Hemma från gymmet

Hurtig! Började med att gå ner i slasket och blasket. Det tog sin lilla tid det går mycket snabbare utan snö och allt slask päckel. Så när jag väl var frame så hade jag probem med att stämpla in. Men som tur va så gick det till slut. Samanlagt bev det 30 min på löpbandet och en del mag träning (lite jobbigt då jag har träningsverk sän innan i magmusklerna) och Så körde jag bröst. Det är aldrig fel med fasta och snygga bröst. hihi. Sjävklart tog jag mig friheten att basta lite också. Men nu sitter jag här hemma och fläskar till mig. var sjukt hungrig efter gymmet osså hade jag verkligen inge ork att laga mat så det fick bli en pizza. (en välförtjänt pizza)


Stor handlat

Har vart så off det senaste. Mycket som händer och verkligen inge ork till att skriva. Men idag så hämta mamma upp mig så vi handlade Ballonger, Serpentiner, 10,5 liter dricka glass kaffe, Osså vidare. Det blir ju stor kalas på lördag. Det är så kul att så många jag verkligen bryr mig om kommer. Helt underbart. Så nu ska jag bara beställa tårterna och dona med resten. Det kommer bli en stressig vecka. Men det ska vi gämna ut med härlig sömn och mycket träning. Har träningsverk sen senaste gången på gymmet. Men det tränar vi bort idag. Härligt härligt. Man skanske ska vara ite hurtig och städa idag med. Men det tar vi efter gymmet för dat stänger tidigt idag. får kila om jag ska hinna och träna.

Sen kväll och tidig morgon

Åhh kom hem vid tjugo över tio idag. Slutade ju tio, Men så gick jag hem idag. Förvånansvärt så tog det mig en kvart att gå hem från stan fast jag gick den långa vägen. Man ska inte gena igenom skogen när det är så mörkt ute! Man vet aldrig om det står någon och lurar eller som kan få för sig nått dumt, fast man tror att det är så säker för polis huset ligger precis på andra sidan. Neh det kan hända precis vad som helst. Och tidigare idag jag lovade att jag skulle komma en havtimme tidigare till jobbet imorgon också för att en arbetskamrat skulle till sjukgymnasten så då kommer jag dit och brygger kaffe och ser till att det ser bra ut när vi öppnar klockan tio. Efter som jag ska upp tidit och jobba imorgon så är det dags för mig att sova. Hoppas att ni sover härligt gott. Det ska jag göra iaf.


Nedräkning

Från och med idag är det alltså 31 dagar kvar. Men till vad säger jag inte förens längre fram.


ur tråkigt

Jag har funderat länge på om jag ska klippa mig. Men får aldrig tummen ur och kan aldrig bestämma mig hur jag vill klippa mig. Någon som har nått förslag på hur ?.
Har sjäv hittat några alternativ. Men har sån besluts ångest.







Vad tycker ni?
Kan ju inte bestämma mig. Sen funderar jag på att färga mitt hår brunt igen. Men jag ser ju lite yngre ut då. Hum.
 
Haha hittade några gamla bilder från gymnasiet när jag var brunett.



Mot stan

Så nu har tiden bara sprungit iväg. Och det är dags att göra lite nytta för dagen. Första ska jag springa lite ärenden på stan och sedan ska jag gå och jobba. bir ganska sent idag. Så när ja väl kommer blir det nog inget mer inlägg för den här dagen. För jag lär nog vara enorm trött så jag bara vill krypa ner i sängen och sova. Hoppas verkligen att det kommer massa folk så tiden rinner iväg idag också.
Men nu måste jag kila iväg. Hoppas ni får en toppen dag.


seg morgon

Trotts att jag vaknade nio, så igger jag fortfarande kvar i sängen. Börjar bli lite trög å morgonen känner jag. Men det ska snart ändras på. Idag börjar jag jobba klockan 16.00, Och innan det så ska jag se till att uträtta några ärenden i stan. Så snart måste jag kliva upp ur sängen och göra lite nytta.
Nu blir det alt till att stiga upp och äta frukost sen göra mig iordning.


