni?

Idag har det varit en rätt lung dag. sov länge för en gångs skulle. Det var riktigt länge sen jag gjorde dt faktiskt. Men när jag kom upp i morse tog jag på mig kläderna fort och gjorde mig i ordning för frukost. Hade lite brottom i morse faktiskt, vi skulle ju ut till torp köpcentrum och handla massa grejer. Mor köpte mig två böcker på engelska och ett puzzel. plus att vi köpta 2 andra böcker som hon skulle ha då och lite hund grejer till Lona. och lita Shampoo osså. När vi kom hem hade jag ett samtal med mamma. Dock var det inte så roligt som jag hoppades på att det skulle vara. Blev på lite dåligt humör efter de samtalet. Det va ju inget direkt roligt samtal. Men iaf så satte jag mig och puzzlade efter det. och guess-what. Det är snart klart. Tänk 1000 bitars puzzel. Omg bara älskar att få pyssla med sådana saker. Sedan så gjorde vi Laxsalad Älskar det verkligen. Lax är den absolut bästa fisaken som finns. Och till den härliga Laxsaladen så hade vi Tzatziki. Helt otroligt gott. Har då lite Tzatziki kvar, Det är ju gott att doppa smörgåsar i det.  Har även gosat med våran Bebis idag (Lona - Hunden). Hon har vart extremt gosig idag. Så det är lika bra att gosa med henne så länge hon inte ska bitas. Det kliar ju så i tänderna på henne nu när hon är valp. Höhö

Kram på er <3 


Vaken.

Nej men se här. Nali är fortfarande vaken. Oj det är inte alls ofta jag är vaken såhär länge med tanke på att jag har varit så trött den senaste tiden. Men jag har hunnit att se på 2 filmer och pratat med Emelie i telefon i nårra timmar. Och jag känner mig inte alls trött. Sitter här och funderar även på att testa spraytan, Ärligt talat de är rätt så nice faktiskt. Och just nu bara 200kr. att bli brun på nolltid rätt bra. lägger man på en sådan yta, Också smörjer man in med fuktande lotions hela tiden och kanske solar en enstaka gång så blir man ju brun på nolltid. Helt fantastiskt. Men nu ska natt ugglan krypa i sänge. Förmodlingen är jag tröttare än vad jag känner mig får se på den saken.

Joo det har varit väldigt tomt idag. Inget samtal ifrån Peter idag, Alltså inget härligt långt samtal med djupa diskussioner som vi brukar ha. Men man kan ju inte prata varje dag. Någon måtta måste det ju vara på sakerna. Åhh åker hem till min pappa på fredag. tydligen ska det vara Tjejkväll där, då får ja ju träffat Camilla igen. Woho. Vi skulle ju testa på speed dejting hade vi kommit fram till. Får se på den saken när det väl kommer dit. Men det lär inte hända om man hittar någon innan dess. Men jag ska i-alla-fall hem till pappa så jag ska ta mig en sväng upp til min farmor så hon kan få den lille burken jag gjord i keramiken. Sen ska pappa få räkningarna på student mössan och allt det. Så skönt att jag slipper oroa mig för det.. Men nu är det bara studen klänningen, Det är ju ett krav på att jag ska ha en. Balen vet jag inte äns om jag ska gå på. Har ju ingen att gå med tyvärr. hoppas det dyker upp någon man kan gå med. Men då fixar nog mor balkläniningen. "love her".

