Earth hour

Ikväll ska vi Släcka alla ljusen vid 20.30 tiden genomförs världens största klimatmanifestation. Genom en enkel handling – att släcka ljuset under  en timme – visar du ditt stöd för klimatet och uppmanar samtidigt världens makthavare att agera i klimatfrågan.

- Earth Hour är betydelsefullt genom det stora antalet människor som deltar i Sverige och i andra länder. Jag kommer att vara hemma ikväll och släcka ned och tända några ljus, meddelar statsminister Fredrik Reinfeldt.

Kom igen allihopa. Nu släcker vi ner alla ljusen hämma tänder några levande ljus och njuter av att vi gör någonting bra för klimatet.! Jag har redan startat me att släcka ner alla min ljus här hemma!.


Canberra, Australien


Ingen aning


Efieltornet i Paris, Frankrike


Världen under Earth hour

Shopping

Var nere en sväg på stan med min lillasyster idag. Mötte upp henne vid bussen så tog vi en sväng på stan. Och det blev väl lite shopping. Det är väl aldrig fel. Får una mig något litet ibland. Det händer ju inte så ofta att jag köper kläder men idag var ett undantag. Sen tog vi en fika och bestämde att vi skulle på bio med hennes kontaktperson på hennes födelsedag. Så lämna jag av henne vid bussen och såg till att hon kom med bussen som  hon skulle.


 








Ber om ursek för de blurriga bilderna. Men ljuset i min lägenhet suger ganska rejält.


När kvällen sluta för det festande...

Så stratade den för oss som jobbade. Jösses vi stod på jobbet ja och el niffo och var sjukt sugna på att festa. Men vi slutade jobba själva vid 00.00 tiden, men inget hindrar en att kul även då. Jag och några arbetskamrater till gick och efter festa på butlers. Eller om man nu ska kalla det att efter festa. Vimmelbilder får ni här!



Två arbetskamrater


Niffarn, Izet, Izets kompis och jag.. 


Det spelades gamla godingar hela kvällen. Och det är ju tur att man är uppväxt med sådan musik så man kan texterna. Hihi

inget inlägg igår

Oj jag hade sååå mycket att göra igår så det var sanslöst.! Där med blev bloggen lidande. Men sådant händer alla eller om det nu gör det.. hihi.

Kvällens musik

Ikväll är det Justin Timberlake och Timberland



Varje lite flickas dröm

Satt och kollade lite osså hitta jag detta jätte gulliga Hello kitty hus. Det är ju verkligen var enda liten flikas dröm att få bo i ett hel rosa hello kitty hus med bara denna rosa lilla kitty.  Tycket huser var ur gulligt men lite to much!


Det ser nästan ut so ett litet sorority hus.








Lite too much pink and girly for my style :)

Amrikanska hem

Tycker dte amrekanska husen ser mycket mer inbjudande ut än de svenska hemmen.  Skulle lätt kunna tänka mig att bo i ett amrekanskt hus. Allt är så robust och maffit så det känns mer hemtrevligt ut och varmt ut än vanliga hem fär man oftast blandat olika stilar med varandra och man är lite mer försynt med inredning känns det som.











Våffeldagen

Oj Jösses vad våffler vi har fåt gjort idag. Men det är allt kul att det går åt och tiden har verkigen flygit iväg idag för att det har vart så mycket att göra. Men det var allt tur att vi skulle göra våffler annars kanske det hade vart elt dött. Men när man står där så är det väl klart att man inte kan låta bli att smaka. Och dem var ju super goda. En våffla med sylt och vaniljvisp körde jag.. Mycket godare än grädde till.


Födelsedag

Idag fyller min far 40 år.. Så jag får passa på att gratta på 40års dagen. Och hoppas att den kommer bli bra.


Dålig uppdatering

Ber om ursäkt för den dålga uppdateringen för gårdagen. Men mitt internet började krångla av nå anledning och jag hade bara inte orken att pilla med det just då. Jag köpte bland annat en ny film igår. Finner inte så mycket annats om är rogivande just nu. Plus att lilla Gösta retar upp matte hela tiden och väcker mig tidigt på morgonen.  Men nu ligger han är och ska gosa.  Kommer snart uppdatering från dagens händelse hittills.



Hemsk morgon

Imorse vaknade jag helt vättskrämd. Det luktade bränt i hela lägenheten. Det finns verklgen inte mer hemskare sak än just det. Jag tog ett varv om i lägenheten och verkligen kollade så att det inte var inne hso mig. Men hittade inget, så jag ställde upp balkongdörren så det fick vädra lite. Så går jag ut i hallen och känner fortfarande denna hemska os. Så jag öppnade förren till trappuppgången och kollade. Jajemensan. Någon hade bränt något eller nått. Fick höra sedan när jag skulle till jobbet att det var en brödrost av nått slag som det hade börjat ryka om. Och denna person som problemet uppstod hos öppnade dörren till trappuppgången och inte vädrade ut stanken via fönstrena eller balkongdörren. Hallå IQ ********!


Lägg dags

Efter en massa bölande och snyfftande till P.s I love you. Så är det dags för sängen. Ska ju upp och jobba imorgon. Och jag är verkligen jätte trött. Tror att allt bölande till filmen har satt sin verkan. Är helt slut nu. Men det går inte att hata den filmen. Tycker den är sjukt bra och jätte sorgsen på en och samma gång. Men när man ser den filmen känner man det att man verkligen är ensam utan kärlek i livet. Men nu är det sängen som gäller.  Så god natt på er. <3


Middag + mys till film

Lagade mat och det blev min taco. Översaning? Neeh. Är för lat för att laga något mer anständigt. Men tacos är både nyttigt och gott. Så det kanske går gämnt ut?.. Samtidigt så startade jag filmen A cinderella story och såg på den tillsammans med Gösta som skulle ligga på mig som ett klistermärke. Ovanligt? Neh. Tror han kommer bli en enmans katt. Han är rädd för alla som kommer in genom dörren och kommer endast fram när vi är själva. Han är som min lilla bebis. Men just är Gösta min lilla bebis och kommer förbli det. Han kommer bli sjukt bortskämd I know. Men vem bryr sig. Har ju ingen annan att pyssla om så. Nu ska jag och Gösta lägga oss och se (jag ska se och gösta ska sussa på mig som vanligt) P.s I love you. Det är den mest hämskaste filmen jag sett tror jag. INte i skräck då utan i kärlek. Den enda filmen jag verkligen har brytit ihop på när jag såg den första gången med lill pao pao. Usch lilla pao måste jag snart träffa. Den lilla godis ungen var längesen jag träffade. Får nog slänga iväg ett mess till na sen.