Men känner mig lite såhär just nu.

saknar träningen

Satte mig för en liten stund sen och kollade på gamla tidnings artiklar och på olika sidor om judon när jag var som mest aktiv. Saknar det verkligen. Vill verklige börja träna igen. Och ska verkligen försöka göra det också efter som jag älskar sporten så mycket. Men ryggen är en enorm bov i dramat. Så jag hoppas på att om jag börjar träna igen så kanske de försvinner lite i alla fall. Saknar sporten något så fruktansvärt. Och hoppas verkligen att jag kan återgå till den utan probem. Har nu haft ett uppehåll på 2 år och det är verkligen dags att ta upp det igen. Nu är det nog inte bara snack, Kände hur det kliade i fingertopparna när jag såg min dräckt hänga inne i garderoben imorse. Så nu ska jag verkigen få tummen ur och komma igång igen.. WISH ME LUCK...


Nu är jag klar

Oj Jösses vilken tid det tog att göra allt. Men nu är allt klart, så nu inväntar jag min syster som ska komma. Ska bli kul och se henne, det var ganska längesen nu. Måste även få tummen ur och bestämma vad för mat jag ska laga idag. Igår blev det tacos med mini bröd. Super gott var det.





Det ser så sjukt gott ut. Mums


Det slank ner en och en annan liten tacos i magen.

Hum funderar på en lax sallad idag, men får se hur det blir med den saken.

Ren lathet

God morgon, Vaknade kvart i nio. Men inte klivit upp ur sängen än. ligger här nerbäddad i min säng och skriver dagens första inlägg. Har ingen lust att gå upp än, sängen är allt för varm och bekväm. Men snart lär telefonen bli terrad så det vär nog lika bra att gå upp och gjöra sig iordning. Idag får jag ju besök så får se till att det ser någotlunda bra ut här hemma. För idag kommer syster min och hälsar på. Och det är verkligen på tiden. Hon har inte vart här en enda gång och jag har nu bott här i 6 månader. 6 månader utan internet, Usch tro mig det har vart super jobbigt att inte kunna berätta allt skoj och allt nytt som händer runt om mig. Men nu är det dags att kliva in i duschen sen blir det frukost och göra lite nytta för mig.

Lång ensam kväll

Har precis sett avsnitt 12 av The vampire diaries, Kan inte hålla mig till de andra avsnitten. Serien är så sjukt bra. Kvällen har varit lång och ensam, Men nu ska den avrundas och det är snart dag att krypa till kojs. Sängen bara skriker mitt namn. Neh kanske inte så hysteriskt men börjar bli lite trött ändå. Dage har gått väldigt upp och ner i ena stunden är man jätte glad och i den ena är allt ensam tråkigt och tårarna sprutar. Jag vet att jag behöver min mamma som brukade reta upp mig vid dessa tillfällen så jag fick gråta av mig. Men får försöka ta hand om det själv på egen hand nu mera. Men måste bara ta reda på hur jag ska lösa det. Typ kärleksfilmer man gråter till? haha. som Ps I love you. Den enda filmen jag verkigen stor gråtit till. Men den är ganska hemsk och sorgsen ändå på något sätt. Usch.. Ne, nu ska jag borsta mina tänder. Hoppas ni sover gott.


Underbara Människor

Fjäsk och fjäsk, Naeh. Bara underbara människor. Ringde mamma men hon kunde ju inte köra så ja kunde handla, Och alla jag verkligen frågade visste inte, Så smart som Nali är ringer vi faster Maria, och dem skulle tydligen handa så jag fick åka med dem. Wiho!. Snart så kan jag fortsätta titta på min favorit serie. Avsnitt nio krånglade men inte länge till. Känner mig verkligen som ett freak, Har ju så fastnat i två serier. Den ena började visas igår på 6an fast sesong 1, Och sesong 2 går nu i USA så man får ju vänta extremt hela tiden. Wiho! Nu ska jag försöka göra något vettigt om jag inte fastnar här och skriver massa inlägg för er.