Nej nu får det bli sängen för min del. God natt på er  <3

Fredag kväll

Jaa Det blev inte som jag hade tänkt mig från början.
Nu sitter man hemma coh kollar på en film helt ensam. Peter sitter och spelar GH med grabbarna. Hoppas dem har kul. Max är ute och festar. Och Emelie ligger säkert och sover nu, den stackaren har blivit sjuk. Skulle ju ev åkt hem till henne ikväll då om Björn kunde hämtat mig I Borås, Men han skulle träna senare och jobba inatt. Han är bagare och rullar typ 500 choklad bollar. Höhö. han gör allt mer än så men tycket de var roligast. Men han klarade inte hämta mig så det blev inget med att sitta och ta en drink med Emelie och honom tyvärr. Alex. Krizz och Ali festar på 3 man, frågade om jag ville komma. OH no.. inte när mitt ex är på samma "fest". Så jag får väl sitta hemma och kolla på film. hur segt som helst. Hoppas Peter inte glömt bort mig alls och att han ringer senare. Vi brukar ju prata en 4 timmar per dag .. rätt roligt faktiskt vårat samtals ämne tar aldrig slut. Och man kan verkligen prata om allt med honom. Så det är också en Anledning till att jag inte bloggat så mycket den senaste veckan. Har ju pratat i telefon nästen hela eftermiddagarna plus att jag pratat med Emelie. Så jag har varit väldigt väldigt trött hela denna veckan, plus att jag har pluggat som ett djur. Det ska jag väl I-o-för-sig göra i helgen också hade jag tänkt så jag blir av med arbeten som ligger och skräpar.


Men i morgon ska mamma ta oss ut till torp köpcentrum så jag får köpt mig en bok på Engelska. För vi ska nämligen läsa en bok i engelskan så vi köper en som jag kan ha och läsa på lektionerna. Och böckerna på engelska i biblioteken har ju verkligen ingen handling. Så vi köper egna så blir det lika bra då slipper man låna en bok som är sliten och trasig, för att vissa inte vet riktigt hur man hanterar en bok. Böcker är "heliga" tro det eller ej men dem är väldigt väldigt bra för människan. Vi lär oss jätte mycket från att läsa. som T.ex I skrift och tal, Och även sätt att lära sig att uttrycka sig på. Att läsa är jätte kul och det borde väl alla göra mer eller mindre. Men det ska väl finnas ett intresse för det också. Men vem gillar inte att krypa ner i softa under en filt, med en lampa tänd i hörnet och läsa en bra bok och dricka gott te? Det är ju något som både är mysigt och bra, men ändå väldigt avslappnande. You-should-try-it  

Kramar

Fin till sommaren

Hittade också  jätte fina linnen skjorts och en vacker klänningar inne på H&M's sida när jag var inne och kollade där.
Dem skulle passa väldigt bra nu till sommaren faktiskt.
Så varför inte skaffa sig något av dessa underbart fina kläder.
Lite förnyelse i garderoben kanske?
Ska försöka hitta en fin klänning till studenten också men det är dock lite svårare att hitta.




     


   


Vem kan inte hålla sig ifrån Koftor?

jaa det kan då inte jag.. Koftor är så helt underbara håller värmen och man slipper och frysa.
Själv är jag väldigt frusen av mig så jag har väldigt lätt för att frysa. Så då skulle ju dessa två godingar passa jätte bra på frusna kroppar.

    

Dessa två godingar kommer från H&M

Kvällens Godingar i sko väg

Har spanat in dessa godingar ett tag. Känner verkligen att jag behöver köpa mig ett par nya fina skor.
Och varför inte då någon av dessa underbara skapelser?
Ja de är ju inget man kanske går i vardagligen men ibland så så kan man använda dem till vardags också, när man vill känna sig lite extra fin kanske.
    

                                
                        
Dessa godingar kommer ifrån Have2have

Igen

Jaa då sitter man här i skolan igen..
Har blivit så att jkag har bloggat ifrån skolan varje gång jag varit inne här.
Men det är så att när jag kommer hem så är jag så sjukt trött så jag orkar inte gå in till datorn.
Plus att jag har behövt plugga som ett djur inför prov. I helgen får jag plugga vidare på Svenskan och skriva en analys på Nukon. Men ikväll kommer  jag sätta mig och lägga upp kvällens Godingar och många snygga plagg :)