Men nu ska jag lägga mig här och se på film. Kommer böla som en liten gris, men de kan behövas. För det finns så mycket jag egentligen behöer släppa ut men inte får ut. Det är nu jag behöver lilla mamma som retar upp mig så jag blir arg och inte vet vart jag ska ta vägen, som sedan bryter ut i stor bölande.  Mamma <3



Saknar mami och papi väldigt mycket emellanåt <3


21e mars

Här sitter jag nu med Gösta i knät. Efter han sprang och gömde sig på toaletten när pappa Johanna och min lillebror var här. Han är fortfarande skraj efter flytten. Men det bättrar sig ganska mycket. Jag var inte ett dugg glad på Gösta imorse då han hade fått ett frispel och förde massa väsen och bara var allmänt jobbig. Men sedan lyckades jag somna om och vaknade med en jätte gosig katt vid fötterna. Då var det minsan dags att gå upp och städa efter som vi skulle få besök. Så hann att damsuga och skura golven och vädra. 

Shoppade lite också i mat affären. Det brukar inte gå så mycket roliga program på söndagar så jag passade på att köpa mig 2 filmer när jag var nere och handlade dagens dos av middag och kruka till min nya blomma jag fick av pappa, Johanna och min lillbror. 


Två jätte bra filmer tycker jag personligen.

Så ska strax ställa mig och göra middag och se på film tänkte jag..

6 dagar i rad

Idag är den 6e dagen jag jobbar i rad. Fick ju ta igen degen jag var ledig förra veckan. Men ska jag vara helt ärlig så känns det inte ett dug som att jag jobbat 6 dagar i rad skulle lätt kunna jobba imorgon och fortsätta de andra dagarna också. Det kanske är ren överflödig energi. Men jag är inte tt dug trött på attg jobba just nu.. Käns skit kul och skulle lätt kunna jobba vidare.  Gjorde lite ont i hjärtat att slita sig från gösta mirse bara. Han har legat som fast klistrad på mig hela morgonen och vägrade att gå upp ur sängen. Men det är då man bara älskar de små liven. Nu ligger han här bredvid mig och spinner och lägger upp tassarna på mig för att känna om jag sitter kvar. För får jag för mig att gå så känner han de och ska följa efter. Så himla skön gose katt. Idag har han inte legat på toaletten och häckat utan när jag kom hem låg han under mitt täcke i sängen och gotta sig. Tror allt att han käönner sig väldigt hemma. Och det är bra det.

powernap med ljus tända

Ushc fick lätt panik nät jag vaknade till. Ljusen var tända hur illa kunde inte de slutat egentligen. Nu ligger vi som två utslagna sälar här i sänngen. Gösta stensomnade precis. Och själv tänkte jag vara lite artig och säga god natt till er alla från oss. Hoppas ni sover kanonbra.Det blir nog att sona till National treasure ikväll och vaka super trötta och verkligen släpa Gösta upp ur sängen. Morgon trött liten kille..   Natti natti på er. <3


film kväll.

Ikväll blir det att bara mysa med Gösta och glo på lite film. Ikväll går ju National treasure - Hemligheternas bok på kanal 5. Det blir en väldigt lugn kväll då jag ska upp och jobba imorgon.. Ska även kolla på  Blonde Ambition och Blonde and Blonder.







Dagen outfit


 
Linne - Bikbok
Kofta - Ginatricot
Jeans - Tippy
Skor - Sko punkten
Halsband - Diddy
Jacka - Gova från farmor
Halsduk - Mammas gammla

Rånförösk

Kvinna utsatt för misshandel och rånförsök

En kvinna misshandlades och utsattes för ett rånförsök i närheten av resecentrum i Trollhättan vid 19-tiden på torsdagskvällen.

Relaterat

Kvinnan mötte två yngre män och en av männen försökte slita ifrån kvinnan hennes väska som hon bar på ryggen.
Detta misslyckades dock. Då gav sig den andre yngre mannen in i handlingen och slog till kvinnan i ansiktet.
När kvinnan började skrika och ropa på hjälp så gav de två angriparna upp och försvann från platsen.
Polisen fick anmälan om händelsen först sent på torsdagskvällen och sökandet efter de båda gärningsmännen har inte givit något resultat.
Men polisen i Trollhättan är mycket angelägen om att komma i kontakt med eventuella vittnen till händelsen. Brottet rubriceras som misshandel och rånförsök.
Kvinnan blev inte allvarligt fysiskt skadad.




Rånades av två knivmän

Två unga män rånades av två knivbeväpnade män på Karlstorpsvägen i Trollhättan vid ettiden i natt.

 

Relaterat

Det var i närheten av Hemköp som de två angriparna gav sig på de båda männen. En av angriparna tog fram en kniv och begärde att få pengar.
Sedan de båda männen lämnat ifrån sig sina pengar försvann angriparna snabbt från platsen.
Det förekom inget fysiskt våld vid rånet. Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt gärningsman


Min Slutsats


En enkel slutsats av mig angående dessa två händelser som hände i vår lilla stad igår. I artiklarna står det att ingen av gärningsmännen är gripna. Kvinnan blev rånad av två yngre män och de två männen blev också rådan av två yngre män. Fast senare på kvällen. Det kan ju helt enkelt röra sig om samma gärningsmän.