Soo damn love it !

Paul wesley och min vän oliver

Har inte uppdaterat något under gårdagen, Ber om ursäkt för det. Men natten innan hade ja bara sovit 2 timmar sen gick jag och jobbade på det, Så när jag kom hem igår så sten somna jag i soffan till ett av snitt av min nya favorit serie. Men innan jag somna var jag faktiskt tvungen att komentera en sak till 2 av mina vänner vara av den ena var en del av det jag skulle komentera. Jag har ju totalt fastnat för en amrikansk serie som börjar på 6an den 11e februari tror jag bestämt att det var. Och den ena huvudroll inehavaren är så sjukt lik en av mina Danska vänner. Och det lade jag märke till i redan första avsnittet. Men igår kunde jag inte hålla mig, utan var tvungen att säga det till honom och en gemensam vän. Och varken han eller Anders kunde säga motsatsen. Men Paul wesley och min vän Oliver kunde vara bröder så lika är det. Skit kul.

   
Paul Wesley                                               Oliver lund

det syns inte så bra på denna bilden dock. Men jag ska se om jag kan fixa en bättre bild lite längre fram.

Nu ska jag springa iväg och svara på sms efter som folk försöker få tag i mig febrilt. Också ska jag försöka ringa och fjäska med mamma så hon bara kan ta svängen förbi willys med mig så jag kan köpa mer glass och tröst äta.
Nu ska jag också vara skit duktig och vika all tvätt efter som jag har haft tvätt stugan imorse, Vaknade typ 10 min innan jag skulle ner och tvätta, de var ju tur det för jag hade då ingen väckarklocka på. hihi. Ska också försöka fjäska med en kompis te mig med. Får se hur det går. hihi 


Ett citat från tisdagen.

E ska baka och hämtar sirap i hyllorna och tänker inte ett dugg på att den ena var full, så han trycker på burken och får sirap över hela förkädet och märker absolut inget. Jag och Niffarn börjar gapskratta.

N: Jäva klant.

E: Vad?

N: Du fick sirap på förkädet.

E: Men åhh Varför sa ni inget för?

N: Men vi visste inte att du skule kläma på burken, Vi kan inte läsa dina tankar.

Gapskrattet fortsätter.

E: Sluta skratta annars ska du får slicka upp allt med din tunga.

N: Men E man slickar alltid med tungan, Hur slickar man annars?.

E blir röd i ansiktet och skäms lite. Hihi Det kanske inte är lika roligt om man läser det såhär. Men det var sjukt kul.


Skratt och tårar

Idag har vart en hel skön dag. hela dagen har gått väldigt fort. Det har även blivit mycket skratt och tårar. Det går inte låtabli att skratta när man jobbar med Naifers. Hon är en så störtskön tjej. Jösses humorn är alltid på top. det har vart en he de att göra idag och det har flytit på väldigt bra. Dagen startade med att vi fick ett gott skratt när en av stammisarna körde fast med lastbilen för han absolut skulle parkera i snödrivan. Så var det ju så att det skulle förbi en annan lastbil som skulle till hotellet längre bort men han fick ju inte fart på lastbilen så den lille lastbillen fick hjälpa den stora med att dra, Det såg väldigt kul ut. Det roliga med detta var då att han i den stora lastbillen jobbade som berjare också plus att han hade förklarat hur man skulle göra om man körde fast. Men jaa man ser ju själv hur bra det gick. Hihi


Nu är det dags att göra lite nytta hemma också faktiskt. Sätta igång och diska sen blir det vä till att vänta. Skulle få besök idag, men vi får se hur det blir efter som Jag inte får svar av personen ifråga som ska komma. Men det kommer nog snart får vi hoppas på.