Ses sen <3

Trött är bara förnamnet

Ja då var det dags för skola igen. Idag så blir det väl en normal dag. Dem har väl vädrat lite nu också så nu luktar skolan inte skit längre.. Men som sagt Idag är jag riktigt, riktigt trött. satt uppe länge igår och pluggade för ett prov idag.. ska sätta mig och plugga mer på mina raster. rätt viktigt prov. Måste få tag på min lärare också så jag kan få ändel saker förklarad för mig så jag förstår dem bättre. Fattar det inte riktigt när det står i boken, för då är du ju bara uppspalltat och inge vidare kul att läsa. Men nu ska jag ha Svenska skulle läst en 30 sidors lång häfte vi fick igår.. Men det hann jag ju inte direkt med att läsa då med tanke på att jag måste plugga på provet. 

Joo trött var det, det är ju bara förnamnet. kan ju somna sittande eller stående. Nooooooot good.

Åka hem ?

Skolan luktar skit ....!
Joo det är såhär att nu sitter man här med en halsduk full med parfym virad kring ansiktet typ.
Vill ni veta varför? Det är absolut inte något fräscht allt. är ni säker på att ni vill höra detta?

Joo jag berättar så ni som inte tål sådant får ju hoppa över denna delen.
Men det började med att vi kom från grann gymnasiet och skulle gå in på våran skola, när jag och Martin kommer in håller vi på att vika oss dubbel och spy. Detta är inte alls fräscht men det hade då varit stop i en toalett på övervåning av skolan.
Och det hade blivit översvämning på toaletten med avföring och allt detta hade då runnit ner för trappan till källaren i skolan. Detta är inge vidare fräscht för det finns ingen ventilation nere i källaren över huvud-taget så det luktar verkligen Skit i hela skolan. Och vi har en halv skoldag kvar.. Lukten sätter sig i kläder hår och allting.

Funderar ärligt på att åka hem känns inge vidare kul att gå i skolan när det är såhär. Men som tur är har jag bara en lektion kvar här på skolan och den andra i kultur skolan som ligger i en helt annan byggnad.  Men Jag vill inte sitta kvar på denna lektionen som är kvar i denna byggnaden, och det är då sista lektionen.

INTE FRÄSCHT ALLS !


Uttråkad

Men titta nu är jag här igen. Har dock inte kunnat skriva i min blogg på två dagar. har haft mycket att göra. Tex plugga på ett stort samhälls prov och städa och målat om ett rum.Men nu är jag här och jag har mega tråkigt, Sitter och kollar på Mtv Made. Rätt roligt att se när en person får en personlig tränare och gör en hel stil förändring. Men egentligen behöver ja sitta och plugga.. men käns mycket bättre fram till provet nu när jag har varit hos Pedagogen i skolan och fått hjälp. Osså säger min samhälls lärare att om det är något är det bara att ringa hem till honom.. låter inte alls bra .. men så går det när kursen inte allt funkar för en. Tydligen så har jag PROVÅNGEST, enligt pedagogen.

Jo jag har även kollat på direktsändingen från Usa när Obama ska beträda som president och flytta in i vita huset..
Mycket spännande tycker jag faktiskt. Gjorde även ett test igår på Samhälls lektionen, ett test på 8 mycket berömda presidenter som suttit som president innan Obama, Tex Bush, Roosenvelt, Lincon, och Nixon sen kommer jag inte på det andra just nu men jag fick över hälften rätt. rätt bra faktiskt för att inte alls veta när vem av dem satt som president eller hur deras uppväxt var. men det var rena chansningar utom Buch, Lincon och Roosenvelt dem kunde jag. 

Men jaa nu är det väl dags för mig att plugga orkar verkligen inte men ska jag lyckas på provet måste jag plugga nu. 

Spelar 18 år någon roll?

Förlåt mig! Glömde totalt att ni skulle gifta er igår. Så Jag missade att skriva om det.
Men nu skriver jag om det. Jag var dock inte med på bröllopet, Men läste om det, Hört så mycket om det innan.
Hoppas smekmånaden blir underbar för er. Disa Du såg helt fantastikt vacker ut på bilden i GT.
Och ett stort Grattis till er båda.