Jag ska leta upp lite papper från skolan så ska ni få läsa en argumenterande text till skolan mot ungdomar som utför våld. Jag skulle även vilja relatera mitt tidigare inlägg om Vett och Etikett detta efter som det är väldigt nära relaterat.


Misshandel

Min mamma ringde precis och väckte, Och fågade om jag var hemma och om jag var välbehållen. Jag fattar inget alls vad det va hon ville. Men då klämde hon ur sig att det var en tjej i 20års åldern som blev misshandlad igår här på resecentrum. Och tänk om de hade vart jag. Det är ju tur att jag inte bor åt det håller och går åt andra. För igå gick jag hem så det kunde ju vart jag eller någon annan också. Men usch vad hemskt. Hoppas tjejen klarar sig. Och vågar ta det till rättegång. För rättvisan ska fram. Hur jobbigt det än är så är det det bästa. Många vågar inte ta det till rätten. Men ha is i magen ska ska allt ordna sig.

Vett och Etikett

Får man lära sig det hemma eller i skolan numera? Inte för att jag är gammal. Men inte fan sätter jag mig och ifrågasätter en vuxen människa. Eller käfftar emot. Mitt mottå är att man ska lyssna på äldre människor med med erfarenhet och vishet än en själv och mest av allt visa respekt. Men detta blogg inlägg skulle inte handla om detta. Lär man barn och ungdomar vett och etikett eller skiter man i det bara för att ingen orkar. Ibland blir jag så less. Är man ute och äter eller fikar på ett cafe/resturang så ska man väl iaf uppföra sig. Som exempel, om man har soffor på ett cafe för att man ska lite mjukt att sitta på. Slänger man upp fötterna i sätet eller på stolarna då? eller ligger över halva soffan?. Det må vara okej hemma men inte på ett cafe/resturang! Eller att leka med elden, gör man ens det hemma? Är de okej att sitta och leka med elden ute över huvudtaget? Neeh jag tror inte det. De är så fruktansvärt dumt. Vad skulle man göra om det skulle fatta eld på hela stället. Då står man där som ett fån och känner sig jätte dum. Jag är jätte petig med små pirromaner på jobbet. För jag vet att det är så jobbigt när något brinner ner. Mina bröder råkade elda upp ett halft hus när dem var små. Och ett av mina föräldrars hur har brunnit ner. Och för inte alls längesen så brann en släktings hus ner. Det är inget man vill vara med om. Så snälla sluta elda på saker eller leka med elden


Bebis förvånade mig.

Blev glatt förvånad när jag kom hem. Jag har gått och oroat mig så mycket för att Gösta skulle ha hittat på massa bus när jag va på jobbet. Men den lille sötsaken har inte gjort ett enda litet bus under hela 6 timmar. Han har bara legat och gottat sig i en av hyllplanen på toaletten. Den lilla gosetrollet. Men nu lär han vara super mysig. Så nu när jag ska gära ett blogginlägg leker han av sig energin med den lilla musen an älskar. Så han är syper mysig när vi ska sova. Lär ju ha ett rent helsike att få honom gå upp ur sängen imorgon, Gösta är inte direkt en morgonpigg katt. Har dock aldrig vart med om en sjukt morgon trött katt som Gösta.  


Litet tips

Igår flyttade ju Gösta hem. Som vanligt så är han extremt gosig om minst inte mer för tillfället. Han har vart på mig hela morgonen. Han ska verkligen ligga på en eller som när jag skulle sminka mig. Då skulle han ligga på mina fötter. Eller sprungit efter mig vart jag än har gått här i min lilla lägenhet. Det är inget tvivel om att han är sällskapssjuk. Men börjar dock bli orolig för vad han kommer hitta på för sprall när jag ska gå och jobba sen.
Men jag ska ge ett tips till alla som skaffar katter eller nya saker hem. Det är att använda Feliway den finns i spray katt halsband och till och med så man kan stoppa den i eluttagen. Den gör så att katten accepterar de nya hemmet elle möbeln fortare. Feliway är en spray med syntetiska ansiktsformoner som katten även har i sina kinder. Det är därför dem går och stryker sig mot saker och ting då dem gör det för att markera att detta föremål som katte själv accepterat. Man kan även använda Vital concept spray (även så kallad Fyspray). Det ni vill attg katten inte ska klösa på eller bita på sprayar ni på med fysprayen. Den innehåller ett ämne som katten reagerar på och inte gillar. Smarta tips till er som får hem en ny kissemiss eller vill flytta in en möbel som ni inte vill ska bli förstörd.

 
Jag och Gösta


Fy sprayen


Feliway Ansiktsformoner.

För er som har katter som gillar att tugga på saker så föreslår jag att ni köper tuggben för katter. Dem är även kallade Cat-stickis.

En fika på jobbet.

Sitter nu på jobbet fast jag slutat och dricker te och äter bananaz. Väntar dock på att jag ska hem te kompisen och se på film plus hämta upp Gösta. Wiho. Var på en Djurbutik/vetrinär förut idag och köpte en grej te arbetskamratens hund. Så passa jag på och fåga lite om kostnade för att ta bort ärterna på Gösta. Men det var ju inte farligt dyrt. Fick en liten goodiebag med kattmat i mjuk och hård form. Köpte även en bukett blommer till vår kära Pia på jobbet för imorgon fyller hon år. Så hon fick tulpaner som hon älskar och ett litet kort.

Här kommer dagens diggar låt.

Den får mig verkligen att vela dansa.!

Vakna i panik.

Visst är det super jobbigt med mardrömmar. Jag hade en inatt och verkligen vakna i panik. Men de är altid så att när fantasin inte räcker till, till den första drömmen så startar det helt plötsligt en ny drömm. Men som jag märkte nu har jag kommit tillbaka på de drömmar som terrade mig sommaren 2008. Och till följd av de så fick jag sömnsvårigheter. Kunde inte sova över huvud taget. Verkligen skit jobbigt.

Ikväll hämtar jag upp Gösta så ska han flytta hem på riktigt.sist var han bara här på prov för att se hur han skulle ta de.