Ny dag nya möjligheter

God morgon, hoppas ni har sovit gott. Det har jag Iaf gjort. Nu ska jag göra mig iordning och fixa till lite här så måste jag gå sen. Möte nu på morgonen och sedan ska vi jobba. Hoppas att det bir mycket att göra idag också så tiden flyger iväg. Idag känns det som en bra dag, Iaf bättre än igår när saker och ting blev lite upp och ner. Idag hoppas jag också på besök då de andra dagarna har varit lite misslyckat på den fronten. Men idag håller vi tummarna extra hårt.
Nu måste jag kila Hoppas nu fåren super bra dag.


Soffpotatis

Jag skrev aldrig något igår som jag lovade. Men jobbade längre än befarat så kom hem väldigt sent.
Och idag sutar jag ganska tidigt.. Men var fortfarande väldigt trött efter gårdagen och huvudverken smög sig på ganska bra, Så när jag kom hem stensomade jag i soffan och vaknade kockan sex. Men känner att jag beöver lite krubb i magen, men idag är en väldigt känslosam dag och jag har verkligen inge ork till något och kan till och med börja gråta för inget alls. Det är skit jobbigt men för hoppningsvist är det över imorgon. Önskade att jag hade fått sälskap idag. Men detta sälskap är så fruktansvärt upptagen hea tiden. Men jag kan inte förstå att jag ens har förhoppningar i nu läget. Play along heter det väl.
Suck nu måste jag får tummen ur och göra mat annars svälter jag. En liten sketen toast på hela dagen hjäper inte någostans.


Morgon mys

Sitter nu här i min lilla soffa och myser med en varm kopp I love eco te och ser på tv.
Snart är det dags för möte så man får väl gotta sig bäst man kan, för efter de så ska jag ju jobba. och idag blir det att jobba kväll, får se om det blir mycket att göra. Det hoppas jag på för då rinner tiden iväg.
Men nu ska jag göra mig iordning osså inför mötet och jobbet.
Hoppas nu får en bra dag även idag. så ses vi gen vid nio tiden.


En dos av..

God morgon på er, hoppas ni har sovit gott, Det har jag iaf. lite väl för gott.
Tvättstugan fick vänta så trött jag var idag.. Det får bli på lördag istället det är ju inte akut så. Nu är det dags för morgon dosen av vitamin intag, Känner ni att ni går miste om mycket vitaminer och mineraler så finns det Komplett dem går att köpa på en hälso butik. Dem är lite äckliga men man vänjer sig och dem slinker ner vädigt lätt ändå. Ska snart också klämma i mig lite frukost, Men det tar en liten stund att bi hungrig på morgonen.
Men först en Komplett tablett och lite mjölk.

  

Good night peps

Nu är det säng läge, Ska upp 7 imorgon och tvätta.
Och efter morgon dagen så behöver jag inte städa på minst 4 dagar iaf.
Får se hur mina städ attacker kommer till.
Vaknade iaf i morse halv 8 klarvaken oc skuttade upp ur sängen och började plocka undan och pilla. En helt underbar känns faktiksk fast känndes ändå ganska konstigt.
Nu blir det sängen och sussa sött.
Hoppas ni alla sover super gott, det ska jag iaf.
Natti Natti.




kvälls mys

Åhh det har vart en skön dag idag.. allt har bara flytit på ganska bra.
Vissa har ju med sina barn när dem fikar. Då pratar vi på ålder mellan 2-3.
Så himla störtsköna små barn. Det går ju inte att ignorere dem heller.

Nu har man städat hela lägenheten, Dock är det bara tvätten kvar.
Men det bir lätt fixat imorgon bitti.
Så när man har vart så flitig så få man allt unna sig lite mys.
Tända ljus och äta lite GB glass.. Och mysa framför tvn.
Får se om man får besök senare men det är ju inte het hundra.
Hoppas ni också sitter hemma myser och gottar er.


Kvällens mys glass.


RSS 2.0