Dessa två är 18 år och Nygifta, att gifta sig behöver man inte vänta på att göra om man vet att kärleken står framför en. Man behöver inte alltid vänta på att gifta sig vill båda så gör det, Det kan väcka änu mer kärlek hos båda parterna. Att vänta tills man blir äldre och man går från förhållande till förhållande kan göra personer mer osäkra.  Men jag har kännt denna tjejen sen 6e klass, Och jag kan bara säga det att hon vet verkligen vad hon vill. Och är mycket målmeveten. Och jag önskar er en bra forsättning i erat förhållande. Blev så rörd av att se bilderna på er två i tidningen, Så tårarna bara sprutade av glädje för eran skull.



Fler bilder kan ni hitta på GT.


Munsår? Nej tack!

Åhh Vaknade i morse med världens munsår.
Jippi tänkte jag, och ont gör det också.
Så jag får väl ta mig en sväng ner till Apoteket och köpa mig en tub med Anti.
Eller finns det andra förslag på att dämpa bakterierna att sprida sig?


God morgon / god natt

Ja då sitter man här, mindre kul med tanke på att jag kunde ha sovit nu.
Neh Hade väldigt svårt för att somna om när jag vaknade i morses kvart i sex.
Jo jag vaknade för att jag hade sådan jäkla magknip trodde fasiken att jag skulle dö. Det gjorde så ont, Osså är jag så jäkla känslig i magen för att jag aldrig annars brukar ha ont i magen. Men som sagt jag försökte somna om igen, men det gick då inget vidare bra. Så det var ju bara att gå upp. Skulle ju ändå gå upp klockan halv åtta men den, en och en halva timmen kunde man ju ha sovit på. Men icke sa nicke här sitter man, Ja det är ju ingen risk att man inte hinner äta frukost innan man ska ut i kylan och traska runt.


Fint på stranden

 

Vilken av dessa ska man köpa tro? Vad tycker ni?
Båda kommer från H&M och ser riktigt Inbjudande ut. Och kommer vara helt perfekt på stranden detta året.
Åhh någon av dessa två kommer bli årets bekini i min Garderob, men kan inte riktigt bestämma mig för vilken av dem det ska bli. Får hundera på det ett tag innan man klicka hem dem.

Kvällens Väskor

            
     
 Satt så klart och spanade in väskor också och detta blir kvällens godingar.
Alla fyra kommer också från Have2have, Spana in denna sidan och hitta massa underbart fina skor och väskor.
Det finns ett stort och fint utbud på väskor och skor och lite där till.

Kvällens godingar


    



Satt här och spanade in dessa fyra godingar från Have2have. Har sådan god lust att bara klicka hem dem.
Men Plånboken tillåter inte det som det är just nu tyvärr. Men när plånboken tillåter så kommer några av dem förmodlingen hoppa ner i brevlådan här.
Dett är kvällens 4 godingar .

Förmodlingen kommer det fler godingar framöver.


Tack

Idag fick jag hjälp att fixa till min blogg så den så den ser bra ut.
Jag blev jätte nöjd och tycker att den ser mycket bättre ut.

Tack så mycket Josephine.
Så om ni någonsin behöver hjälp så fråga henne. Hon är jätte duktig. 
                                                                                                                                                                   

Solen lyste så fint idag.

Idag sken solen när jag kom ut och skulle vänta på bussen. Efter att jag försovit mig och missat dagens prov. Ahh får försöka att vara mindre klantig. får tänka på vad jag gör. Lovar att starta alarmet på väckarklockan idag. Som sagt solen lös idag och sken upp dagen med en härlig värme. det var nästan så man behövde ha på sig solglasögonen. Åhh vad jag längtar till våren/sommaren. Då solen lyser lite oftare, och man kan ligga ute på stranden och få en gyllenbrun härlig bränna. Längtar så otroligt mycket. Men  hoppas på att  jag får ett sommarjobb iår och inte gå arbetslös och rastlös en  hel sommar, som jag fått göra andra år.