Kvälls mys

Så nu har jag städat som en galning och det är alltid lika härligt att ha allting i ordning. Allt ligger där det ska och alla disk är borta. Helt underbart. Och nu ska kvällen avslutas med en välförtjänt kopp te och lite nudlar med massvi av tända ljus..


Gösta va på besök

Hämtade upp Gösta igår efter stor shoppingen. Och Han tyckte väl att det var jätte jobbigt med ny miljö och försöka komma in i andra rutiner. Men så igår kväll så var han väldigt mysig och ville ligga väldigt nära och kela. Tills jag somnade. Vaknade dock inatt några gånger då han hade hittat leksaks musen jag slängde ut på golvet åt han. Då var det inga problem att leka och stoja. Men hade ett smärre problem att få honom komma fram imorse från täcket. Då var det tillbaka till ruta ett. Massa konstiga ljud och han blev helt vättskrämd den stackaren. Så han låg och tryckte under mitt täcke hela morgonen och vägrade att ens titta ut. Även om jag lockade honom med hans favorit godis. Men Mörker och trånga utrymmen är en slags trygghet för djur. Men på Onsdag flyttar han offisiellt in och då kommer det starta med ruta ett igen. Men då har han iaf vart här en gång innan och då kanske det inte blir lika jobbigt som senast.


Samanfattningen av min 20års dag

Joo, Mina planer var ju förstörda dagen innan. Men jag hitta allt annat att göra. Åkte till Göteborg ändå, Lämna mina grejer hos Fie och Robb Och får nycklarna. Ska möta upp Anotn. Visst fan åker jag vilse i Göteborg 2 gånger på min egna födelsedag. Kanske inte det roligaste som finns.. Ju längre jag åkte desto mer nervös och uppstressad blev jag. Men men Jag kom ju fam till slut. Och sen åkte vi till Trädgårn. När vi kommer in får jag den kostigaste känslan ever. OHOH! Vart har vi landat? Tjejer i kortkort och röda målade läppar. Och Rave musik. Inte nog med det så spela dem slager musik på andra bar våningen. Nevah! Thats not Nali style. Kompisen märkte att jag inte alls gilla stället som tur är. Så vi går vidare till Parken där Knappen och Hakim skulle vara den kvällen. Och efter 2 min spela dem min nya favorit låt. So my style! Hell yeah.


Tisdag morgon + mys

Igår köpte jag allt till min lilla Gösta. Saknar bara en klösbräda till honom. Igår fick han följa med hem på prov. Och igår lugnade han ner sig en aningen på kvällen när jag skulle sova. Då skulle han ligga tätt intill och gosa. Men nu tror jag att han tycker det är lite jobbigt och han är nog väldigt uppstressad och tycker att det är jobbigt just nu. Men idag ska han tillbaka hem till sin riktiga mamma för på onsdagkväll flyttar han hem på riktigt. För jag jobbar eftermiddag på torsdag  så jag kan hålla uppsikt över honom. Den lille stackaren har nu gömt sig under mittt täcke och vägrar komma fram. Men jag förstår honom. Det är örkt och ett trångt utrymme för honom där han känner sig säker.



Visst blir man less

Nu sitter jag här ensam, Mina vänner sover fortfarande och jag har nada att göra. Osså tänkte jag att, vad härligt med ytterligare en fin dag, och hoppas att våren snart är här. men icke, DET SNÖAR. Jo men visst blir man less på all dess snö. Inte för att det honner komma mycket snö idag för jag ser ju att det är ett litet skit måln som bara släpper ner mer dun till det vita duntäcket. Det kommer ju garanterat bli fint under dagen. Men detta betyder ju mer slask och blask och stora pölar på marken. Usch vad less jag blir.

14e Mars

Sorry har vart borta hela helgen. vart hos mina kompisar hea helgen. och kände det att jag inte ska sitta och blogga när jag är här. Iof har jag kunat gra det om jag vill. Jag tänkte slänga upp några stycken bilde från mitt kalas förra helgen.


Farmor jag och min Farbror


Faster, Farmor Kjell åke (farmors gubbe) Och Peter (fasters sambo)


Kusin bild. Från höger. Helga, Rebecka, Jag, Edvin och Alexander,
Och längst ner i rött är min lilla kusin fast på min mors sida, Michell. 


Jag öppnade Helgas present,


Och det var en liten kanin.


En riktigt stor Bamse kram av systerdotterna. Malva. (bustrollet)

Min Bday!

Idag är dte min födelsedag. Tänk att jag är förbi tonåren. Hela 20 år blir jag idag. Men det är ändå världens jobbigaste dag. Tanken var att jag skulle ut med en kompis idag. Men icke nu kan han inte längre och alla mina planer för helgen är helt bortblåsta med vinden. Och jag vill absolut inte sitta hemma heler. För behöver jag göra det. Kommer jag garanterat gråta livet ur mig! Hatar att sitta ensam sådanahär dagar. Så Jag är öppen för förslag!

Besök

Idag kommer Farfar hit och jag orkar inte ställa till nått skoj. Han stannar ändå inte så länge. Han kommer hit och tjatar lite, jag lär väl få höra om vasaloppet Jippie jätte kul. Men jag tänkte att jag kanske skulle ställa mig och baka en kladdkaka och vispa lite grädde till. Tyckte det lät som en toppen ide det är ju inte så jobbigt eller svårt osså är det gott. Det får duga utmärkt idag. 

Kommer sakna skruttan

Idag så flyttar Gelica till Turkiet. Önskar verkligen att jag också kunde göra det. Det är ju mitt favorit land ändå. Men idag runt 13 tiden kommer hon sitta på flyget ner till turkland. Där kommer hon leva loppan. Men hon ska jobba som au pair i Izmir. Hoppas att resan kommer gå bra för henne. Och vi alla kommer sakna henne jätte mycket.