Dagens Outfit

Kände för att ha på mig Jeans idag.
Får vänja mig med att ha mycket jeans på mig nu.
Får vänja mig av min dåliga vana med mjukisbyxor.
Såhär så jag då ut idag .




Tröja - Ginatricåt
Tubtopp - Ginatricot
Jeans - Ingen anning fick dem av mor.
Halsband - H&M
Armband - Cubus

Gårdagen.

Igår så var jag i skolan som vanligt. Men det var inte vilken dag som helst.
Jag träffade en riktigt inrednings arkitekt för första gången i mitt liv. Och det var en stor upplevelse för mig efter som jag själv en dag planerar att bli en själv. som sagt så är jag ordförande i skolans inredningsgrupp och försöker fixa till skolan så att arbetsmiljön blir bättre. Men innan jullovet försvann våran skol caffé, inte alls bra. Det började med att politikerna bestämde att högskolan skulle flyttas till trollhättan och då försvann vårat caffé för vi samarbetade med dem. Sen startade skolan ett själv med samarbete med ett av de andra gymnasierna men det funkade inget vidare och tjejen som jobba där skulle inte jobba kvar. så vi har inte haft ett caffé på ett tag. Och som länge har vi planerat att fixa Cafféet men vi har inte riktigt fått pengar nog till det. Så nu äntligen har vi fått in pengar. Och tyvärr så är folk bara villiga att bestämma saker i skolan men det är ingen som utför dem mer än jag. Så nu ska jag måla färdit väggarna i skolan så att det blir klart.. sen ska vi ta hanom Cafféet. Men nu till denna inrednings arkitekten, Han var här igår och kollade på våran del av skolan där vi har cafféet. Och vi bollade tankar. Det var verkligen en upplevelse att får se hur en inrednings arkitekt jobbade irl. Men den dagen blev iaf väldigt lyckat för mig tycker jag.. Längtar tills vi får öppna cafféet igen. inom kort kommer det att starta igen..

Kramar/ Nali


Hur skolan har vart idag.

Jo min skoldag har vart helt okej faktiskt .Startade dagen med att dreja, känndes lite som att sitta i sandlådan och leka med lera. Och jag lovar er att hålla på med keramik är inte vänligt mot händerna, Usch neh leran suger åt sig vatten så man blir alldeles torr om händerna efter. Sen blev det enn lektion i samhäll vi prata om Ekonomi rätt intressant faktiskt.
Sen kommer vi då till MuKo (Musik och Komunikation). Vi har grupparbete där, vår gruppp ska då göra en teaterföreställning med musik och en berättelse. Rätt roligt faktiskt. Men sist och inte minst har vi NuKo ( NutidaKonst). Då vi skulle kolla på film, och jag lovar er att den filmen var inte värd att se dem var väldigt surealistisk och väldigt knepig. Men för att komma till punk så satt vi så i filmsalen det är mörkt och jag somnar. Oj oj Det är inte alls bra att prata i telefon sent in på natten då hänger man inte alls med sen på dagen.

Men nu till Bilderna jag lovade er att lägga upp på mina Keramik föremål jag har gjort både igår och idag.



En skål med litet fint motiv, som sedan ska bli antik vit.




Här har jag testat på att dreja första gången i mitt liv, och här är resultatet.
Det blev en skål och ett kakfat.


Sitter i skolan

Ja men se här, då var jag här igen. Sitter just nu i skolan och haft  första lektionen på 2 timmar. Keramik och glasformgivning, väldigt roligt ämne faktiskt. Testade på att dreja idag, det var faktiskt väldigt roligt. och sådant fint resultat jag fick. Jag fick i-alla-fall gjort en skål om man nu kan kalla de för det, och gjorde även ett kakfat. Då min lärare trode att de inte skulle gå så bra efter som det var rätt svårt att få till den då med tanke på att den kan falla ihop istället, för att väggarna kan bli för tunga så att det inte hålla. Men jag sa " Det är värt att testa, ramlar det är det bara att börja om från början. svårare än så blir det inte.". Som sagt jag började och forma till den och vips ett fint kakfat och det höll, och det är jag rätt glad för. Nu kommer farmor bli glad för ett litet extra kakfat hemma hos sig. Så kanske hon bjude på lite kakor nästa gång jag är där.
Bilder kommer upp senare.