Lycka till nu skruttan och hoppas du får det ricktigt bra där nere <3

Tack så hemskt mycket

Igår när jag kom till jobbet så fick jag en present av lilla goa S. Han tyckte att mina vita tygskor var för trasiga och jag absolut inte kunde gå i dem. Neeh det gick ju inte. Så när jag kom ner då hade han vart och köpt ett par svarta tygskor till mig som jag skulle ha när jag jobbade. Så himma gulligt hjort. Osså stod det Grattis på lådan också. Haha. Han är för snäll och go den manen. Hihi. Tack så hemsket mycket!


En händelserik dag

Oj oj ni har ingen aning om vad som har hänt idag. Det är så mycket roliga saker som har hänt. Men nu efter en riktigt händelserik dag ska jag krypa ner i en nybäddad säng och glana på ett avsnitt av Legend of the seeker.  So Good night sweetheart good night.! <3


It's stuck on my brain


Den nya låten som har fastnat i huvudet. Skön rytm och riktigt bra faktiskt. Är inte så mycket för Rihannas låtar men denna var faktiskt bra och skön.

En sväng till stan?

Funderar starkt på att plocka upp tvätten och bädda om sängen med fräscha sängkläder. Och springa ner på stan en sväng. Det skull eju inte vara helt fel. Springa in på en salong och pilla till ögonbrynen?. Va, vad säger ni om det?.. Hade ju vart super bra. Om dem iof har tid med lilla mig på dropp in. Nopprar aldrig mina bryn själv. Det kan bli så fel och skevt så aldrig!. Det syns tillrckligt på dem som redan gör de själva. låter som en super smart idé. Eller ska man kanske boka en klippning och ögonbryn?. Hum. Nej nu blev det för mång val. Tvätten ska upp iaf. jag har väl iof inte buskiga ögonbryn och har väl aldrig haft men det är ju skönt när dem är uppiffade.


Nu känns det mycket bättre


Nu äntligen är den hemska blekningen borta. Och håret sittre fortfarande kvar. Är helt överlycklig. Jag förstår verkligen inte vad jag tänkte med när jag blekte de. Men men gjor är ju gjort. Dum som man är. Men nu är det brunt och det kommer det förbli. Nån gång i April eller Maj kommer det blonda slingor i. Lite fräschare till sommaren. Men visst ser jag yngre ut i brunt hår? Mitt huvud ser inte heller så avlångt ut i brunt hår tack och lov. Måste städa lite smått idag, för imorgon kommer Farfar hit på besök. Tro det eller ej så fyller jag på fredag. Fun. SYSTEMET nästa ?.. Haha neej då. I Veckan hoppas jag även på glada besked från Karin. Håller verkligen tummarna för att de högsta hönset är förnuftig och säger att det inte är några problem att tänja lite på reglerna. 

Morgonens Mys låt



It makes me wanna dance my as off. 

Brunett får det bli

Jag mådde verkligen illa av den nya hårfärgen jag hade. Usch klarade inte ens se på mig själv i spegeln. Då är det faktiskt ganska illa. Så nu slängde jag i en Kastanj färgad. Jag kan stå ut med den röda nyansen mer än den hemska blonda jag hade. Har man blont hår och ska färga så måste man ha en röd nyans i för att det inte ska bli grön. Har en till förpackning med en riktig brun som jag ska slänga i om ett tag. Är verkligen super rädd för att håret ska gå av just nu. Då kommer jag verkligen gråta!


Sovmorgon och tid i tävttstugan

Här ligger man i sängen och slappar. Blev inte ett dugg nöjd med min hårfärg alls. Tyvärr.  Nu bara för att det krånglar kommer det bli brunt och längre fram så blir det slingor i det. Också snyggt! Nu idag har jag tid i tvättstugan. Suck är inte ett dugg taggad för att tvätt men det behövs nu. Har inga gästhandukar för tillfället. Osså ska jag ringa till tandläkaren också, känns inge vidare kul att behöva fixa akuttid. Nu blir det absolut inge godis eller dricka för mig på ett bra tag.

Wounderful morning

God morgon alla pigga och glada. Tanken var att jag skulle gå upp klockan 6 idag och färga om mitt hår. Men kom jag mig ur sängen?. Um Neeh ganska misslyckag försök. Hade ju super svårt att somna igår. Så det tog sin lilla stund. Men aja. Jag får la färga om håret ikväll. Iof ju längre jag väntar ju bättre är det för mitt hår. Men Lite jobbigt att behöva gå runt och skämmas för att det ser fult ut. Men men. Fick Iaf sprungit ner igår och köpt två nya färgförpackningar. Så två ska verkligen göra susen. Och blir de inte bra denna gången heller då vette tusan vad jag tar mig till. Då kanske det blir brunt. Eller tillbaka till askblond. Får se. Dagens outfit är ju nästan hel svart har ett vitt linne under. Men nu måste ja kila. Ska jobba nu klockan tio. Ha en toppen dag.

Natti natti

Nu är det verkligen dags att krypa till kojs. Nog med att jag redan sovit en stund så måste jag sova för ska upp klockan 6 och färga o mitt hår innan jag går till jobbet.. Färgade de förut, men jag blev inte riktigt nöjd. så får göra de imorgon bitti så jag slipper gå och skämmas.. Men ni får sussa sött. Det ska iaf jag. Natti natti <3


Tv time

Nu ska jag sätta mig coh kolla på Gosspi girls. Efter att ha sovit bort eftermiddagen på grund av iprenen. Så ska jag sätta mig och kolla på några tv asvnitt som går idag. Sista nöjet jag har idag. Plus att skriva för er. Men vet inte riktigt vad jag ska skriva heller. Efter detta ska jag iaf hoppa in i duschen och slänga i en hårinpackning. Och äta lite mat kanske inte skulle vara fel.

Att bo riskabelt


Denna placering ser sjukt farlig ut. Tänk om bergskanterna typ rasar. Det är defenetift inget ställe för en barnfmailj.

Detta är nog en resturan.: Men det är ju inte det rätta stället för en romantisk middag om man har höjdskräck. Annars var det ganska häftigt placerat. Tids fråga innan trädet brakar samman.