Så nu sitter jag här i skolan och väntar på min nästa lektion. Men först ska jag faktiskt se om jag vågar mig på att äta skol lunchen idag. Det är soppa idag tror inte jag kommer våga äta den faktiskt. Dem har försökta att göra en Bacon soppa och bjuda på. låter inte så mysigt att äta blöta sladriga bacon bitar i en vattning sås måste jag erkänna. Men dom alltid så finns det ett stort utbud med grönsaker och salader, Det funkar bra det med och några knäckebröd på de. Woila och du har en nyttig lunch. sen blir det samhäll lite mer instuderingsfrågor.

Men nu tror jag det är bäst att jag går och äter innan lunchrasten är slut.

Kram/ Nali


Kolla vad jag hittade

Ojsan kolla vad jag hittade när jag satt vid skolan dator och skulle kolla in Stinas och shoppaholicmammans blogg.
Försökte dock lägga upp dem i skolan men det funkade inget vidare då datorn ville krångla. Så jag skickade dem till min hotmail och sparade dem på min dator hemma. Och här funkade det mycket bättre att ladda upp den.
Så nu ska jag bjuda på tv gammla Modell bilder fån Angelica.K fotosession för ett årsen.




 

Skola

Jaha nu är man i skolan, elle ja de har jag väl varit ett tag nu. Det var väldigt jobbigt att gå upp i morse dock. Men det får väl bli att man går och lägger sig tidigare så dessa problem inte uppstår. I varje fall så sitter jag i skolan och känner mig väldigt överambisiös. Vi startade med en matematik C lektion på ca 3 timmar och 40 minuter, och för en gångs skull förstod jag verkligen vad vi gjorde. känndes jätte skönt fick gjort mycket hoppas det håller i sig ett tag iaf fram till musikalen. Jag har även haft Samhälls lektion varav vi fick göra instuderingsfrågor för att läraren höll betygsprat utanför klassrummet med en elev åt gången. Fick gjort ändel frågot där också, annars brukar det bli rätt mycket snack som det för övrigt var. Men försökte dock att ignorera det för att plugga lite.


Så nu har jag lunch rast då jag försöker få tad i en dator för att skriva lite i min blogg. Och läsa Srtinas och Shoppaholicmammans bloggar. det är väl de ända bloggarna jag följer just nu. Älskar verkligen deras bloggar dem är fylliga och inressanta att läsa. Tog även tillfället i akt att kolla min skolmejl liet nya mejl hade droppat in var av ett jätte vicktigt så nu får jag plocka upp mina kaländer och bestämma möte med en person som jobbar på skolan.


Men nu måste jag kila iväg på nästa lektion (Engelska).

Kram/ Nali

Kan inte hålla mig borta.

Hade bestämt mig för att inte börja blogga förens jag fått hjälp med att designa min blogg.
Har försökt mig på det själv men det var bortom min förmåga.
Tar jag mig mer tid till det så kanske det går, men just nu känns det hopplöst.
Men i varje fall så klarar jag inte av att det kliar i fringrarna, måste bara får börja blogga lite smått.
Känns skönt att få komma igång med att blogga faktiskt, och få uttrycka mig i skrift.


Välkommen till min nya blogg!

Välkommen till min blogg.

Nu är det dags för mig att ta tag i tillvaron och börja blogga.
Min blogg ska handla om Vad som händer i omgivningen, (alltså allt mellan himmel och jord).
Och jag får passa på att önska alla som läser min blogg en trevlig läs stund.

RSS 2.0