Man blir så glad av shopping

Så idag för att trösta min bortslösade tid på jouren och bara för att apoteket inte är uppet inne i stan så får man ju åka ut till köpcentret. Och så klart kan man ju inte låta blir att shoppa lite annat än det man ska.


En ny behå det är alltid bra att ha!
 
Och ett par svart Jeans till jobbet. Plus hårspännen som råkar ha en förmåga att försvinna väldigt lätt.

Shopping på Apoteket


Andolex ska sköljas med 15ml under 30 sek  med 2-3 timmars mellanrum. Det blir ganska ofta då. och sörjan är ju grön. Det hjälper ju till mycket för ögonen skull.
Iprenen hade jag ju gärna velat skippa. Då jag aldrig använder ipren Men den skulle vara bättre än alvedon mot svullnadet. Så dem ska jag knapra i mig 3 gånger om dagen. Fördelar det till morgon middag kväll.
Testade Andolexen nu när jag kom hem och joo mycket riktigt sagt så blev jag ju bedövad i munnen och kunde utan problem få i mig lite käk. Super!

Morgonens tröst låt.


Taio Cruz - No other one
Han är en duktig sångare. Gillar hans rytm i alla låtarna han gör.

En akuttid på jouren

Jaa då åkte jag till jouren för jag hade en tid kvart över tio. Min faster hämtar mig vid tio tiden. Och dik kommer vi kanske fem över tio. Blir inled i ett rum. In kommer en läkare som ber mig att gapa stort så hon kunde lysa med en lampa och ta in en sån glasspinne (kommer inte ihåg vad de heter men glasspinne duger bra). Jaa säger hon och vänder sig om tar på sig ett par handskar och säger jag måste känna på den. Aha tänker jag ont som fan. Hon sticker in sitt finger och säger att jag inte får bita henne. Ofta? ahh så tryckker hon och klämmer och jag sitter där och gapar och åmar mig så jävla ont det gjorde. Ahh säger hon det kan ju vara ett sår som har satt sig lite dumt eller så kan det vara en tjötel som har svullnat. Då ska hon ta infektionsvärdet på mig ochså in kommer en annan läkare med en stor penna med en nål i som hon sticker mig i fingret med. Provet var ju normal. Så kommer läkare nummer ett in igen ah jag kan skriva ut en munskölj som bedövar munnen om du vill de för att det inte ska göra ont. Sen ska du ta Ipren 3 gånger om dan.  YES. Pillertrillare känner man sig som då ju. SUCK. Tack och lov behövde iaf inte betala för besöket. Wiho.

20-års kalas för lilla mig

Igår hade jag mitt 20 års kalas dock fyller jag inte förens på fredag men jag ska ju inte vara hemma den helgen så jag fick ha mitt kalas igår. Det var så kul och det var massa folk som kom. Dock skulle jag hamin vita skjorta och min svarta väst. Men som en klant jag är så får jag fullt med blåbär/hallon prickar på den. Jippi! Det går ju inte ensa bort i tvätten, så min faster fick skjutsa mig hem så jag kunde byta kläder innan alla kom. Dock har jag inga bilder, då jag inte har en kamera.. Men jag vet att det finns andra som har bilder. Så jag får nog dem vid ett senare skede. Smörgåstårtan gick åt som smör i solsken. Och alla hade jätte trevligt. Min mormor var där och jag fick träffa min kusin Michell för första gången. Fy skäms på mig!. Min farbror och hans familj kom också dit. Så himla trevligt och mysigt. Har inte träffat dem på 5 år. Så det var äna på tiden. Dem följde med hem hit och kolla hur jag bor. Och barnen har verklugen växt till sig. Edvin var 2 år när jag tärffa han senast och nu är pojken 7 och ett halft Helga var ett halvår och nu är hon 5 år. Jösses vad tiden springer iväg. trevligt var det. Jag fick ett gulligt halsband och några krukväxter (vilket man aldrig kan få nog av. Vill ha fler växter helst gröna utan blommer). Sen fick jag en prydnads klocka till, har redan 3 här hemma men men. När man är petig med tiden så skadar väl aldrig de. Sen så fick jag en liten kanin statyett utav Helga. Och lite pengar. Var så himmla trött efter att ha anordnat detta kalas så jag somna redan halv tio igår. Men det var så mycket att göra hela tiden. Det är jätte roligt att ha kalas men jag har vart så bortskämd så att mamma har alltid anordnat dem åt mig. Men nu är jag ju en stor flicka och får hålla i de själv.


Hurtig gammal gubbe

Jaa då var det väl dags att ätta igång och följa gubben via datorn. Jaa här missar man mitt 20 års kalas för vasaloppet. Haha. Joo jag pratar om min hurtiga gammle farfar på 70 år snart säger vi, Har ingen aning om hur gammal gubben är men runt där iaf. Får hoppas att han inte svimmar sista längan somhan gjorde förra året. Min farfar är den hurtigaste gubben jag vet. Dock tränar han så att musklerna går av på honom. Han pressar sig själv till det yttersta. han tränar/tävlar i löpning och cykling och skidåkning. Pluss att han tränar på gymm varannan dag. Hurtig gubbe, det är mer än vad jag själv orkar. och jag är ung. Det ärnästan så jag skämt. Så nu håller vi tummarna för att han ska klara det. PÅ onsdag kommer han hit och hälsar på..

Hurtig gammal gubbe

Jaa då var det väl dags att ätta igång och följa gubben via datorn. Jaa här missar man mitt 20 års kalas för vasaloppet. Haha. Joo jag pratar om min hurtiga gamle farfram på 70 år snart säger vi, Har ingen aning om hur gammal gubben är men runt där iaf. Får hoppas att han inte svimmar sista längan somhan gjorde förra året. Min farfar är den hurtigaste gubben jag vet. Dock tränar han så att musklerna går av på honom. Han pressar sig själv till det yttersta. han tränar/tävlar i löpning och cykling och skidåkning. Pluss att han tränar på gymm varannan dag. Hurtig gubbe, det är mer än vad jag själv orkar. och jag är ung. Det ärnästan så jag skämt. Så nu håller vi tummarna för att han ska klara det. PÅ onsdag kommer han hit och hälsar på..

sjukvårdsupplysningen.

Det är så trögt att man inte kan åka till jouren utan att anmäla sig till sjukvårdsupplysningen. Det är ju sanslösa köer. Och undrar nog om dem skulle behöva extra telefoner och folk som svarar i dem. För igår fick jag vänta i en hel timme i telefonen. Så då var alla tider uppbokade så då sa hon till mig att ringa idag på morgonen mellan 7-8 för då minasan ä det inte många som ringer och är sjuka. Men som tur va så vaknade jag precis. Fick vänta i några minuter fick också en tid för att kolla upp min hemska sak i minnen. Så sa dem ju ställa tusen fråger visst det är väl bra så. Men den ena frågan var. Du kan inte vänta tills imorgon och ta det med din vårdcentral?. Neeeh då hade jag väl inte ringt idag? would I?. Never minde. Fick en tid kvart över tio. Så snart får jag väl reda på vad problemet är.


Smärtan blir värre.

Jag berättde ju att min kind hade svullnat upp. Och nu är det ju bara värre. Samtidigt som jag ska ha mitt kalas idag. Fick ett råd att ta mig till sjuren och kolla upp det om det blev väre. Och den har svullnat ännumer nu och gör hästeont. Stod i duschen och började faktiskt att gråta för att jag inte orkar med det. Det är så typiskt att det ska vara just idag eller denna veckan över huvud taget. Jag får iaf kolla upp vad det är idag. Har fått några allternativ som slog mig i huvudet. Är sjukt rädd. Antingen är det en varböld det vet man inte men jag är rädd för att de kan vara cancer kanske ?. Neeh får verkligen inte hoppas att det är så illa. Men när man känner på den så är det som en hård klump. Så jag lutar mer åt de andra hållet. Att det kan vara en varböld. Men då kommer det allra läskigaste. Är det det, så går dem in i munnen och skär upp den. Tänk en kniv i min lille mun med än dammsugare höll ja på att säga. Men en sån grej dem suger upp skiten med. USCH. ! varför just idag ?

Natti natti

Nu måste jag verkigen sova. ska upp tidigt imorgon och har en super stressig dag imorgon får verkligen hoppas att jag får med mig allt jag ska ha med.. Men natti natti på er och sussa sött.
Sweet dreams. Nighthug <3


Färdig städat

Fick städat färdigt allt idag iaf så nu är det bara att koppla av så mycket jag kan inför lördag. Men det kommer vara sjukt stressigt.. Men tack och lov för underbara arbetskamrater! Får hjälp med att få ner alla prylar till lokalen. Så nu när dem frågar på kalaset om dem får kolla hur jag bor så är det välkommna för nu är det städat och fint.. Sitter hos kompisen nu och ser på film. Men jag kan ju säga att denna filmen inte var ett  dugg bra. Ingen inlevese utan skådespelarna och inge vidae bra handlig heller. Överdrivna ljudeffekter. Vad mer kan man säga.  Min lilla kisse ligger här och myser. Han är så söt, min lilla Gösta.


Göra nytta!

Neeh nu måste jag verkligen få tummen ur och dra ut the duscksucker och verkligen börja städa. Det ska damsugas dammas och äddas och diskas och städning av toalett.  Fylla i viktiga papper för imorgon hinne rjag verkligen inget av detta..


Trevlig överaskning

Idag när jag jobbade så, kommer min kära mami in egenom dörren och häsar på mig på jobbet. Hade totalt glömt bort att hon skulle på kurs idag så. Så jag trode hon var hemma och bara slappa. Men istället var hon på kurs och kom ner och hälsade på mig när dem hade en lunch break. Hur mysig var inte det. Så min arbetskamrat sa att jag kunde gå och sätta mig och tjata lite med min mami så jag köpte fika åt henne osså satte vi oss ner och tjatade en stund. Som tur va så var det ju inte så mycket att göra just den tiden på förmiddagen. Men blev smått överaskad av att hon kikade in.


otur?

Något står ju fel till, eller så har man bara otur. Det var ínte alls längesen jag hade jätte ont i min vänstra kind då den hade svullnat upp på insidan, så jag bet mig hela tiden i kinden. Jag kunde inte äta kunde inte prata då jag bet mig i kinden. Nu har den svullnat upp på höger sida istället men denna gången biter jag mig inte utan får ont om jag ska tugga för att tänderna skrapar i kinden. Där kan vi snacka om otur eller ? Usch jag blir bara så less! Hoppas verkligen att det är borta till på lördag då jag ska ha mitt kalas för familj och släkt.  Nu måste jag verkligen gå upp ur sängen och göra mig iorning jag ska vara hem ifrån om 25 min. Ha en toppen dag. sweet kisses. <3


Locobase

Igår innan jag la mig gjorde jag som apotekarnissen sa åt mig. Jag smörjde in mina läppar innan jag skulle sova. Och det är het amazing för jag har inte ett dugg ont i mina läppar när jag vaknade, som jag hade igår. Känns super skönt att den hjälper när ingen annan hudvård hjälper. Helt underbart faktiskt. Men där emot var jag jätte trött när jag vakna. Men åh andra sidan hade jag inte ont i mina fossingar.


Smink tips

Låg här i min säng och kollade kompisens blogg så har han gjort om den lite grann. Så klickade jag på fliken musik och kom in på youtube, Och där på första sidan hittade jag denna videon som jag vill viasa er. Detta är en Jätte duktig kille som visar hur man gör olika kändisars look på sig själv dock. Men han förklarar vad han gör hela vägen. Jätte bra smink tips. Take a look.



Titta och njut.

Sussa sött

Nu är det dags för sängen. Är så trött i hela kroppen och knoppen så de är sansöst. Ont i fötterna har jag men hoppas på att de går över imorgon. FUnderar på att gå till gymmet imorgon också. och vara ite duktig och träna. Har ju fläskat både idag och igår. Så nu får jag allt träna bort allt skräp jag ätit. Träna rumpmusklerana kanske vore en bra ide efter som jag märker av att jag har en benig bak så får de tränas upp så jag inte behöver få ont när jag sitter på vaniga stolar. Jut nu får jag så ont så jag bara vil gråta ibland. Men nu ska vi inte allt ta och skena iväg på detta. Nu får jag allt ta och kypa ner i sängen, börjar bli läge för det. Ska inte glömma att smörja in mina läppar som apoteksnissen sa när jag var där. Hoppas ni sover super gott. Det ska jag iaf. Sweet dreams and beautiful nightmare <3


Shhh!...


Följden med min hemska nare bryter ut i munsår och tror jag har haft nya munsår 4 gånger på 2 veckor. Och när jag får munsår så bryter även min herpes ut. Som många kanske inte vet eller ar förstår så har hälften av sveriges befålkning mun herpes. Och det är endast smittbart när man har munsår. MEN Inte vanligt att munherpes smittar vid orala samlag. Därför bör man inte vara rädd för den smittorisken. Men där emot är herpes i underlivet smittbart vid orala samlag. Vissa föds med denna sjukdom vilket det är. Och vad ja kan minnas har jag alltid haft de. Man kan ha munherpes som ögonherpes och herpes i underivet. Herpesen gör att sår och sprickor blir dubbet så mycket värre än vanligt. Som att ett litet sår kan bli dubbelt så stort än vad de kanske skulle vara från början.

Now you know.

Jobb och sedan Vernisage

Idag har det vart en lång dag. Först så jobbade jag, Det var en stund där jag bara hande så stor lust att springa och gömma mig. Just då ville jag inte existera. Men allt går ju som sagt över hoppas jag och även detta. Dagen var lång. Slutade vid fem tiden och det bar av direkt till apoteket för att köpa en salva som hjälper mot extrem nare. Så jobbig att ha sån jobbig nare det gör så sjukt ont. Så jag frågade en herre på apoteket vad jag kan använda för min nare då inget hjälper varken idomin som han föreslog eller läppsyl. Då gav han mig en salva och sa att jag skulle använda den främst när jag ska gå och lägga mig. Locobase som är för mycket torr hud och bör användas när vanlig hudvård inte funkar. Så kom ihåg de, ni som har problem med det också. Den finns att köpa på Apoteket för 47kr. Väldigt dryg och kommer nog räcka ett tag. Sen så bar det av till en av stammisarnas Vernisage. Han är en väldigt duktig fotograf och har tatt väldigt fina bilder. Så det blev lite mingel och mycket prat där också. Väldigt trevligt. Och nu är jag hemma och är enormt trött i mina fötter.


Så ser tuben ut om ni vill testa den, så håll utkik efter en förpackning som ser likadan ut utanpå :)

Gösta

Nu i veckan får jag reda om lilla Gösta får flytta hem. Får förmodligen vata de på fredag. Längtar verkigen till den dagen då min lilla gösta får flytta hit. Då blir det massa mys och han kommer bli så bortskämd. Men framför allt så kommer det inte vara så ensam här.


Gösta Som ligger på ryggen och hans bror Guinnes.

Sleepy

Cougar town Finns inte så mycket att säga egentligen. Trodde den skulle vara mycket bättre dock. Men den va sådär underhållande men inte så att man vill se mer och mer hela tiden. Men jag tror jag ska ge den lite mer tid och se om det blir bättre faktiskt.

Men nu blir det sängen för min del. Hoppas att ni sussar gott. För det ska jag. Jag kommer vekligen sova som en stock inatt. Sweet dreams!


ont?

Usch jag har så ont i min rygg idag så de är sanslöst. Ser ju ut som en gammal dam när jag ska göra nått.
Jobbade idag iaf.. Rätt skön dag faktiskt. Sen så gick jag raka vägen till gymmet. Så nu är jag sjukt trött. Började med att ner til jobbet sen å andra sidan så springer man runt på jobbet för det mesta utan att sätta sig allt för ofta och sedan dra till gymmet och träna så nu är jag helt slut. Men Det är ett tecken på att jag kommer sova som en stock inatt. Helt amazing underbart. 
Ikväll har jag tittat på de nya premiärerna på 5an.
Dating in the dark var faktiskt ganska underhållande. Men det är sjukt hur vi egentligen är utseendefixerade, tråkigt nog. Men det var ju 1 par som var nöjda med varandra iaf och dem fortsätter att dejta. Ger dem alla lycka. Sen titta jag på Desperet housewifes. Och det var ett ganska tråkigt avsnitt faktiskt. Dem kunde ha startat det så bra efter olyckan med planet.
Nu hörni bu är det Cougar town. Det kan man verkligen inte missa. Ger er mina åsikter om den seren när jag kollat kart.

Lots of love

Natti natti

Nu var det dag för att sova. Det har vart en dag då allt verkligen har flytit på. Bestäklt tårter och pratat med Anna på ams och Hunit träna en timme på gymmet. yey! 30 min på löpbandet och endel rygg träning. Får se om min rygg repar sig från rygg problemen. Men man kan väl inte mer än att förebygga dem med träning. Sen började jag jobba vid 16.00 och det har vart så mycket och göra idag så dagen har gått sjukt fort. Imorgon ska jag ringa några samtal kolla på hemköp om dem har lust att beställa hem extra kesella vanilj. Och lite  träning efter jobbet också.. kanske ett besök senare på kvällen. 
Måste testa Power yoga snart tor jag, Så jag kan lära mig några knep att lugna ner mig i all stress. 
Wiho.. Neeh nu är jag trött och hoppas att alla änglar vakar över er inatt. Got natt och sussa gott.  


Så ung och så duktig


Justin Bieber är en ung kille och så begåvad. Men frågn är hur änge han får ha kvar den rösten han har nu. Man brukar förlora mycket när man kommer in i målbrottet. Få hoppas att han har sin talang kvar.

RSS 2.0